Προς το περιεχόμενο

αλλαγή ονόματος σε λογαριασμό της δεη

SYLVA KOKKA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας Μέρα! Πριν από 11 χρόνια αγόρασε ένα διαμέρισμα και μέχρι τώρα δεν έχω αξιωθεί να αλλάξω το όνομα του ιδιοκτήτη στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Κατά καιρούς ήρθαν, 2 φορές, ηλεκτρολόγοι προκειμένου να κάνουν τα απαραίτητα σχέδια για την υποβολή αιτήσεως αλλγής, πληρώθηκαν και τους έχασα.!!!!

Τώρα, σας παρακαλώ θερμά, να μου δώσετε ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ τι πρεπει να κάνω για να τελειώσει, επί τέλους, αυτή η ιστορία.

Το διαμέρισμα είνα σε πολυκατοικία και το έτος οικοδόμησής της είναι 1973-1974 στην περιοχή Νέας Κηφισιάς.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΣΥΛΒΑ ΚΟΚΚΑ

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic
Κρυμμένο από parsifal, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Trolling / flames / offtopic

φουντα

Δημοσ.

Αλλαξα το λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα μου σε παλιο σπιτι που αγορασα πριν ενα χρονο περιπου...

Χρειαζεσαι ενα πιστοποιητικό της Ηλεκτρικης Εγκαταστάσης απο ηλεκτρολόγο. Κοστιζει γυρω στα 90 € (εγω ετυχε εκεινο το διαστημα και ειχα βρει προσφορα ηλεκτρολογου στο "GROUPON" στο ιντερνετ και το πληρωσα μονο 49 €. Πηγα στην ΔΕΗ μαζι με ενα παλιο λογαριασμο και πληρωσα γυρω στα 25 € για την εγγυηση

Νομιζω συμβολαιο αγορας σπιτιου δεν μου ειχαν ζητησει αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...