chrisv. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παρατήρησα το εξής πρόσφατα στο iPod Touch.Μπαίνω για παράδειγμα απο τον σταθερό μου υπολογιστή στο youtube,βρίσκω ένα κομμάτι που μ'αρέσει και μετά κάνω αναζήτηση στο iPod στο Youtube.Αρκετές φορές δεν μου το βρίσκει.Να προσθέσω οτι δεν έχει απαγορεύσει η VEVO π.χ την αναπαραγωγή του στην Ελλάδα,η δεν παίζει ανάλογα πρόβλημα!Και τέλος το αντιμετοπίζω σε Ελληνικά κομμάτια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως τα συγκεκριμενα video που δεν σου βρισκει ειναι flash? γιατι ως γνωστο δεν παιζει το ipod flash, κ το youtube δεν τα χει ολα τα video σε html5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aworldinagrainofsand Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Συμβαίνει σε όλους , εφόσον το βρίσκεις μέσω youtube στο σταθερό και όχι στο ipod σημαίνει ότι το συγκεκριμένη επέκταση βίντεο-φόρματ δεν υποστηρίζεται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα!Κατάλαβα.Και απο όσο φαντάζομαι δεν μπορεί να διορθωθεί με μια αναβάθμιση για παράδειγμα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aworldinagrainofsand Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα!Κατάλαβα.Και απο όσο φαντάζομαι δεν μπορεί να διορθωθεί με μια αναβάθμιση για παράδειγμα ε? Δε νομίζω δεν ξέρω αν υπάρχει τίποτε σε3 3rd party software που να το επιτρέπει , αντιμετωπίζα παρεμφερές πρόβλημα στο galaxy s μέσω youtube ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.