speedman_26 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εχω ενα usb stick 16gb και θελω να περασω μια hd ταινια που ειναι 6gb. πως γινεται;
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μετέτρεψε το File System του USB από FAT[x] σε NTFS.
keeper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 σε command line γραψε " convert x: /FS:NTFS " οπου x: ειναι το drive letter του flash drive σου. Με αυτον τον τροπο δεν χανεις τα αρχεια που ηδη εχεις γραψει στον δισκο/flash drive.
speedman_26 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 σε command line γραψε " convert x: /FS:NTFS " οπου x: ειναι το drive letter του flash drive σου. δεν γινεται χωρις να το κανω φορματ;
keeper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 δεν γινεται χωρις να το κανω φορματ; Αν το κανεις με τον τροπο που σου λεω δεν θα το κανεις φορματ. http://support.microsoft.com/kb/314097
speedman_26 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλα δεν ξερω αν θα το αναγνωρίζει μετα το player του αυτοκινήτου που δέχεται στικακια ένα pioneer έχω βάλει εγω. Το command line που είναι ;
twiner Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 κόψε την ταινία στη μέση (3+3) ή φτιάξε ένα partition σε ntfs για τα μεγάλα αρχεία και το υπόλοιπο άστο fat.
keeper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλα δεν ξερω αν θα το αναγνωρίζει μετα το player του αυτοκινήτου που δέχεται στικακια ένα pioneer έχω βάλει εγω Αν δεν μπορει να διαβασει ntfs ο player σου τοτε δεν υπαρχει αλλος τροπος να χωρεσεις 6gb σε φλασακι το οποιο εχει FAT filesystem (AKA 4gb file size limit) Μετα μονο αν καιγεσαι πραγματικα, η μονη λυση ειναι το convert του αρχειου σε αλλο φορματ,αλλο bitrate κτλπ. ουτος ωστε να μικρυνει το μεγεθος του αρχειου. ή οπως ειπε ο twiner να κοψεις την ταινια στην μεση.
speedman_26 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 κόψε την ταινία στη μέση (3+3) ή φτιάξε ένα partition σε ntfs για τα μεγάλα αρχεία και το υπόλοιπο άστο fat. Πως γίνεται να την κοψω και να την ενώσο μετα μέσα στο στικακι
keeper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παραιτουμαι!!!! Πως βρε συ θα τις ενωσεις μεσα στο φλασακι αφου μετα την ενωση το αρχειο θα ειναι παλι 6gb? Επισης εισαι τοσο σιγουρος οτι ο player που εχεις στο αμαξι σου ο οποιος δεν διαβαζει NTFS, θα εχει την απαραιτητη επεξεργαστικη ισχυ για να παιξει HD ταινια? Πραγματικα στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου αλλα αμφιβαλω για το αν θα μπορεσει να ανταποκρηθει ο player σε αυτην την δοκιμασια.
speedman_26 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ο player στο αυτοκινητο παιζει μονο μουσικη. την hd ταινια θα την βαλω να παιξει απο το flash ενα corsair voyager gt 16 gb σε ενα wd media player tv live
xrist1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 δοκιμασε να το φορμαρης σε exfat ειναι το καινουργιο προτυπο fat που μπορεις να περασεις αρχεια πανω απο 4gb
g1zmo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κοφτη στα 2 και θα χεις και διαλλειμα για ποπ-κορν Και γιατι δεν την περνας κατευθειαν στον WD?
twiner Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ή φτιάξε ένα partition σε ntfs για τα μεγάλα αρχεία και το υπόλοιπο άστο fat. bump for great justice. δηλαδή μια διαμέριση ntfs και μια fat32.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.