VeRDe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι αλήθεια ότι έχουν τρομακτική αντοχή σε κακή χρήση και τούμπες αλλά τα υλικά κατασκευής τους είναι πολύ μέτρια (κουμπιά, χρωμιομένα μέρη, συναρμογή). Κάποτε είχα το 5210 και το πετούσα στα 5-6 μέτρα στον ουρανό προσπαθώντας να το κοντρολάρω με το πόδι. Επίσης η nokia είναι ικανή να βγάλει στην παραγωγή ένα κινητό το οποίο αναφέρει την ύπαρξη προφύλαξης οθόνης και αυτή να μην λειτουργεί (N79) ή να σε παίρνουν τηλ και να βραχνιάζει το κινητό (N70, N72) και να μην είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά μαζικό και μάλιστα στα update να μην ασχολείται με αυτό αλλά με το ovi store! Πιστεύω η Nokia έμεινε πίσω στα touch με τα symbian. Δεν παρακολουθώ τα smartphones και δε ξέρω αν το γύρισε επιτέλους σε android, wp7 ή κάτι αντίστοιχο αλλά αν έχει μείνει κολλημένη στα symbian δε την βλέπω καλά.. Όσο ελπιδοφόρα και μπροστά για την εποχή τους ήταν όταν πρωτοβγήκαν τόσο στην πορεία έχαναν τα πλεονεκτήματά τους με αποθέωση την μετάβαση σε touch. Όσο για τα Sony Ericsson εγώ τα αποκαλώ καρδιοπαθή. Είναι οι μόνες συσκευές που έχω συναντήσει στη ζωή μου που μια μέρα στα καλά των καθούμενων κλείνουν και δεν ξανά ανοίγουν ποτέ. Έτσι απλά... Η ανερχόμενη δύναμη για μένα είναι η LG. Στην Έλλαδα δε, έχει εκπληκτικό service. ntg1980 πρώτη μπορεί να είναι ακόμα αλλά παρατήρησε την δυναμική της τα τελευταία 3-4 χρόνια. Συνεχώς συρρικνώνονται τα ποσοστά της. Εξού και οι απολύσεις..
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 προτείνω οι υπεύθθυνοι μόλις βλέπουν ανορθογραφίες να απαγορεύουν στο χρήστη να ποστάρει 99% οι ανορθόγραφοι, δεν ξέρουν την έννοιες όπως παράγραφος, συνοχή, σημεία στίξης κλπ. Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε; Ξερω ανθρωπους που εχουν βγαλει ανωτατες τεχνικες σχολες και ειναι ανορθογραφοι και ξερω και ανθρωπους που εχουν βγαλει μονο το δημοτικο και ομως κανουν λιγοτερα ορθογραφικα λαθη απο τους "σπουδασμενους" Το οτι κανει καποιος ορθογραφικα λαθη δεν μας δινει ΚΑΝΕΝΑΣ το δικαιωμα να του απαγορεψουμε να εκφρασει την γνωμη-αποψη του για ενα θεμα. Ενταξει ειπαμε οχι στα Greeklish αλλα οχι σε λιγο να πουμε να μην γραφουν οι ανορθογραφοι, να μην γραφουν οσοι δεν εχουν βγαλει το λυκειο και οσοι δεν εχουν IQ πανω απο ενα σημειο. ΕΛΕΟΣ! ΥΓ. Και εγω ανορθογραφος ειμαι μονο το δημοτικο εχω βγαλει γιατι επρεπε να παω να δουλεψω λογω οτι δεν ειχα την τυχη να με ταϊζει ο μπαμπας μου. παιδια ερχετε το 2012 μετανοειτε :P Δεν υπαρχει περιπτωση θα παρει παραταση γιατι χρωσταμε στο Δ.Ν.Τ
ntg1980 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι αλήθεια ότι έχουν τρομακτική αντοχή σε κακή χρήση και τούμπες αλλά τα υλικά κατασκευής τους είναι πολύ μέτρια (κουμπιά, χρωμιομένα μέρη, συναρμογή). Κάποτε είχα το 5210 και το πετούσα στα 5-6 μέτρα στον ουρανό προσπαθώντας να το κοντρολάρω με το πόδι. Επίσης η nokia είναι ικανή να βγάλει στην παραγωγή ένα κινητό το οποίο αναφέρει την ύπαρξη προφύλαξης οθόνης και αυτή να μην λειτουργεί (N79) ή να σε παίρνουν τηλ και να βραχνιάζει το