Cleric Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα Μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα κατα τη διαδικασια εισοδου . Ακομα και αν ειχα αλλαξει τη γλωσσα γραφης σε Ελληνικα , και τυχαινε παραδειγμα να πεταχτω σε αλλο δωματιο για λιγο , οταν επεστρεφα στον υπολογιστη χρειαζοταν να βαλω παλι τον κωδικο καθως εχω επιλεξει να ζηταει κωδικο μετα απο μερικα λεπτα. Το προβλημα ειναι οτι ενω μεχρι τωρα ασχετα αν ειχα αλλαξει εγω γλωσσα γραφης γραφοντας ενα κειμενο ας πουμε , οταν επεστρεφα στον υπολογιστη εβαζα τον κωδικο ο οποιος περιεχει και λατινικους χαρακτηρες και δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Ηταν σαν να αλλαζε απο μονο του ας πουμε την γλωσσα γραφης σε Αγγλικα. Σημερα ομως δεν ξερω για ποιο λογο δεν εγινε το ιδιο, με συνεπεια να προσπαθω να βαλω τον κωδικο και να μην τον δεχεται. Επισης δοκιμασα να αλλαξω γλωσσα γραφης συμφωνα με τον συνδυασμο πληκτρων που εχω ορισει για αυτη τη δουλεια αλλα δεν τα καταφερα. Ουτε ειδα να εχει καποια επιλογη κατα την διαδικασια login ωστε να μπορω να επιλεξω. Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα? υπαρχει τροπος να μπορω να αλλαζω γλωσσα γραφης σε αυτη την περιπτωση κατα το login? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.