panoss80 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα σε ολους παιδια θελω ενα προγραμμα ωστε να ηχογραφω Live εκπαιδευσης μεσω skype και δωματιον απο το p/c μου
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα σε ολους παιδια θελω ενα προγραμμα ωστε να ηχογραφω Live εκπαιδευσης μεσω skype και δωματιον απο το p/c μου Άλλη μια φορά, στα ελληνικά;;
panoss80 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 κανω εκπαιδευσεις on line με την δουλεια μεσω ιντερνετ και θελω αυτα που ακουω απο τους εκπαιδευτες να τα ηχογραφω και να τα εχω στον σκληρο μου αρχειο και ψαχνω προγραμμα αντιστοιχο φιλε μου ηχογραφησεις. ευχαριστω
antonis_man Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε ένα πρόγραμμα βιντεοσκόπησης της επιφάνειας εργασίας, έτσι ώστε να τα έχεις σε μορφή video. Όπως αυτό για παράδειγμα.
panoss80 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αντωνη σ ευχαριστω για το ενδιαφερον θα το κατεβασω και θα σου πω εντυπωσεις φιλε
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το camtasia είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι ελεύθερο,αν δεν σε πειράζει καλός αλλιώς υπάρχει και ελεύθερη εναλλακτική το HyperCam η ελεύθερη έκδοση δεν έχει κανέναν περιορισμό.
panoss80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον δοκιμασα το camtasia και πραγματικα ειμαι υπερκαλυμενος βρηκα και κλειδια οκ να σε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.