nkour Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ισχύει για όλα τα προϊόντα εξαιρούνται κάποια δείτε http://flyer.redblue.de/GR/SA/VGR/2909TY1/GR_SA_VGR_2909TY1.pdf όποιος θέλει 1 ή 2 ας μου στείλει ΠΜ (γενικά οργανωθείτε)
Narayan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως πάντα, οι τιμές φυλλαδίου είναι τσιμπημένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα ακόμα κι αν κάποιος ήθελε όντως τρία είδη που εμπίπτουν στην προσφορά, να χάνει τελικά ή να πληρώνει τα ίδια χρήματα. Παράδειγμα, η 32άρα Philips της πρώτης σελίδας στα €399, που ο πατέρας μου αγόρασε πριν από δύο εβδομάδες στα €329 τελική από τον Κολομβούνη. Ούτε καν προσφορά δεν ήταν, αυτή είναι η κανονική τιμή της.
fernadezzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως πάντα, οι τιμές φυλλαδίου είναι τσιμπημένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα ακόμα κι αν κάποιος ήθελε όντως τρία είδη που εμπίπτουν στην προσφορά, να χάνει τελικά ή να πληρώνει τα ίδια χρήματα. Παράδειγμα, η 32άρα Philips της πρώτης σελίδας στα €399, που ο πατέρας μου αγόρασε πριν από δύο εβδομάδες στα €329 τελική από τον Κολομβούνη. Ούτε καν προσφορά δεν ήταν, αυτή είναι η κανονική τιμή της. http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=358&itmid=25322 edit: o κωλοπιανουλης ειναι αυτος ρε συ 80 ευρω πανω!
Narayan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στο μαγαζί που πήγε ο father ήταν φθηνότερα πάντως η 5606. Δεν είναι και πολύ του ιντερνέτ εξάλλου για να το ψάξει Online. Το θέμα είναι, αν ψάξετε θα βρείτε και φθηνότερα από το Saturn/Mediamarkt χωρίς να δεσμευτείτε για αγορά τριών διαφορετικών ειδών.
k_dinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Λεει για 3 διαφορετικα προοιοντα. Οπότε μπορουμε να παρουμε 3 διαφορετικες τηλεορασεις?
Dannie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως πάντα, οι τιμές φυλλαδίου είναι τσιμπημένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα ακόμα κι αν κάποιος ήθελε όντως τρία είδη που εμπίπτουν στην προσφορά, να χάνει τελικά ή να πληρώνει τα ίδια χρήματα. Παράδειγμα, η 32άρα Philips της πρώτης σελίδας στα €399, που ο πατέρας μου αγόρασε πριν από δύο εβδομάδες στα €329 τελική από τον Κολομβούνη. Ούτε καν προσφορά δεν ήταν, αυτή είναι η κανονική τιμή της. Ειναι ευχαριστημενος απο την τηλεοραση...?(ειναι ενα μοντελο μεταξυ των οποιων σκεφτομαι να παρω....). Ευχαριστω!!!
fernadezzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στο μαγαζί που πήγε ο father ήταν φθηνότερα πάντως η 5606. Δεν είναι και πολύ του ιντερνέτ εξάλλου για να το ψάξει Online. Το θέμα είναι, αν ψάξετε θα βρείτε και φθηνότερα από το Saturn/Mediamarkt χωρίς να δεσμευτείτε για αγορά τριών διαφορετικών ειδών. μπορει και να του εκατσε καμια καλη προσφορα τοτε αλα εγω την συγκεκριμενη την εχω 3 μηνες και κατω απο 399 δεν την εχω δει μεχρι τωρα! μοιαζουν μεταξυ τους μπορει να πηρε την lcd σε 50hz
giorginho Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικα απο τις τιμες ξεχωρισα: Sony Blu-ray player + 10 Bluray movies - 149 ευρω! (αραγε ποιο μοντελο sony ειναι?) Philips 32" 5606 - 399 ευρω (δεν φαινεται στο ιστορικο του τσιγγουνη η τιμη 329, μηπως ηταν αλλο μοντελο?) LG 42" LW4500 - 699 ευρω (παλι καλυτερη τιμη σκρουτζ αν και ο Κωτσος πριν λιγες μερες την ειχε για καμια μερα αρκετα φθηνοτερα) Οι καφετιερες Bosch & Delonghi.
Narayan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι ευχαριστημενος απο την τηλεοραση...?(ειναι ενα μοντελο μεταξυ των οποιων σκεφτομαι να παρω....). Ευχαριστω!!! Αν σε ενδιαφέρει θα ρωτήσω τη μάνα μου που τη χρησιμοποιεί... πάντως αυτό που ανέφερε είναι πως της φάνηκε να είναι καλύτερη στα τηλεοπτικά προγράμματα σε σχέση με την 47άρα Philips του σαλονιού, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό δεδομένου πως στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για μοντέλο 2ετίας. Η τιμή σίγουρα τέτοια ήταν, μάλιστα για την 5604 πήγαινε και βγήκε με το νέο μοντέλο.
oldermania Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ενδιαφερομαι για φωτογραφική μηχανή ποιος θέλει να πάμε μαζι να μοιραστούμε την προσφορά;
billstamaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ενδιαφερομαι για φωτογραφική μηχανή ποιος θέλει να πάμε μαζι να μοιραστούμε την προσφορά; εχει προσφορα στις φωτογραφικες ή ειναι γενικα σε οποιαδηποτε 3 προιοντα που παιρνεις ???
oldermania Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι έχει θέλω την nex 3 h 5 πρέπει να βρω άλλους 2 να μοιραστούμε την προσφορά Οποίος θέλει ας μου στείλει pm
papars Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Είπα να ρίξω μια ματιά σε μία Tv που με ενδιαφέρει και έχει 100 ευρώ πάνω από skroutz. Και τουλάχιστον 150+ σε κλιματιστικά.
sakis.kom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Από τιμές SSD 120GB ξέρει κανείς τι γίνεται με το Saturn? Το να πληρώσουμε 2 και να πάρουμε 3, δεν χαλάει κανέναν. Αφήστε... ξέχασα... τα ήδη πληροφορικής δεν είναι στην προσφορά.
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Από τιμές SSD 120GB ξέρει κανείς τι γίνεται με το Saturn? Το να πληρώσουμε 2 και να πάρουμε 3, δεν χαλάει κανέναν. «Εξαιρούνται Η/Υ, περιφερειακά και αξεσουάρ»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.