κινητό (N70, N72) και να μην είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά μαζικό και μάλιστα στα update να μην ασχολείται με αυτό αλλά με το ovi store! Πιστεύω η Nokia έμεινε πίσω στα touch με τα symbian. Δεν παρακολουθώ τα smartphones και δε ξέρω αν το γύρισε επιτέλους σε android, wp7 ή κάτι αντίστοιχο αλλά αν έχει μείνει κολλημένη στα symbian δε την βλέπω καλά.. Όσο ελπιδοφόρα και μπροστά για την εποχή τους ήταν όταν πρωτοβγήκαν τόσο στην πορεία έχαναν τα πλεονεκτήματά τους με αποθέωση την μετάβαση σε touch. Όσο για τα Sony Ericsson εγώ τα αποκαλώ καρδιοπαθή. Είναι οι μόνες συσκευές που έχω συναντήσει στη ζωή μου που μια μέρα στα καλά των καθούμενων κλείνουν και δεν ξανά ανοίγουν ποτέ. Έτσι απλά... Η ανερχόμενη δύναμη για μένα είναι η LG. Στην Έλλαδα δε, έχει εκπληκτικό service. ntg1980 πρώτη μπορεί να είναι ακόμα αλλά παρατήρησε την δυναμική της τα τελευταία 3-4 χρόνια. Συνεχώς συρρικνώνονται τα ποσοστά της. Εξού και οι απολύσεις.. Συμφωνώ ότι όσο πάει πέφτει, άλλωστε κι εγώ ο ίδιος που την επιλέγω, δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος όσο ήμουν κάποτε. Ο λόγος που έγινε η παραπάνω κουβέντα, είναι επειδή βγάζουμε ανώτερη μια εταιρεία που αν δεν είχε προχωρήσει στο "πάντρεμα" (Sony + Ericsson) θα είχαν αποσυρθεί και οι 2 εδώ και χρόνια από την αγορά κινητής! Δε ξεχνιούνται τα παλιά Ericsson για την αργοστροφία τους, ούτε οι "μπακατέλες" της Sony που δεν τις αγόραζε σχεδόν κανείς... Η εξέλιξη μιας εταιρείας αφορά την αξιοπιστία της ως προς το πόσο "γερά" είναι τα κινητά της και πόσο εύχρηστα ως προς τον χρήστη, χωρίς να τρώνε κολλήματα τα λογισμικά της, χωρίς να αναβοσβήνουν με το κάθε κόλλημα που ενδέχεται να φάνε... όχι για το αν παίζουν παιχνίδια online ή αν μπογιατίζουν συσκευή και μενού λες και βρίσκεσαι σε παιχνιδότοπο για να "λάμπουν στο μάτι"! Κινητό = Τηλέφωνο = Μέσον επικοινωνίας, όχι PS3, ούτε Game boy! Στα λογισμικά τους δυστυχώς και οι 2 εταιρείες όσο πάνε κατηφορίζουν, αλλά ό,τι αφορά την αξιοπιστία η Nokia παραμένει να ηγείται, κάτι που η S.E. ποτέ δε κατάφερε και όπως δείχνουν τα πράγματα δε θα καταφέρει ποτέ να γίνει κορυφή από καμία άποψη, με εξαίρεση την εμφάνιση των κινητών της, που και πάλι... στοχεύει σε ηλικίες 12-25 και όχι σε μεγαλύτερες. Και να πέσει η Nokia (πλέον), όταν είσαι κορυφή στη δεκαετία του '90, του 2000 και στο ξεκίνημα της δεκαετίας που διανύουμε, λογικό είναι κάποτε να πέσεις! Ας κρατηθούνε και άλλες τόσα χρόνια εκεί ψηλά και ύστερα ας πέσουν. Περί LG δε μπορώ να εκφέρω άποψη επειδή δεν είχα ποτέ, αλλά αυτήν που βλέπω να ανεβαίνει και να την επιλέγουν πολλοί, είναι την Samsung! Την αποθέωση της κορυφής κατά την άποψη μου δε τη δικαιούται μια εταιρεία αν με 2 ή 3 συσκευές έχει καταφέρει να δημιουργήσει ντόρο γύρω απ'το όνομα της και αν κατάφερε όντως μ'αυτές τις συσκευές να κερδίσει τη προτίμηση των καταναλωτών, αλλά με το αν γενικά καταφέρει να κρατηθεί εκεί πάνω και στη συνέχεια. Ανεβαίνεις εύκολα ψηλά αν θες... Το πόσο θ'αντέξεις να κρατηθείς στη κορυφή είναι που αποδεικνύει την αξία σου!
