Προς το περιεχόμενο

Apple MagSafe Power Adapter στα 60 Watt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα..

Ο φορτιστης μου κανει κατι περιεργα τελευταια..δεν φορτιζει, το λεντακι μια αναβει μια οχι κ.τ.λ..

Στο skroutz βλεπω να ξεκινανε απο 59ευρω και πανω..

Εχουμε κανα λινκ απο ebay για γνησιο magsafe 60w με τον καινουργιο κατα προτιμηση L adapter?

Ευχαριστω!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα..

Ο φορτιστης μου κανει κατι περιεργα τελευταια..δεν φορτιζει, το λεντακι μια αναβει μια οχι κ.τ.λ..

Το να σβήνει μερικές φορές το led είναι σύνηθες και γνωστό πρόβλημα σε πολλούς magsafe φορτιστές. Τι περισσότερες φορές όμως δεν επηρεάζει καθόλου την λειτουργιά του φορτιστή. Είναι οπτικό δηλαδή και μόνο το θέμα.

Τσέκαρε όταν σου σβήνει το led, αν αλλάζει το power status...αν περνάει δηλαδή από ρεύμα στην μπαταρία. Αυτό το βλέπεις από το εικονίδιο της μπαταρίας πάνω δεξιά.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιον magsafe adapter στα 60W, φθηνό κατά προτίμηση, χωρίς να κινδυνεύω με ηλεκτροπληξία? Ο τελευταίος που αγόρασα μου άντεξε ~2χρόνια και έχει πλέον σκισίματα, ένα από αυτά 1 εκατοστό από τη σύνδεση καλωδίου και L μαγνητικού συνδετικού (παρά το ότι είναι  L!)

Δημοσ.

Έχω και εγώ θέμα στο Macbook Pro 2011 με τον φορτιστή. Πολλές φορές δεν ανάβει το πρασινο led και στο status γράφει οτι είναι στο ρεύμα αλλά "not charging". Αν κουνίσω λίγο το μαγνητικό βύσμα, οπως αυτό έχει κολλήσει στην υποδοχή του MBP, τότε ανάβει το led και αρχίζει να φορτίζει κανονικά. Μιας και είναι μέσα σε εγγύηση, λέω να πάω τον φορτιστή για αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...