bisbirikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τρελό κινητό. Πραγματικά αν ποτέ καταφέρει και βγει στην αγορά θα είναι ο πρόδρομος μίας νέας γενιάς κινητών. Τις ευλύγιστες οθόνες τις ακούω εδώ και 10 χρόνια. Σίγουρα θα έχει εφαρμογή και στους φορητούς. Εκπληκτική τεχνολογία. Δε το βλέπω να πωλείται στην ελληνική αγορά κάτω από 500 ευρώ. Πάντως το μέγα πρόβλημα στα κινητά είναι το μέγεθος της μπαταρίας και όχι τόσο οι οθόνες ή οι επεξεργαστές. Σε όλα τα κορυφαία μοντέλα η μπαταρία είναι τα 2/3 τις συσκευής. Όσοι το αγοράσουν πρώτοι θα πουλάνε πολύ μούρη.
Black Demis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ο,τι να ναι ομως να μαντέψω είσαι άσχετος από θέματα τεχνολογίας η είσαι funboy του μήλου?? μόνο αυτές οι δυο κατηγορίες φέρονται έτσι btw πολύ καλή καινοτομία και βλέπω αρκετές εφαρμογές για αυτήν +1 και από μένα
ootyposoo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Θα βάζεις και live ή οχι wallpaper με κάτι πιασάρικο, και βουαλα.. έτοιμο το κόσμιμα!
Clouder Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω άλλη απορία.Στην περιγραφή της εικόνας λέει: graphene.sp amoled Δηλαδή έχουμε την πρώτη εφαρμογή του γραφενίου σε ηλεκτρονικό προϊόν;; :huh: Ενός υλικού που ακόμα κυκλοφορεί στα εργαστήρια πάρα στην αγορά;; Κάτι δεν μου κάθεται καλά εδώ......
esykas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εγώ θα ήθελα πολύ ένα κινητό αναδιπλούμενο λεπτό όπως τα RAZr της Moto αν το βγάλει η samsy καλώς έχει
21century Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και νομιζω οτι πλεον ολα ειναι εφικτα απο την στιγμη που τα παντα στο χωρο της τεχνοογιας αλλαζουν ....
efo355 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αλήθεια γιατί δεν βάλατε τίτλο κινητο σερβιετα ; Πιο πολυ μοιάζει οπο σουγια
otommod Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Έτσι όπως φαίνεται στην εικόνα είναι σαν να έχει οθόνη και από τις δυο μεριές.
1lj4z1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Steve Jobs talking about flexible glass surface. http://www.youtube.c...-8PNojo&t=0m45s
elli xlni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Α... πολύ ωραίο... άντε μετά να το ξεχωρίσεις από το τσαλακωμένο πεντάευρω στη τσέπη! Χαχαχαχα!!!σωστοοοοός!:-Ρ
JohnXarxas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εγώ ανησυχώ για το ότι θα ξεκλειδώνονται τα πλήκτρα ευκολα με καταλάθος κινήσεις... εγώ έτσι πήρα χθες τρεις φορές τηλ τον ίδιο αριθμό και μου έφαγα όλη την κάρτα
nikitas350 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://news.cnet.com/8301-17938_105-20112461-1/darn-samsung-galaxy-skin-merely-a-concept/ "It is a project that has been carried out by design students and is just a concept product. Samsung was not involved in the project," a Samsung rep told T3. "The students used the name Galaxy Skin and the Samsung logo in their concept to make it look more like a commercial product." Προσέχετε λίγο όταν βγάζετε ειδήσεις. Δεν παρουσιάσαν στην CES bendable κινητό, παρουσίασαν bendable οθόνη. Έτσι όπως το γράφετε είναι σαν να είναι official προιόν.
BozGNR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Έτσι όπως αναδιπλώνεται το κινητό είναι σαν να έχει μια οθόνη από εμπρός και μια από πίσω!! wtf :-/ :-/
oldnew Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://news.cnet.com/8301-17938_105-20112461-1/darn-samsung-galaxy-skin-merely-a-concept/ "It is a project that has been carried out by design students and is just a concept product. Samsung was not involved in the project," a Samsung rep told T3. "The students used the name Galaxy Skin and the Samsung logo in their concept to make it look more like a commercial product." Προσέχετε λίγο όταν βγάζετε ειδήσεις. Δεν παρουσιάσαν στην CES bendable κινητό, παρουσίασαν bendable οθόνη. Έτσι όπως το γράφετε είναι σαν να είναι official προιόν. Τι official προϊόν.. Εδω μεχρι τιμη έχουν βγάλει.. Παραπάνω ο άλλος γραφει "δεν το βλέπω κατω απο 500€ στην Ελλάδα.." :) Εγώ δεν το βλέπω σε λιγότερο απο μια 10ετια στον πλανήτη.. Και αυτό ΑΝ γίνει μια πραγματική super επανάσταση στο θεμα μπαταρια, και μπορέσουν να χωρέσουν την ιδία ηλεκτρική ενεργεία στο 1/100 του χώρου που απαιτηται σήμερα, και σε ρευστή κατάσταση. Αυτό δεν το βλέπω ούτε σε 50 χρονιά, αλλα ποτε δεν ξέρεις. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η μπαταρια και όχι η οθόνη ή τα chip. Πολυ σωστά ειπε ένας παραπάνω ότι το μεγαλύτερο χωρο και σήμερα καταλαμβάνει η μπαταρια. Το sgs2 αν βγάλεις την μπαταρια είναι τσιγαρόχαρτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα