Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Steve Jobs talking about flexible glass surface.

http://www.youtube.c...-8PNojo&t=0m45s

Αυτος μπορει να λεει οτι θελει...την τεχνολιγια ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ γτ οπως βλεπεις ολα του τα προιοντα ειναι "δανεικα".....απο ιδεες κ εγω γεματος ειμαι κ της λεω οποτε θελω αοριστα....η Samsung ομως εχει ηδη βγαλει πρωτοτυπες τετοιες οθονες κ κανεις αλλος

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, ας το βγάλει όποιος θέλει και να δουλεύει όπως πρέπει... και μετά λέτε για την Apple...

Αμέσως... σε λίγο θα βγαίνει ένα νέο αυτοκίνητο και θα μπαίνουν στα φόρουμ να κράζουν την Apple...

Τόσα χρόνια έκραζαν την Microsoft και εκθείαζαν την Apple για το τί καταπληκτικούς υπολογιστές που έχει, και είναι χρόνια μπροστά, κλπ...

Τώρα που έγιναν πιο mainstream, ειδικά μετά την επιτυχία του iPhone, λες και έγινε μονοπώλιο... Μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ έρχεται και φόρος υπέρ Apple...

Έλεος...

Δημοσ.

Καλά, ας το βγάλει όποιος θέλει και να δουλεύει όπως πρέπει... και μετά λέτε για την Apple...

Αμέσως... σε λίγο θα βγαίνει ένα νέο αυτοκίνητο και θα μπαίνουν στα φόρουμ να κράζουν την Apple...

Τόσα χρόνια έκραζαν την Microsoft και εκθείαζαν την Apple για το τί καταπληκτικούς υπολογιστές που έχει, και είναι χρόνια μπροστά, κλπ...

Τώρα που έγιναν πιο mainstream, ειδικά μετά την επιτυχία του iPhone, λες και έγινε μονοπώλιο... Μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ έρχεται και φόρος υπέρ Apple...

Έλεος...

Na εισαι σιγουρος οτι εσυ θα πας πρωτος να τον πληρωσεις τον φορο.......:)

Δημοσ.

να μαντέψω είσαι άσχετος από θέματα τεχνολογίας η είσαι funboy του μήλου?? μόνο αυτές οι δυο κατηγορίες φέρονται έτσι :P

Μήπως τελικά η ασχετοσύνη με τα θέματα της τεχνολογίας απαντάται και σε ορισμένους apple haters?

Πίστεψαν κάποιοι ότι βγαίνει στην αγορά ένα καινοτομικό προϊόν που για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια δεν είναι apple και χάρηκαν μόνο γι' αυτό τον λόγο;

Δημοσ.

Μήπως τελικά η ασχετοσύνη με τα θέματα της τεχνολογίας απαντάται και σε ορισμένους apple haters?

Πίστεψαν κάποιοι ότι βγαίνει στην αγορά ένα καινοτομικό προϊόν που για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια δεν είναι apple και χάρηκαν μόνο γι' αυτό τον λόγο;

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

"τοσα" χρονια μονο η apple εβγαζε καινοτομικα προιοντα...

το ακουσαμε κι αυτο...

οκ εισαι απλα απαραδεκτος :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ έξυπνη η ιδέα το συγκεκριμένο κινητό. Τη στιγμή που δεν το χρειάζεσαι, το τυλίγεις γύρω από το χέρι ως ρολόι και δεν το έχεις στη τσέπη στη τσέπη. Πολύ βολικό. Σε άλλη περίπτωση...πχ τρέξιμο... το τυλίγεις στο μπράτσο, του κουμπώνεις και ακουστικά, μουσικούλα και είσαι σούπερ. Μακάρι να δούμε τέτοια πολυμορφικά κινητά.

Δημοσ.

Αυτό δεν το βλέπω ούτε σε 50 χρονιά, αλλα ποτε δεν ξέρεις. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η μπαταρια και όχι η οθόνη ή τα chip. Πολυ σωστά ειπε ένας παραπάνω ότι το μεγαλύτερο χωρο και σήμερα καταλαμβάνει η μπαταρια.

