Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το εχετε εγκατεστημενο; Νομιζω οτι περισσοτερα προβληματα προκαλει, παρα λυνει. Τι λετε;
isay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Φανατικός εδώ και καιρό και επίσης πολύ ευχαριστημένος. Τι πρόβλημα έχεις; Σκάλισες τις ρυθμίσεις;
ftp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το έχω δοκιμάσει στον firefox αλλά το βρίσκω περιττό. Μπορείς να έχεις περίπου το ίδιο μπλοκάρισμα με το adblock plus και μια κατάλληλη λίστα και μπλοκάρεις και τις διαφημίσεις, 2 σε ένα δλδ χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω ή με το noscript το οποίο "θερίζει" τα πάντα εκτός από ότι του επιτρέψεις εσύ
Luxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το noscript τα μπλοκαρει ολα; Αυτα που μπλοκαρει το ghostery δεν ειναι διαφορετικα στοιχεια; Το noscript υπαρχει για τον chrome;
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το noscript τα μπλοκαρει ολα; Αυτα που μπλοκαρει το ghostery δεν ειναι διαφορετικα στοιχεια; Το noscript υπαρχει για τον chrome; το έχω δοκιμάσει στον firefox αλλά το βρίσκω περιττό. Μπορείς να έχεις περίπου το ίδιο μπλοκάρισμα με το adblock plus και μια κατάλληλη λίστα και μπλοκάρεις και τις διαφημίσεις, 2 σε ένα δλδ χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω ή με το noscript το οποίο "θερίζει" τα πάντα εκτός από ότι του επιτρέψεις εσύ To ghostery κάνει διαφορετική δουλειά από τα noscript και adsblock. Πιο συγκεκριμένα κόβει όλα τα tracing cookies/εικόνες από τα γνωστότερα διαφημιστικά sites. Luxx ακόμα δεν εγραψες τι προβλήματα αντιμετώπισες και τι προβλήματα σου δημιούργησε
mrpink Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το noscript τα μπλοκαρει ολα; Αυτα που μπλοκαρει το ghostery δεν ειναι διαφορετικα στοιχεια; Το noscript υπαρχει για τον chrome; Για cookies/εικόνες στον chrome μπορείς να πας και στις επιλογές/σύνθετες επιλογές/ρυθμίσεις περιεχομένου Το ανάλογο του noscript στον chrome είναι το notscripts
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Για cookies/εικόνες στον chrome μπορείς να πας και στις επιλογές/σύνθετες επιλογές/ρυθμίσεις περιεχομένου Όλοι οι browsers εχουν cookie management. To πρόβλημα ειναι οτι δεν ξέρεις ποια cookies πρέπει να κόβεις και οτι η λίστα αυτή ανανεώνεται/διορθώνεται πολύ τακτικά (μιλάμε για εκατοντάδες καταχωρήσεις). Αυτή ακριβώς τη δουλειά κάνει το ghostery, δηλαδή κάνει τη ζωή μας έυκολη. Ακόμα περιμένω τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Luxx
Luxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πχ, στο trelokouneli κολλαει απιστευτα εαν τα μπλοκαρω ολα!! Επισης σε αλλα site, εαν τα μπλοκαρεις ολα, δε λειτουργουν ετσι οπως θα επρεπε.
isay Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πχ, στο trelokouneli κολλαει απιστευτα εαν τα μπλοκαρω ολα!! Μόλις δοκίμασα τον τρελοκούνελο με firefox και ghostery και δεν ειχα κανενα κολλημα. Απο περιέργεια το απενεργοποίησα και δοκίμασα πάλι και δεν είδα διαφορά. Επισης σε αλλα site, εαν τα μπλοκαρεις ολα, δε λειτουργουν ετσι οπως θα επρεπε. define "ετσι οπως θα επρεπε". Το δουλέυω χρόνια (κυριολεκτικά) και το μόνο που θα έλεγα οτι πλησιάζει το "ετσι οπως θα επρεπε" είναι που από τις πρώτες εκδόσεις έκοβε τα (ηλίθια κατά τη γνώμη μου) Likes του facebook. Luxx μήπως τρέχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα/addon/toolbar και σου δημιουργεί προβλήμα;
Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Τωρα που το τρεχω στον firefox, οντως δεν δημιουργει προβληματα. Αλλα στον chrome, δημιουργουσε. Να σε ρωτησω. Το ghostery τα μπλοκαρε ολα, ενω με το no script μερικα sites εχω επιλεξει να μη τα μπλοκαρει. Ποιο απο τα δυο υπερισχυει; Στο ghostery εχω βαλει να μπλοκαρει αυτοματα και τα bugs και τα cookies!
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ... Να σε ρωτησω. Το ghostery τα μπλοκαρε ολα, ενω με το no script μερικα sites εχω επιλεξει να μη τα μπλοκαρει. Ποιο απο τα δυο υπερισχυει; ... Άλλη δουλειά κάνει το ένα και άλλη δουλειά κάνει το άλλο. Κάθε ένα κάνει τη δουλειά του. Είναι σαν να εχεις ενα μπαράκι με δυο πορτιέρηδες στην πόρτα που ο ένας σταματά τους ανήλικους και ο άλλους τους κακοντυμένους.
Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 To facebook connect ειναι εκεινο το σπαστικο που σε εκανε track σε οποια site και αν πηγαινες; Εκτος και εαν εχεις αποσυνδεθει απο το facebook; Το google analytics και τα υπολοιπα περι στατιστικων, να τα επιτρεψω; Γενικα, τα μπλοκαρεις ολα και με το noscript και με το ghostery; *Ενα σπαστικο με το ghostery, ειναι η μωβ μπαρα που ανοιγει συνεχεια σε καθε url που παω!*
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 *Ενα σπαστικο με το ghostery, ειναι η μωβ μπαρα που ανοιγει συνεχεια σε καθε url που παω!* Πηγαινε στα Options και απενεργοποιησε το
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 To facebook connect ειναι εκεινο το σπαστικο που σε εκανε track σε οποια site και αν πηγαινες; Εκτος και εαν εχεις αποσυνδεθει απο το facebook; ναι Το google analytics και τα υπολοιπα περι στατιστικων, να τα επιτρεψω; Εσύ επιλέγεις τι θα επιτρέψεις και τι θα κόψεις. Γενικα, τα μπλοκαρεις ολα και με το noscript και με το ghostery; Αν εννοείς αν χρειάζεσαι κάτι άλλο, η απάντηση ειναι οτι χρειάζεσαι ένα cookie manager και πιθανόν και ενα proxy manager. Αν ρωτάς τις ρυθμίσεις που εχω περάσει εγώ τοτε Στο noscript επιτρέπω επελεγμένα sites. Στο ghostery τα σφάζω όλα. *Ενα σπαστικο με το ghostery, ειναι η μωβ μπαρα που ανοιγει συνεχεια σε καθε url που παω!* Ότι ειπε ο Gi0 (+1).
Luxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Στο noscript επιτρέπω επελεγμένα sites. Σε καθε site ομως, εκτος απο το κυριο domain, εχει και καμμια 10αρια ακομα. Τα αφηνεις και αυτα ή τα μπλοκαρεις; Και ποιες ρυθμισεις πρεπει να προσεξω στο ghostery; Εκεινη που λεει για σβησιμο cookies και silverlight κατα την εξοδο; Ποιες εχετε εσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.