Αστροβασίλης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σου.. Μπορω να σου πω για την 236V οτι νταξει οκ ειναι καλη αλλα μην περιμενεις θαυματα... 167.90 Ε κανει... Πιο καλα χρωματα θα πω γω απο μια απλη LED των 150 Ε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 γιατί εμπιστεύομαστε πιο πολύ το service της Dell από αυτό της LG, άσε που έχει +1 χρόνο εγγύηση
ktiniatros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Απορία, σχετική με την 2312HM, θέλω να την πάρω για το φορητό μου, που έχει hdmi. Παίζει κάνα θέμα αν τη συνδέσω μέσω της displayport με αντάπτορα ή θα είναι κομπλέ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μόνο με τον ήχο μιας και δεν θα έχεις ηχεία...
ktiniatros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μόνο με τον ήχο μιας και δεν θα έχεις ηχεία... Βασικά το λάπτοπ μου έχει vga και hdmi. Πώς θα τη συνέδεες στη θέση μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 με ότι θα μου έβγαινε φτηνότερα, καλώδιο HDMI to DVI ή hdmi to displayport
charitos_giorgos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 παιδια μολις τωρα συνδεσα τη καινουργια Dell U2312HM πραγματικα αξιζει τα λεφτα τις πολυ καλη τρομερα χρωματα σε παιχνιδια ταινιες σε ολα τις και πολυ ξεκουραστη. http://www.msystems.gr/index.php?product=12761
WiseGuy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 από χθες και εγώ είμαι κάτοχος της 2312HM και από τις πρώτες εντυπώσεις ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. τη βρήκα 184€ τελική τιμή από το amazon.de, και ήρθε μέσα σε 2 μέρες. αυτό που παρατήρησα αμέσως είναι ότι η Dell είναι πολύ πιο φωτεινή από όλες τις οθόνες που είχα πριν. έχω χαμηλώσει τη φωτεινότητα στο 20, και ακόμη είναι υπεραρκετό... αν και αυτό θα μου πείτε σχετικό είναι, ανάλογα σε τί είναι συνηθησμένα τα μάτια του καθενός. τα χρώματα είναι φανταστικά, καμμένα pixel δεν έχει το μοντέλο που πέτυχα, ευτυχώς... η παλιά 17" Samsung πλέον φαίνεται σαν δείγμα οθόνης δίπλα στην Dell
kosmaspt Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλησπέρα!Είμαι και εγώ ανάμεσα στις δύο αλλά αν και παίζω και κανά παιχνιδάκι μέσα μέσα με νοιάζει πιο πολύ για προγραμματισμό.Καμία γνώμη αν ξέρει καποιος;Κάπου διάβασα οτι η Dell υστερεί λιγάκι στην ανάγνωση μικρών γραμμάτων(περίεργο μου φαίνεται...).Φυσικά αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά περίπου ευπρόσδεκτη!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ψαξε για 16:10 καταρχην, εφοσον μιλας για κωδικα. Μια τετοια ειναι η 2412m. Αντιστοιχη της 2312, αλλα σε 16:10 version:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα