lethalian Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα σας, ειμαι 2α λυκειου και αδυνατω να επιλεξω κατευθυνση..απο μικρος ελεγα οτι ηθελα να γινω δικηγορος και ανεκαθεν μου αρεσε η λογοτεχνια και η ιστορια.Παρ'ολα αυτα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερη συμπαθεια στα αρχαια και δυσκολευομαι να αποστηθισω πραματα να τα μαθω δηλαδη απ'εξω.Ειμαι αριστος μαθητης στα κειμενα και στην εκθεση...Ακομα; μ αρεσει παρα πολυ η φυσικη ενω τα μαθηματικα με λιγη προσπαθεια τα "πιανω".Το διλλημα π αντιμετωπιζω ειναι τι κατευθυνση να διαλεξω. Απο τη μια η θεωρητικη που ναι μεν οδηγει στην νομικη αλλα εχει τα αρχαια που δεν τα χωνευω καθολου και πολυ αποστηθιση.Απο την αλλη η τεχνολογικη π εχει φυσικη αλλα μου κοβει την νομικη ανοιγωντας ομως πολλες αλλες σχολες οπως το φυσικοκαι τα πολυτεχνεια.Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην παρω την λαθος αποφαση και μετα ειναι αργα:-/.Επισης φοβαμαι μην επηρεαζομαι απο τον αδερφο μου και τους φιλους μ που ειναι ολοι τεχνολογικη-θετικη και οι τελευταιοι μαλιστα μ λενε συνεχεια να παω τεχνολογικη.βοηθεια!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.