Δεν έχεις άδικο γι αυτά που λες για το πρόβλημα των μπαταριών αλλά τα παραλές. Πριν 50 χρόνια δεν θα μπορούσαμε ούτε να διανοηθούμε την σημερινή κατάσταση. Μιας και ο ρυθμός ανάπτυξης την τεχνολογίας σήμερα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος από αυτόν προ πεντηκονταετίας προβλέπω πως σε 50 χρόνια η τεχνολογία θα είναι 10 φορές πιο μπροστά από ότι μπορούμε να φανταστούμε εμείς σήμερα.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο γι αυτά που λες για το πρόβλημα των μπαταριών αλλά τα παραλές. Πριν 50 χρόνια δεν θα μπορούσαμε ούτε να διανοηθούμε την σημερινή κατάσταση. Μιας και ο ρυθμός ανάπτυξης την τεχνολογίας σήμερα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος από αυτόν προ πεντηκονταετίας προβλέπω πως σε 50 χρόνια η τεχνολογία θα είναι 10 φορές πιο μπροστά από ότι μπορούμε να φανταστούμε εμείς σήμερα.

Η εξέλιξή των μπαταριών δεν έχει καμία σχεση με την εξέλιξή όλων των υπόλοιπων. Αν θεωρήσουμε ότι τα τελευταία 30 χρονιά η εξέλιξή των cpu ήταν με την ταχύτητα του φωτός, η εξέλιξή των μπαταριών θα αντιπροσωπευόταν με ένα ατμοκίνητο τρένο..

Το παράδειγμα δεν είναι δικο μου. Καπου το εχω διαβάσει.

android.png

Δημοσ.

Η εξέλιξή των μπαταριών δεν έχει καμία σχεση με την εξέλιξή όλων των υπόλοιπων. Αν θεωρήσουμε ότι τα τελευταία 30 χρονιά η εξέλιξή των cpu ήταν με την ταχύτητα του φωτός, η εξέλιξή των μπαταριών θα αντιπροσωπευόταν με ένα ατμοκίνητο τρένο..

android.png

ενταξει βρε παιδια τι να κανείς με την μπαταριά! η μπαταριά ειναι στανταρ. δεν μπορούμε να έχουμε πυρηνικό αντιδραστήρα μεσα σε 3.5".

το μονό που έχω ακούσει τώρα πρόσφατα και έχει σχέση με της μπαταριές είναι οτι ετοιμάζουν καινούργιο σύστημα με φωτοβολταϊκά γυρο-γυρο απο την οθόνη του κινητού οστε να μην πηγαίνει χαμένη η ενεργεία που παράγει η οθόνη!

Δημοσ.

δεν μπορούμε να έχουμε πυρηνικό αντιδραστήρα μεσα σε 3.5".

Μπορουμε, και για την ιστορία αυτό που γράφεις έχει γίνει απο τη 10ετια του 60.. :)

android.png

Δημοσ.

Και όλες αυτές οι επαναστατικές νέες τεχνολογίες που συχνά ακούγονται αλλά ποτέ δεν βγαίνουν τελικά στην αγορά τι είναι?

Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα γίνει και η επανάσταση της ενέργειας στον χώρο των φορητών συσκευών.

Μπορουμε, και για την ιστορία αυτό που γράφεις έχει γίνει απο τη 10ετια του 60.. :)

Δηλαδή? Για πες μας details.

Δημοσ.

το ζουμι της ιστοριας με ευκαμπτες οθονες ειναι αλλου πιστευω: σκεφτειτε ενα "θολο" ή ενα σφαιρικο πλανηταριο με high definition οθονη πανω του και στο κεντρο ο θεατης...η απολυτη 3d VR εμπειρια

Δημοσ.

Δηλαδή? Για πες μας details.

Πυρηνικές μπαταριές. Το paionir 1 που φτιάχτηκε να διάσχισει το ηλιακό σύστημά τέτοιες είχε, μιας και θα ήταν πολυ μακρια απο τον ηλιο για να χρησιμοποιεί φωτοβολταϊκά.

Το αυτοκινητάκι (pathfinder ) που στηλανε στον αρη κινούνταν με φωτο/ικα. Τώρα στέλνουν πολυ μεγαλύτερο όχημα που αυτή τη φορα θα κινηται με πυρηνικες μπαταριές γιατί χρειάζεται πολυ ενεργεία (ειδικά για το laiser που θα φερει). Η μπαταρια που έχει ένα κινητό, αν ήταν τέτοιας τεχνολογίας θα έφτανε για πανω απο 30-50 χρονιά. Το πρόβλημα είναι η ραδιενεργια, αλλα τελευταία υπάρχει μια παρόμοιά μέθοδος χωρίς ραδιενέργεια:

https://bolko.wordpress.com/2010/08/17/%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8/

http://www.physics4u.gr/blog/?p=1035

android.png

Δημοσ.

Μονο εγω ειμαι τοσο παλιος που νομιζω οτι βλεπω το πρωτο clamshell με οθονη αφης???? Το startac της γενιας του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...