maria8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να σου πούν οτι το γραμμα παραδόθηκε στον παραλήπτη αλλά να μην έχει πάει;
maria8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 πάντως στο τηλέφωνο που πήρα αλλά και στο track and trace λέει οτι το παρέλαβε.Τι να κάνω για να σιγουρευτώ γιατί δεν έχω και το τηλέφωνο του παραλήπτη
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το τηλεφωνο και το track and trace δεν φτανει ;
maria8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ξέρω εγώ για την Ελλάδα μιλάμε τόσα έχω ακούσει για τις υπηρεσίες
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν τι να κάνεις δηλαδή? Να βρεις το τηλέφωνο του ταχυδρόμου?
maria8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 απλάς ζητάς αντίγραφο της υπογραφής πάντα υπάρχει στα συστημένα
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Και να κάνουν τί; Να φωτοτυπήσουν το αποδεικτικό παράδοσης-παραλαβής και να στο στείλουν; Δεν είναι τρελλή σαν κίνηση, αλλά μόνο μια κούριερ θα το έκανε. Τα ΕΛΤΑ χλωμό το κόβω. Το μόνο που θα μπορούσε να παίξει -κι αυτό ΑΝ- θα ήταν να επικοινωνούσες την ίδια μέρα με το γραφείο παράδοσης, και με πολλά παρακάλια -ζητώντας να μιλήσεις με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας- να ζητήσεις αν γίνεται να ερωτηθεί ο συγκεκριμένος διανομέας εάν θυμόταν την παράδοση, ώστε να επιβεβαιώσει. Αλλά μία έστω μέρα μετά, το πιθανότερο-και δικαίως- θα είναι να πει ότι δε θυμάται καν τί έφαγε χτες... Βέβαια εγώ δεν κατάλαβα ποιό είναι ακριβώς το ζήτημα : έστειλες κάτι-σου λέει ο παραλήπτης ΔΕΝ έχω παραλάβει-και το γραφείο ισχυρίζεται ότι παρέδωσε; Ή για κάποιον δικό σου λόγο δεν έχεις επικοινωνία με τον παραλήπτη, ενώ ταυτόχρονα δεν έχεις σιγουριά ότι όντως εκτελέστηκε κανονικά η παράδοση; Αν είναι το πρώτο, η θεωρία του να ρωτήσεις (ή ακόμη και να ζητήσεις αντίγραφο υπογραφής), πάει περίπατο μάλλον. Αν είναι το 2ο, έχεις κάποιον συγκεκριμένο λόγο να πιστεύεις ότι ΔΕΝ έχει παραλάβει; Διότι αν απλά "το φοβάσαι" (χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος), τότε μάλλον κακώς το φοβάσαι (χωρίς αυτό να αναιρεί την περίπτωση να μην έχει παραδοθεί, παρά τους ισχυρισμούς της υπηρεσίας για το αντίθετο. Απλά δεν θα την έλεγα αρκετά πιθανή : όταν "χάνεται" κάτι, "απλά χάνεται", χωρίς να υπάρχουν μαϊμουδο-υπογραφές κτλ, και είτε λιμνάζει κάπου σε κάποιο γραφείο, είτε επιστρέφεται σε κάποια φάση στον αποστολέα, είτε μετά από καιρό καταστρέφεται υποθέτω)
maria8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 το δεύτερο είναι και ναι έχω λόγο να πιστεύω οτι δεν το παρέλαβε.απλά τα ίδια τα ελτά λένε οτι υπάρχει αντίγραφο υπογραφής αρκεί να το ζητήσεις.
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μακάρι να έχουν εκσυγχρονιστεί τόσο. Αλλά αφού παίζει, γιατί δεν το έχεις ήδη ζητήσει...;
maria8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα εμαθα για την υπογραφή και εννοώ το απόγευμα που δυστυχώς είναι κλειστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.