akis_fc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 έχω ενα dell inspiron 1520 και προσφατα του περασα ubuntu 11.04 καθως δεν εχω εμπειρια απο linux και δεν εβγαλα ακρη με αυτα που δοκιμασα απο το google θα μπορουσε κανεις να βοηθησει για το που να παω να ψαξω ?
SPANK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε αυτους εδώ φίλε μου να δούμε αν παίξουν. Περιέργεια μου κάνεις πάντως αφου συνήθως το ubuntu πλέον βρίσκει τους περισσότερους drivers μονο του , δοκίμασε τους και βλέπουμε
akis_fc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω αλλα δεν εβγαλα και πολυ ακρη και οτι προσπαθησα να τρεξω δεν ηταν και ιδιαιτερα αποτελεσματικο :S edit: και μαλλον ο λογος ειναι οτι εχω Dell 1490 Dual Band wifi καμμια αλλη ιδεα any1 ?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω αλλα δεν εβγαλα και πολυ ακρη και οτι προσπαθησα να τρεξω δεν ηταν και ιδιαιτερα αποτελεσματικο :S edit: και μαλλον ο λογος ειναι οτι εχω Dell 1490 Dual Band wifi καμμια αλλη ιδεα any1 ? Άνοιξε καινούριο θέμα εδώ πρώτα όμως διάβασε του κανόνες Πες μου ότι δεν χρησιμοποίησες τον ndiswrapper
akis_fc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν τον ειχα χρησιμοποιησει γιατι δεν ειχα ιδεα τι ηταν... οπως ειπα ειμαι newbie στα linux αλλα οκ τον χρησιμοποιησα και ολα οκ αν και αργει λιγο να συνδεθει με password protected routers η δουλεια γινεται στο τελος. σας ευχαριστω.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 οχι δεν τον ειχα χρησιμοποιησει γιατι δεν ειχα ιδεα τι ηταν... οπως ειπα ειμαι newbie στα linux αλλα οκ τον χρησιμοποιησα και ολα οκ αν και αργει λιγο να συνδεθει με password protected routers η δουλεια γινεται στο τελος. σας ευχαριστω. μα εγώ σου είπα να ΜΗΝ το χρησιμοποιήσεις
akis_fc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 μα εγώ σου είπα να ΜΗΝ το χρησιμοποιήσεις καταλαβα οτι η αρνηση αναφεροταν στον υπονοουμενο χρονο... πχ πες μου οτι δεν τον εχεις χρησιμοποιησει ακομη ? btw αφου μου την εκανε την δουλεια για πες τι προβλημα παιζει με αυτο ? επειδη μου κανει κατι νερα το wireless μια μπαινει μια δεν μπαινει
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 απλά βάζει κάποια μόντιουλς σε μπλακλίστ, αλλά έτσι όπως τα έκανες τώρα :confused: Να ξέρεις κάτι ότι τα Λίνουξ δεν είναι ΠΑΡΑΘΥΡΑ ξέχασε τους ΟΔΗΓΟΥΣ τον ρόλο αυτό τον παίζουν τα MODULES επίσης να δοκιμάζεις μια διανομή σε live cd να δεις τι δουλεύει στο σύστημα σου και όταν είσαι οκ τότε κάνε την εγκατάσταση
akis_fc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω, πειραματιζομαι γενικα οποτε θνξ και για το φορουμ που μου εστειλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.