Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελό κινητό. Πραγματικά αν ποτέ καταφέρει και βγει στην αγορά θα είναι ο πρόδρομος μίας νέας γενιάς κινητών. Τις ευλύγιστες οθόνες τις ακούω εδώ και 10 χρόνια. Σίγουρα θα έχει εφαρμογή και στους φορητούς. Εκπληκτική τεχνολογία. Δε το βλέπω να πωλείται στην ελληνική αγορά κάτω από 500 ευρώ. Πάντως το μέγα πρόβλημα στα κινητά είναι το μέγεθος της μπαταρίας και όχι τόσο οι οθόνες ή οι επεξεργαστές. Σε όλα τα κορυφαία μοντέλα η μπαταρία είναι τα 2/3 τις συσκευής. Όσοι το αγοράσουν πρώτοι θα πουλάνε πολύ μούρη.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο,τι να ναι ομως

να μαντέψω είσαι άσχετος από θέματα τεχνολογίας η είσαι funboy του μήλου?? μόνο αυτές οι δυο κατηγορίες φέρονται έτσι :P

btw πολύ καλή καινοτομία και βλέπω αρκετές εφαρμογές για αυτήν +1 και από μένα

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη απορία.Στην περιγραφή της εικόνας λέει: graphene.sp amoled

Δηλαδή έχουμε την πρώτη εφαρμογή του γραφενίου σε ηλεκτρονικό προϊόν;; :huh: :huh: Ενός υλικού που ακόμα κυκλοφορεί στα εργαστήρια πάρα στην αγορά;;

Κάτι δεν μου κάθεται καλά εδώ......

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και νομιζω οτι πλεον ολα ειναι εφικτα απο την στιγμη που τα παντα στο χωρο της τεχνοογιας αλλαζουν ....

Δημοσ.

Αλήθεια γιατί δεν βάλατε τίτλο κινητο σερβιετα ; Πιο πολυ μοιάζει οπο σουγια

Δημοσ.

εγώ ανησυχώ για το ότι θα ξεκλειδώνονται τα πλήκτρα ευκολα με καταλάθος κινήσεις...

εγώ έτσι πήρα χθες τρεις φορές τηλ τον ίδιο αριθμό και μου έφαγα όλη την κάρτα

Δημοσ.

http://news.cnet.com/8301-17938_105-20112461-1/darn-samsung-galaxy-skin-merely-a-concept/

"It is a project that has been carried out by design students and is just a concept product. Samsung was not involved in the project," a Samsung rep told T3. "The students used the name Galaxy Skin and the Samsung logo in their concept to make it look more like a commercial product."

Προσέχετε λίγο όταν βγάζετε ειδήσεις. Δεν παρουσιάσαν στην CES bendable κινητό, παρουσίασαν bendable οθόνη. Έτσι όπως το γράφετε είναι σαν να είναι official προιόν.

Δημοσ.

http://news.cnet.com/8301-17938_105-20112461-1/darn-samsung-galaxy-skin-merely-a-concept/

"It is a project that has been carried out by design students and is just a concept product. Samsung was not involved in the project," a Samsung rep told T3. "The students used the name Galaxy Skin and the Samsung logo in their concept to make it look more like a commercial product."

Προσέχετε λίγο όταν βγάζετε ειδήσεις. Δεν παρουσιάσαν στην CES bendable κινητό, παρουσίασαν bendable οθόνη. Έτσι όπως το γράφετε είναι σαν να είναι official προιόν.

Τι official προϊόν.. Εδω μεχρι τιμη έχουν βγάλει.. Παραπάνω ο άλλος γραφει "δεν το βλέπω κατω απο 500€ στην Ελλάδα.." :) :) Εγώ δεν το βλέπω σε λιγότερο απο μια 10ετια στον πλανήτη.. :) Και αυτό ΑΝ γίνει μια πραγματική super επανάσταση στο θεμα μπαταρια, και μπορέσουν να χωρέσουν την ιδία ηλεκτρική ενεργεία στο 1/100 του χώρου που απαιτηται σήμερα, και σε ρευστή κατάσταση. Αυτό δεν το βλέπω ούτε σε 50 χρονιά, αλλα ποτε δεν ξέρεις. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η μπαταρια και όχι η οθόνη ή τα chip. Πολυ σωστά ειπε ένας παραπάνω ότι το μεγαλύτερο χωρο και σήμερα καταλαμβάνει η μπαταρια. Το sgs2 αν βγάλεις την μπαταρια είναι τσιγαρόχαρτο.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...