shaman505 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα!Είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω τηλεόραση και πριν καταλήξω ήθελα κ την δική σας άποψη.Καταρχήν είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο: Samsung Panasonic Επειδή θέλω να συνδέσω κ το pc επάνω,μεταξύ LCD κ Plasma,τι θα μου προτείνατε?Επίσης,η μικρότερη απόσταση από τον καναπέ ειναι 2,50 μέτρα κ η μεγαλύτερη κάπου στα 4,50.Να πάω σε 37" ή με πέρνει να πάω κ σε 40"? Κ κάτι ακόμα.Η μεν Samsung είναι στα 100hz κ η δε Panasonic στα 50hz.Ποιά η διαφορά? Ευχαριστώ!
Ntinaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εκλεισε http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350.html
shaman505 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 50 ίντσες???Λίγο μεγάλη δεν πέφτει γι'αυτές τις αποστάσεις?Επίσης,για τις LG δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα..Φίλος που δουλεύει στα Media Markt,μου είπε πως πιο πολύ LG βλέπει στα service... Μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις τι παίζει με τα Hz κ ποιά η διαφορά από LCD κ Plasma?
Ntinaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 lcd καλυτερες για συνδεση με Pc,μικροτερη καταναλωση Plasma,καλυτερο μαυρο,καλυτερη αποκριση,πολυ καλες τιμες ειδικα σε μεγαλες διαστασεις αλλα θελουν στρωσιμο. ναι παρε 50 μη σου πω και παραπανω...
shaman505 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν λες στρώσιμο τι ακριβώς εννοείς?Για τις plasma ισχύει ότι στα κανάλια αφήνουν σκιές?
cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 LCD = http://www.skroutz.gr/s/341352/Samsung-UE40D5003.html επειδη θες να συνδεθει και με πισι εγω θα προτεινα LCD. αλλα οχι 37αρα αφου με τα ιδια περιπου περνεις την 40αρα..! τα 100hz ειναι η σαρωση της οθονης. οσο πιο μεγαλη ειναι τοσο πιο γρηγορη σαρωση εχει. αυτο σημαινει οτι σε γρηγορες σκηνες θα βλεπεις λιγοτερη θολουρα!!! για τις PLASMA, ειναι ιδανικες για movies λογω μαυρου χρωματος! αλλα στα κατα τους ειναι η καταναλωση που ειναι μεγαλυτερη απο τις LCD, η αρχικη περιοδος στρωσιματος που χρειαζεται για να μην εχεις αργοτερα αυτο που λες με τις σκιες. αυτο γινεται οταν εχεις για πολυ ωρα μια σταθερη εικονα στην plasma. οπως πχ το σημα των καναλιων. για αυτο χρειαζεται πολυ καλο στρωσιμο τις πρωτες 200 ωρες περιπου, αν θυμαμαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.