dimitris2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Video με περισσότερα χαρακτηριστικά σχετικά με την επερχόμενη έκδοση του Android Ice Cream Sandwich διέρρευσε σήμερα στο Internet, χάρις ενός χρήστη του eBay ο οποίος αγόρασε ένα smartphone Nexus S που για αδιευκρίνιστο λόγο είχε εγκαταστημένη την εν λόγω έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Ο τυχερός αυτός χρήστης πήρε ένα video δύο λεπτών από τη συσκευή του και το έστειλε στην ιστοσελίδα του Engadget. Αν όλα όσα παρουσιάζονται στο video είναι αληθινά, εμφανίζονται νέες αλλαγές που φέρει η νέα έκδοση του Android οι οποίες δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα γνωστές. Διακρίνεται ένα εικονίδιο της Google, το οποίο πιέζοντάς το εμφανίζεται ένα υπο-μενού με τις πιο γνωστές υπηρεσίες της εταιρείας. Αυτό το χαρακτηριστικό θυμίζει αρκετά τους “φακέλους” που γνωρίζουν οι χρήστες του iOS. Επίσης με το παρατεταμένο πάτημα του home button, εμφανίζεται ένα κατακόρυφο μενού όπου γίνεται πλοήγηση στις ανοιχτές εφαρμογές του multitasking. Ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας φαίνεται να έχουν και η εφαρμογή της video κάμερας, η περιοχή ειδοποιήσεων καθώς και η οθόνη ξεκλειδώματος. http://www.youtube.com/watch?v=h3Pb6IyFvfg Αν όντως πρόκειται για το Ice Cream Sandwich ή όχι, θα το μάθουμε αρκετά σύντομα καθώς η Samsung και η Google διοργανώνουν ένα event στις 11 Οκτωβρίου όπου όλα δείχνουν ότι θα παρουσιαστεί το πρώτο Ιce Cream Sandwich smartphone, το Nexus S Prime. Site: engadget.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά ...σιγά τα ωά... Αυτές τις "αλλαγές" ετοίμαζαν τόσο καιρο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το χαρακτηριστικό θυμίζει αρκετά τους “φακέλους” που γνωρίζουν οι χρήστες του iOS. ναι τετοια να λετε,για να αρχισει η Apple παλι τις μηνυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το Android δεν ηταν ποτε δημοφιλες χάρη στο UI του και δεν νομίζω να δουμε κατι καλό σε αυτο το κομματι. Αντιθετα πιστευω οτι θα εχει πολλες αλλαγες στο εσωτερικο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το Android δεν ηταν ποτε δημοφιλες χάρη στο UI του και δεν νομίζω να δουμε κατι καλό σε αυτο το κομματι. Αντιθετα πιστευω οτι θα εχει πολλες αλλαγες στο εσωτερικο του. Απλά, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν τόσο περίπλοκο... μενού σε μενού από μενού, κατηγορία μέσα σε μενού από μενού... τα παλιά τα ΝΟΚΙΑ ήταν ποίο εύκολα... Ενώ μου αρέσει πολύ το Android, για 3-4 λόγους πάλι δεν θα έπαιρνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsbunnie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Συζητιεται πολυ οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι απλως ενα custom rom.... Πληροφορίες εντός καταστήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraggiskos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 χάρις ενός χρήστη του eBay ο οποίος αγόρασε ένα smartphone Nexus S που για αδιευκρίνιστο λόγο είχε εγκαταστημένη την εν λόγω έκδοση του λειτουργικού συστήματος Δηλαδή πούλησαν τηλέφωνο με το καινούριο android κατά λάθος; Λίγο ψέμα μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είδα κάτι που να μην το έχω ήδη με μία custom rom. Μεγάλο ΑΛΛΑ και ΣΥΝ, το multitasking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman79 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν είναι κάποια πχ. cyanogen ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπίζω να μην είναι αυτό.Αυτή η φουτουριστική γραμματοσειρά,δεν μου αρέσει καθόλου. Σε περίπτωση που είναι όντως αυτό μια leaked version του 4.0, ελπίζουμε σε διάφορους modders,να κάνουν τα μαγικά τους.Όπως και σε εταιρίες πχ.Sony που το design είναι κλάσης ανώτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dawndeath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε τα τρόλια εκεί στο Engadget πάλι μας την έφεραν. Ένας Launcher είναι απλός... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1271755 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HTCFun Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Εμένα παιδιά δεν μου αρέσει καθόλου και μου θύμησε πολύ το Xperia Arc. Ελπίζω μόνο σε custom roms αν και σε nexus κινητό δέν κάνουν και πολλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα