SYLVA KOKKA Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλή σας Μέρα! Πριν από 11 χρόνια αγόρασε ένα διαμέρισμα και μέχρι τώρα δεν έχω αξιωθεί να αλλάξω το όνομα του ιδιοκτήτη στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Κατά καιρούς ήρθαν, 2 φορές, ηλεκτρολόγοι προκειμένου να κάνουν τα απαραίτητα σχέδια για την υποβολή αιτήσεως αλλγής, πληρώθηκαν και τους έχασα.!!!! Τώρα, σας παρακαλώ θερμά, να μου δώσετε ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ τι πρεπει να κάνω για να τελειώσει, επί τέλους, αυτή η ιστορία. Το διαμέρισμα είνα σε πολυκατοικία και το έτος οικοδόμησής της είναι 1973-1974 στην περιοχή Νέας Κηφισιάς. ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΥΛΒΑ ΚΟΚΚΑ
kebinB Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic Κρυμμένο από parsifal, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic φουντα
PCharon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δε καταλαβαίνω γιατί ρωτάτε στο διαδίκτυο, αφού αν ρωτήσεις στη ΔΕΗ θα στο πούνε αμέσως τί πρέπει να κάνεις. Αλλά αφού ψάχνεις στο διαδίκτυο, ψάξε σωστά: http://www.dei.gr/default.aspx?id=31143&nt=18&langid=1
stakar9 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλαξα το λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα μου σε παλιο σπιτι που αγορασα πριν ενα χρονο περιπου... Χρειαζεσαι ενα πιστοποιητικό της Ηλεκτρικης Εγκαταστάσης απο ηλεκτρολόγο. Κοστιζει γυρω στα 90 € (εγω ετυχε εκεινο το διαστημα και ειχα βρει προσφορα ηλεκτρολογου στο "GROUPON" στο ιντερνετ και το πληρωσα μονο 49 €. Πηγα στην ΔΕΗ μαζι με ενα παλιο λογαριασμο και πληρωσα γυρω στα 25 € για την εγγυηση Νομιζω συμβολαιο αγορας σπιτιου δεν μου ειχαν ζητησει αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.