Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την περικοπή 3.500 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε σήμερα η Nokia μαζί με το κλείσιμο 2 εργοστασίων. Οι εργαζόμενοι στους οποίους απευθύντεται η ανακοίνωση πρόκειται να χάσουν τη δουλειά τους μέχρι και το 2012. Δυστυχώς δεν πρόκειται να είναι η τελευταία περικοπή θέσεων εργασίας για τη Nokia στα πλαίσια της επαναξιολόγησης των δραστηριοτήτων της παραγωγής της.

Συγκεκριμένα οι περικοπές των θέσεων εργασίας προέρχονται από το κλείσιμο παραρτημάτων της εταιρείας στη Γερμανία και τις ΗΠΑ καθώς και από τον τερματισμό εργοστασίου στη Ρουμανία μέχρι το τέλος του χρόνου. Στις περικοπές αυτές αντιστοιχούν 2.200 και 1.300 θέσεις εργασίας.

Οι ανησυχίες για περαιτέρω μειώσεις στην εργασία που εκφράστηκαν παραπάνω, αφορούν την επαναξιολόγηση εργοστασίων στη Φιλανδία, την Ουγγαρία και το Μεξικό.

Η είδηση έρχεται να συμπληρώσει το ήδη αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις απολύσεις εργαζομένων που πραγματοποίησε Nokia πριν από μερικούς μήνες, "αφήνοντας στο δρόμο" 4.000 εργαζομένους.

Link.png Site: neowin.net

Δημοσ.

και που ειστε ακομα ειδικα οσο προχωραει η τεχνολογια τοσο περισσοτερους ανεργους θα εχουμε. λογικο μας αντικαθιστουν οι μηχανες.

Δημοσ.

λογικο ειναι να αρχισουν οι απολυσεις εφοσον δεν αγοραζει πλεον κανεις νοκια ετσι οως τα εχουν κανει!....παντος ενα ξερω... θα μαζευτουν αλλα 3000 ανεργοι να δουμε που θα φτασουμε...

Δημοσ.

λογικο ειναι να αρχισουν οι απολυσεις εφοσον δεν αγοραζει πλεον κανεις νοκια ετσι οως τα εχουν κανει!....παντος ενα ξερω... θα μαζευτουν αλλα 3000 ανεργοι να δουμε που θα φτασουμε...

Ε,όχι και δεν αγοράζει κανένας Nokia...

Δηλαδή η Coca Cola Company όταν απέλυσε πέρσι χιλιάδες εργαζόμενους, γιατί προχώρησε σε κάτι τέτοιο? Επειδή κανείς δεν αγόραζε Coca Cola?

Υπάρχει κρίση σε όλους τους τομείς και παντού!

Δημοσ.

Ε,όχι και δεν αγοράζει κανένας Nokia...

Δηλαδή η Coca Cola Company όταν απέλυσε πέρσι χιλιάδες εργαζόμενους, γιατί προχώρησε σε κάτι τέτοιο? Επειδή κανείς δεν αγόραζε Coca Cola?

Υπάρχει κρίση σε όλους τους τομείς και παντού!

δεν αντιλεω φιλε μου! εχεις δικεο! αλλα για βαλε πλεον οτι οι πιο πολλοι περνουν sony ericcson για αυτο βλεπεις και οτι σονυ ξεσκιζετε συγνωμη για την εκφραση να βγαζει καινουρια κοματια και η νοκια περιμενουμε ενα χρονο για ενα και αυτο θα ειναι απομιμιση οπως το n8 μολις βγηκε το σατιο εβγαλε μετα αυτη 12 pixel.! και η coca cola δεν ειναι το ιδιο την κοκακολα την αγαπαμε ολοι :P

Δημοσ.

δεν αντιλεω φιλε μου! εχεις δικεο! αλλα για βαλε πλεον οτι οι πιο πολλοι περνουν sony ericcson για αυτο βλεπεις και οτι σονυ ξεσκιζετε συγνωμη για την εκφραση να βγαζει καινουρια κοματια και η νοκια περιμενουμε ενα χρονο για ενα και αυτο θα ειναι απομιμιση οπως το n8 μολις βγηκε το σατιο εβγαλε μετα αυτη 12 pixel.! και η coca cola δεν ειναι το ιδιο την κοκακολα την αγαπαμε ολοι :P

Δε συμφωνώ μαζί σου πως η SonyEricsson έχει περισσότερους πελάτες, διότι μέχρι και πέρσι σε μέτρηση πωλήσεων ανά το κόσμο η Nokia συνέχιζε να έρχεται πρώτη! Απλά η SonyEricsson κερδίζει περισσότερο νέους κάτω των 25 ετών, επειδή εμφανισιακά φαίνονται πιο μοντέρνα τα κινητά της, ενώ η Nokia βγάζει ένα "καλούπι" που απευθύνεται κυρίως σε μεγαλύτερους, εξού και το ότι οι περισσότεροι μεγάλοι έχουν Nokia.

Το ότι βγάζει συνεχώς νέα μοντέλα (που στην ουσία είναι ακριβώς τα ίδια κινητά με άλλη εμφάνιση), επίσης δε μου λέει κάτι.

Και η Apple ένα iphone βγάζει κάθε τόσο μόνο, μπροστά στο οποίο η SonyEricsson ονειρεύεται τον ντόρο του!

Και η SE γενικά δεν πάει καλά, μην κοιτάς την Ελλάδα..

Εδώ έρχομαι να συμφωνήσω μια και δε μένω Ελλάδα... Οι 8 στους 10 που γνωρίζω, δεν έχουν SonyEricsson και μάλιστα δε τη συμπαθούνε κιόλας!

Δημοσ.

Δε συμφωνώ μαζί σου πως η SonyEricsson έχει περισσότερους πελάτες, διότι μέχρι και πέρσι σε μέτρηση πωλήσεων ανά το κόσμο η Nokia συνέχιζε να έρχεται πρώτη! Απλά η SonyEricsson κερδίζει περισσότερο νέους κάτω των 25 ετών, επειδή εμφανισιακά φαίνονται πιο μοντέρνα τα κινητά της, ενώ η Nokia βγάζει ένα "καλούπι" που απευθύνεται κυρίως σε μεγαλύτερους, εξού και το ότι οι περισσότεροι μεγάλοι έχουν Nokia.

Το ότι βγάζει συνεχώς νέα μοντέλα (που στην ουσία είναι ακριβώς τα ίδια κινητά με άλλη εμφάνιση), επίσης δε μου λέει κάτι.

Και η Apple ένα iphone βγάζει κάθε τόσο μόνο, μπροστά στο οποίο η SonyEricsson ονειρεύεται τον ντόρο του

με το δικεο εχει περισοτερους πελατες και βγαζει τωρα κατι κινητα που περιεχουν πολα μεσα ειτε να εισαι 18 ειτε να εισαι 60...! παντος δεν θα ελεγα οτι περνω sony ericcson για την εμφανιση περνω γιατι ειναι αξιοπιστα κινητα!!! αντιθετα με την νοκια που μονο τα παλια της κινητα ειναι αξιοπιστα (οσους εχω ρωτησει το ιδιο λενε) βεβεα οπως λες δεν μενεις ελλαδα για αυτο δεν εχεις μια ολοκληρομενη εικονα το καταλαβενω αλλα ειναι αλλιος! δεν ειναι ιδια κινητα με αλλη εμφανιση δεν κανει κατι τετιο μπες στα κινητα της να δεις βγηκε to xperia play για games βγηκε και το arc που τραβαει το κινητο σε απολυτο σκοταδι "το μοναδικο που το κανει" και γενικα προσπαθει για το καλυτερο ενω η νοκια μια ζωη στα ιδια μας εχει συνηθισει για μενα ειναι ξενερα! τωρα για την aplle αμα παμε εκει ξεφευγουμε απο το θεμα!

Δημοσ.

προτείνω οι υπεύθθυνοι μόλις βλέπουν ανορθογραφίες να απαγορεύουν στο χρήστη να ποστάρει

99% οι ανορθόγραφοι, δεν ξέρουν την έννοιες όπως παράγραφος, συνοχή, σημεία στίξης κλπ. Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε;

Δημοσ.

με το δικεο εχει περισοτερους πελατες και βγαζει τωρα κατι κινητα που περιεχουν πολα μεσα ειτε να εισαι 18 ειτε να εισαι 60...! παντος δεν θα ελεγα οτι περνω sony ericcson για την εμφανιση περνω γιατι ειναι αξιοπιστα κινητα!!! αντιθετα με την νοκια που μονο τα παλια της κινητα ειναι αξιοπιστα (οσους εχω ρωτησει το ιδιο λενε) βεβεα οπως λες δεν μενεις ελλαδα για αυτο δεν εχεις μια ολοκληρομενη εικονα το καταλαβενω αλλα ειναι αλλιος! δεν ειναι ιδια κινητα με αλλη εμφανιση δεν κανει κατι τετιο μπες στα κινητα της να δεις βγηκε to xperia play για games βγηκε και το arc που τραβαει το κινητο σε απολυτο σκοταδι "το μοναδικο που το κανει" και γενικα προσπαθει για το καλυτερο ενω η νοκια μια ζωη στα ιδια μας εχει συνηθισει για μενα ειναι ξενερα! τωρα για την aplle αμα παμε εκει ξεφευγουμε απο το θεμα!

