Sadamiraq Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα,υστερα απο 2 καταστηματα vodafone που δεν καταφερα να βγαλω ακρη,ερχομαι εδω να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος,εχω Mobile internet της vodafone με στικακι,προσφατα εμαθα οτι μπορω αυτη την sim να την λειτουργησω για ιντερνετ και στο κινητο μου αλλα πρεπει να γινουν καποιες ρυθμισεις οπως μου ειπαν στα vodafone το θεμα ειναι οτι δεν τα καταφεραν και με τον τεχνικο της vodafone που μιλησα με ειπε οτι θα μου στειλει mail με τις ρυθμισεις,αλλα δεν μου ηρθε κανενα μηνυμα,και γιαυτο ρωταω,εχω το ZTE BLADE με Adroid 2,3 ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?
manost Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα τα APN στη συσκευή σου, αν και πιστεύω ότι αυτό έκανε ο τεχνικός (αν υποθέσουμε ότι έκανε σωστά αυτό που του ζήτησες ). link
Sadamiraq Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα τα APN στη συσκευή σου, αν και πιστεύω ότι αυτό έκανε ο τεχνικός (αν υποθέσουμε ότι έκανε σωστά αυτό που του ζήτησες ). link το εκανα εγω μονος μου,απο αυτον ακομα περιμενω μαιλ... αλλα δεν καταφερα να εχω νετ,δεν ξερω αν πρεπει να κανω και καποια αλλη ρυθμιση
nikoskon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το εκανα εγω μονος μου,απο αυτον ακομα περιμενω μαιλ... αλλα δεν καταφερα να εχω νετ,δεν ξερω αν πρεπει να κανω και καποια αλλη ρυθμιση 13830
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.