zoroastri1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος εδω κ αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα. βασικα εγω παιζω εδω και καιρο lord of the rings online. μετα το καινουργιο patch μου ζηταει να κατεβασω και να κανω install to microsoft visual C++ 2005. εγω ομως δεν θελω να το εγκαταστησω γιατι εχω μη αυθεντικα winodws 7 και φοβαμαι μηπως κατεβαζωντας το η microsoft μου κλειδωσει τα windows. υπαρχει οντως ο κινδυνος να μου τα κλειδωσει? μπορω να κανω κατι και να παιξω το παιχνιδι χωρις να μου κλειδωθουν τα windows?
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 αν εχεις καλο πατσακι για να γινουν γνησια τα windows τοτε δεν θα εχεις προβλημα αλλα για να σε "πιαση" η microsoft και σου πει οτι δεν εχεις γνησια windows θα πρεπει να εχεις καποιητη το update που λεει ελενχος κακοβουλου λογισμικου το εχεις κανει αυτο ;
zoroastri1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 τι ακριβως πρεπει να κανω για να το εγκαταστησω και να μην κλειδωσουν τα windows? μπορες να μου πεις βημα βημα?
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 με πιο προγρμμα τα εχεις ενεργοποιηση ;
zoroastri1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 δεν τα εχω ενεργοποιησει,αφου ειναι μη αυθεντικα! αυτο το ¨"ελεγχος κακοβουλου λογισμικου" που μπορω να το βρω?
dimitrisOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 περιμενε πρωτα οταν εγκατεστησες τα windows 7 εβαλες τιποτα κωδικο ;
defacer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος εδω κ αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα. βασικα εγω παιζω εδω και καιρο lord of the rings online. μετα το καινουργιο patch μου ζηταει να κατεβασω και να κανω install to microsoft visual C++ 2005. εγω ομως δεν θελω να το εγκαταστησω γιατι εχω μη αυθεντικα winodws 7 και φοβαμαι μηπως κατεβαζωντας το η microsoft μου κλειδωσει τα windows. υπαρχει οντως ο κινδυνος να μου τα κλειδωσει? μπορω να κανω κατι και να παιξω το παιχνιδι χωρις να μου κλειδωθουν τα windows? Σου ζητάει να κατεβάσεις το microsoft visual C++ 2005 redistributable -- μην κόβεις την περιγραφή στη μέση. Το συγκεκριμένο πράγμα αυτό καθαυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αυθεντικό ή όχι των Windows. Από τη στιγμή που θα το κατεβάσεις το εγκαθιστάς άφοβα.
zoroastri1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εισαι σιγουρος οτι δεν θα μου τα κλειδωσει? γιατι δεν θελω να τα εγκαταστησω και να μου τα κλειδωσει και να πρεπει να κανω παλι φορματ. ακομα τι σημαινει το redistributable? εγω σαν πολυ ασχετος με τους υπολογιστες,απλα ξερω οτι δεν κατεβαζεις πραγματα απ την microsoft γτ στα βρισκει και στα κλειδωνει. αυτο τι διαφορα εχει?
defacer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα που δεν περνάει αποκλειστικά από το χέρι μου. Από την άλλη ούτε γράφω και ότι μου κατέβει για να περάσει η ώρα. Η διαφορά που έχει είναι ότι αυτό που σου είπαν δεν ισχύει εντελώς, απλά επειδή δεν ξέρεις, (σωστά) σου το είπαν έτσι γενικά για να σε προστατέψουν.
orotoi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 θα πρεπει να εχεις καποιητη το update Τι πρέπει να χει κάνει?? @zoro.. κατεβάζεις το redistributable και το εγκαθιστάς άφοβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.