Έχω την εικόνα μιας ισχυρής αγοράς που μετράει σχεδόν 90 εκατομμύρια πληθυσμό και έχεις την εικόνα μιας αγοράς που μετράει με το ζόρι 15 εκατομμύρια πληθυσμό... Για πες μου, ποια εικόνα είναι "ολοκληρωμένη"?

Η αξιοπιστία είναι ο λόγος που δεν επιλέγω (πλέον) SonyEricsson, διότι 3 πήρα ως τώρα και μου βγάλανε και τα 3 κουσούρια! Έχω το Nokia E71 White & για μία ακόμη φορά η Nokia με έπεισε πως μετά από τόσες φορές που μου έπεσε απ'τα χέρια και σκόρπισε, ότι άξιζε τα λεφτά του, διότι συνεχίζει να λειτουργεί σαν να το πήρα χτες!

Αν κρίνω από το SonyEricsson που είχα και αναβόσβηνε κάθε τόσο επειδή "μπερδευόταν" το λογισμικό του όταν εναλλασσόταν το σήμα μεταξύ UMTS (3G) & GSM, από το πεσίματα που χαλάρωσαν καπάκια και βγήκαν κουμπιά και και και... δε με έπεισε ποτέ.

Πέρα απ'αυτό μου φέρνεις ως παράδειγμα το play για games & όλα τα "φουρφούρια" που στην ηλικία των 31 που είμαι, στάνταρ δεν επιλέγω ένα κινητό για να παίζω παιχνίδια, αλλά για το εύχρηστο μενού του, την αντοχή στη μπαταρία... και για να κάνω τη δουλειά που κάνει ένα τηλέφωνο, κι όχι μία κονσόλα με παιχνίδια! Ούτε καν για φωτογραφική μηχανή το επιλέγω, μου είναι αδιάφορο αν έχει 1mp κάμερα ή 150mp φακό που βλέπει το σύμπαν!

Στο κάτω-κάτω ο καθένας επιλέγει ό,τι τον εξυπηρετεί... Η μεγαλύτερη όμως εταιρεία κατασκευής κινητών στο κόσμο ήταν ανέκαθεν και συνεχίζει ως σήμερα να είναι η Nokia! Οι μετρήσεις πωλήσεων το αποδεικνύουν κάθε χρόνο αυτό και το ίδιο θα συμβεί και το 2011... Οπότε ας μη λέμε πως ο λόγος που απολύθηκε προσωπικό είναι επειδή πέσανε οι πωλήσεις "στη συγκεκριμένη" εταιρεία, αλλά επειδή πέσανε οι πωλήσεις γενικότερα σε όλες τις εταιρείες και όχι μόνο κινητής. Ας καταφέρει η SonyEricsson να είναι για τρίτη δεκαετία κορυφή στις πωλήσεις, κι ας καταφέρει να κρατηθεί κι εκεί πάνω... αλλά ούτε μία χρονιά δε βγήκε πρώτη, για δεκαετία μιλάμε?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313162

Δεν έρχεται ούτε καν 2η... 10η έρχεται!!

Και μην αποφεύγεις να συγκρίνεις κάτι "ανώτερο" τεχνολογικά όπως η Apple επειδή σε βολεύει... Όπως θεωρείς κατώτερη τη Nokia & τη συγκρίνεις με την S.E. για "παιχνίδια", έτσι σύγκρινε την με πραγματική τεχνολογία και με κάτι "ανώτερο", χωρίς να θεωρείς πως "ξεφεύγουμε από το θέμα"!

προτείνω οι υπεύθθυνοι μόλις βλέπουν ανορθογραφίες να απαγορεύουν στο χρήστη να ποστάρει

99% οι ανορθόγραφοι, δεν ξέρουν την έννοιες όπως παράγραφος, συνοχή, σημεία στίξης κλπ. Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε;

Θα συμφωνήσω..................

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...