Προς το περιεχόμενο

Championship Manager 4

artg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα: όταν βγήκε το cm4, το πήρα αυθεντικό, μετά κάποια στιγμή το έχασα και το κατέβασα από το net, με ένα patch για no-cd game. Το παιχνίδι έπαιζε σε ό,τι υπολογιστή το εγκαθιστούσα, ανεξαρτήτως λογισμικού. Εδώ και 20 μέρες, όταν πάω να ξεκινήσω, μου βγάζει ένα μήνυμα "unable to start listening". Ωστόσο, τα παιχνίδια που είχα σώσει (πχ το florentia viola.cm4) τα έπαιζε κανονικά. Θέλησα σήμερα να ξεκινήσω ένα καινούριο παιχνίδι, οπότε και μου εμφάνισε πάλι το ίδιο μήνυμα, αλλά αυτή τη φορά δεν ξεκίνησε να μου ζητήσει όνομα για προπονητή, ομάδα κλπ. Έχει κανείς ιδέα τι να κάνω για να το διορθώσω; Είμαι ο ορισμός του cm4-addict, οπότε κάθε συμβουλή θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πω πω που το ξέθαψες αυτό τώρα. Κάποτε είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα θυμάμαι. Ρίξε μια ματιά στα settings μήπως έχεις ενεργοποιημένο να τρέχει σαν network game.

Δημοσ.

Πω πω που το ξέθαψες αυτό τώρα. Κάποτε είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα θυμάμαι. Ρίξε μια ματιά στα settings μήπως έχεις ενεργοποιημένο να τρέχει σαν network game.

Φίλε, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον το είχα βάλει κατά λάθος. Είσαι πολύ μπροστά, αν και κατάλαβα ότι το παιχνίδι σε πήγε πολύ πίσω! Σε ευχαριστώ πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...