ntellos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπαρχει περιπτωση θα παρει παραταση γιατι χρωσταμε στο Δ.Ν.Τ Άμα είναι έτσι δεν θα πάρει παράταση. ΑΚΥΡΩΣΗ θα πάρει
pc_expert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Tα επόμενα λουκέτα θα είναι e-shop,saturn,media markt,public,multirama,cosmodata,getitnow. Ο τζίρος το 2012 θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 40% συγκριτικά με το 2011. Θα απολυθούν τεχνικοί , ταμίες , πωλητές , αποθηκάριοι . Σημαντικό είναι ότι το 2011 ο τζίρος μειώθηκε κατά μέσο όρο 30% συγκριτικά με το 2010 και 50% συγκριτικά με το 2009 (δλδ λίγο πρίν την κρίση). Αυτό λέει ο δείκτης του λιανεμπορίου ηλεκτρονικών-ηλεκτρικών ειδών.
lagoudakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 δυστυχως τα επομενα 2 χρονια(τουλαχιστον) θα ειναι πολυ δυσκολα......για τα συνοικιακα μαγαζια δεν το συζηταω,ειναι τελειωμενα
bisbirikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Η Nokia έχει χάσει το παιχνίδι των smartphones. Που είναι το κινητό με τα windows phone . Τι φτιάχνουν τόσο καιρό τέλος πάντων. Και φυσικά όταν βγει στην αγορά θα είναι πανάκριβο. Με το android, πολλοί έχουν smartphone σε εξαιρετικές τιμές. ΄Όσο για την επιλογή της να συνεργαστεί με την microsoft είναι μεγάλο λάθος. Είχα αγοράσει ένα από τα πρώτα smartphone της motorola με windows mobile 2003 το 2004. Μεγάλη απογοήτευση. Έβρισκα εφαρμογές με το στανιό και αυτές με πληρωμή. Ούτε update δεν είχε το λειτουργικό και πολλές φορές κολλούσε. Ήταν τεχνολογικά ανώτερο, αλλά τι να το κάνω αν δεν έχεις το πλήθος προγραμμάτων του iPhone και android. Είδα πρόσφατα μια παλιά συνέντευξη του Steve Balmet να περιφρονεί τα κινητά αφής σαν ερασιτεχνικά και δύσχρηστα, άντε τώρα να προλάβει το τρένο. Νομίζω πως είναι λάθος της Nokia που επένδυσε στα windows phone. Βλέπω γερόντια σε καφετέριες να είναι κολλημένα στο iPhone. Νομίζω πως πλέον , όσο και δύσκολος να είναι κάποιος χρήστης κινητού σίγουρα θα βρει μία εφαρμογή στο iPhone ή android να του είναι χρήσιμη. Η καημένη η Nokia έχει ακόμα μεγάλο μερίδιο στην αγορά σε αριθμούς πωλήσεων αλλά όχι τόσο πολύ σε έσοδα. Τα οικονομικά κινητά έχουν μικρά περιθώρια κέρδους. Μέχρι το iPhone 3G ήμουν λάτρεις της Nokia . Τρελή αξιοπιστία , σταθερότητα, ευχρηστία, σέρβις και εξακολουθώ να πιστεύω πως για κάποιον που θέλει ένα κινητό αποκλειστικά για τηλεφωνικές κλήσεις είναι η καλύτερη εταιρεία μακρά. Δυστυχώς έχει γεμίσει την αγορά με πλήθος διαφορετικών μοντέλων για τα οποία χρειάζεται υπάλληλους να τα υποστηρίξει. Είμαι σίγουρος πως αν δεν αλλάξει κατεύθυνση θα συγχωνευτεί με καμιά Sony-Ericson.
angelos82 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ντροπη τους...Δεν ξανααγοραζω τπτ σε Νοκια...
HTCFun Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω την Nokia με την καμία. Φτιάχνει τα ομορφότερα και ακριβότερα κοινητά απο άποψη υλικών αλλά χρησιμοποιεί ένα παμπάλιο λειτουργικό. Πώς να το εξηγήσει κανείς αυτό; Φυσικά και θα προβεί σε απολύσεις και φυσικά θα υποβιβαστεί το όνομα της αφού μετά απο τόσα χρόνια δεν έχει καταλάβει ότι "τα ράσα κάνουν τον παπά" και αναφέρομαι στο λειτουργικό που η κάθε συσκευή φοράει.
VeRDe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Τώρα και ως προς τα υλικά δε θα συμφωνήσω πολύ.....Το N70 μου τρίζει από την πρώτη μέρα και έχουν φύγει ουκ ολίγες φορές κουμπιά......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα