Προς το περιεχόμενο

Ποιες εκδόσεις Playstation 3 έχουν χαμηλότερο firmware από την 3.55?

MariosX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω Playstation 3 από κάποιο κατάστημα με έκδοση firmware χαμηλότερη από την 3.55 σε λογική τιμή και με εγγύηση.

Βρήκα κάποια καταστήματα με τις εκδόσεις 250GB και 120GB σε υψηλά τραγικές τιμές όπως 400€.

Μια λύση είναι να κοιτάξω τις bundle προσφορές που έρχονται μαζί με κάποιο παιχνίδι όπως με το Gran Turismo 5.

Δημοσ.

πως καταλαβαινουμε κοιτωντας μια συσκυεασια πλαυ3 τι firmware εχει θα ηθελα να ρωτησω εγω !

Δεν μπορείς να το καταλάβεις με κάποιον τρόπο,δεν αναφέρει πουθενά στην συσκευασία του ps3 τι firm φοράει

Πάντως ένα φιλαράκι που αγόρασε χθές το ps3 με pro 12 (bundle),την 3.55 είχε προεγκατεστημένη.Δύσκολα θα βρείς (νομίζω) κονσόλα με κάτω από 3.55 o.f και κανείς δεν μπορεί να σου πεί με απόλυτη σιγουριά ποιό firmware θα έχει το ps που θα αγοράσεις (ακόμα και αυτοί στα μαγαζία που τα πουλάνε)

Δημοσ.

Δεν μπορείς να το καταλάβεις με κάποιον τρόπο,δεν αναφέρει πουθενά στην συσκευασία του ps3 τι firm φοράει

Πάντως ένα φιλαράκι που αγόρασε χθές το ps3 με pro 12 (bundle),την 3.55 είχε προεγκατεστημένη.Δύσκολα θα βρείς (νομίζω) κονσόλα με κάτω από 3.55 o.f και κανείς δεν μπορεί να σου πεί με απόλυτη σιγουριά ποιό firmware θα έχει το ps που θα αγοράσεις (ακόμα και αυτοί στα μαγαζία που τα πουλάνε)

Από που το πήρε και πόσο το πήρε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...