xlomo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά, θέλω μία σχετικά εύκολη βοήθεια για ένα αρχείο XSL λοιπόν... έχω ένα XML που περιέχει τα δεδομένα μιας επιστολής, έστω : > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <letter> <contact_from>Sender</contact_from> <date>25/8/06</date> <contact_to>Recipient</contact_to> <subject>Text</subject> <salutation>Greetings</salutation> <body> <paragraph>content 1</paragraph> <paragraph>content 2</paragraph> <paragraph>content 3</paragraph> </body> <closing>Closing</closing> <signature>Kostas P.</signature> </letter> Οπότε έχω ένα body που μπορεί να περιέχει 1 ή παραπάνω paragraph, αυτό που θέλω είναι ένα xsl το οποίο για κάθε paragraph να εισάγει ένα νέο row σε πίνακα και να μου δείχνει κάτι τέτοιο content 1 content 2 content 3 Εδώ είναι το πρόβλημά μου, Γράφω στο xsl : > <xsl:for-each select= "letter/body/paragraph"> <tr> <td colspan="4"> <xsl:value-of select="."/> </td> </tr> </xsl:for-each> Αλλά αυτό μου βγάζει κάτι σαν : content 1 content 2 content 3 content 1 content 2 content 3 Γιατί μου βγάζει διπλές εγγραφές ? Τι κάνω λάθος ?
xlomo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το έλυσα, λάθος μου λόγο κεκτημένης ταχύτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.