Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με Bluray ..θεματα μετατροπης

kisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα προβλημα ..κ θελω καποιον πολυ γατο για να με βοηθησει!! :)

λοιπον εχω κατεβασει το

** 3d side by side Avatar σε m2ts (αρχειο 16gb )

** ο υποτιτλος εχει μετατραπει σε 3d με το 3d subtitle και ετσι μου εχει δυο αρχεια ενα με καταληξη .idx και ενα .sub

εχω εγκαταστήση στον υπολογιστη μου ενα bluray record LG και θελω ολα τα παραπανω να μπορουν να εγγραφουν

και να παιξουν σε ενα οποιοδηποτε 3d bluray player επιτραπεζιο (πχ Playstastion 3..)

o υπολογιστης που εχω ειναι intel core duo 2,6 gb , 2 gb ram , 500 gb Μνημη , καρτα γραφηκων αγνωστο..

τι προγραμματα πρεπει να χρησιμοποιήσω κ με ποιον τρόπο? διοτι θα πρεπει οι υποτιτλοι να μπορουν να αναπαραγονται κ σωστα δηλαδη ναι παιζουν διπλα ενας αριστερα κ ενας δεξια...

τι υπολογιστης γενικα προτείνετε για τέτοιες δουλειες?

σας τσακισα ?? :P

Βγαζω το καπέλο σε οποιον απαντήση!!

Δημοσ.

Θα πάρεις ένα wdtv live και θα βλέπεις από εκεί τις 3d ταινίες σου.

Ούτε μετατροπές, ούτε εγγραφές σε ακριβά δισκάκια (και να σε πονάει η τζέπη κάθε φορά που θα καις κανένα).

Για να δημιουργήσεις 3d disc δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε!! μεσολαβησε κ ο φιλος παραπανω!! :)

λοιπον εγω πηρα ενα Bluray απο βιντεοκλαμπ k πηγα να το κοπιαρο

περιττο να σας πω πως με 2πυρινο υπολογιστη 2 γιγα μνημη κτλπ...εκανε 8 ωρες και... για να περασει την ταινια στο pc

και ηθελε αλλες 2 για την εγγραφη του δισκου ως εκτουτου ο αδειος δισκος είχε 12 ευρω τα 50 γιγα και 8 τα 25 γιγα..

οπου κ παλι για να μπορουσα να δω μια ταινια 3d κατεβασμενη απο ιντερνετ με 3d υποτιτλους δν θα τα καταφερνα ποτε διοτι δεν υπαρχουν προγραμματα να το κανουν οι θα πρεπει να τρωο τα χρονια μου σε μια οθονη κανοντας πειραματα corvert..

Η ΛΥΣΗ !!! πηρα το WD TV LIVE HUB το μηχανηματακι τα αξιζει τα λεφτα του (200ευρω ..δν θα τα δινα με την μία αλλα εμπλεξα λογο ανταλλαγης του bluray 90 euro και μετα πηρα το WD ELEMENT 1 tb 135 αλλα διαβαζοντας στο ιντερνετ το ΕLement εχει χαλια επεξεργαστη λιγοτερη ρομ - ραμ και δν υποστηριζει διαδικτιακες εφαρμογες κτλπ..και ενω ηταν να παρω το LIVE me 90 ..παρεμενε η διαφορα των 45 ευρω..την οποια το καταστημα αρνουταν να μου επιστρεψει οποτε εδωσα κ το τελευταιο 50 κ το πηρα)

Review WD TV LIVE HUB : Δν γνωριζω της δινατοτητες του απλου WD live TV για να της συγκρινω με το Hub ωστοσο το Ηub εχει φιλικό μενου! με το που το ανοιξα εκανε update firmware , εχει 1,4 hdmi !! και συνδεσα εναν εξωτερικο δισκο και ετρεξα το avatar . m2ts 16 gb αρχειο μαζι με sub υποτιτλους 3d και επαιζε αψογα!! το πηγα κ μπρος πισω ...κ ουτε κοληματα (ακομη κ λογω χρησης του εξωτερικου δισκου ταχυτητας δεδομενων usb..) ουτε τιποτα ο ηχος τελειος! Ακομη εχει μεσα παιχνίδια ετρεξα το black jack για πλακα.. το συνδεσα μεσω utp και αμεσω ο υπολογιστης μου εντοπισε τοσο τον εσωτερικο δισκο της συσκευης οσο κ τον εξωτερικο που ειχε επανω!! ακομη!! κατεβασα απ το Ipad την εφαρμογη WD images με αποτελεσμα να προβαλονται τα περιεχομενα του δισκου στο Ipad μεσω WIFI!! το τηλεχειριστήριο του είναι πρακτικό και λειτουργικό! Ακομη η ethernet του είναι πολυ γρήγορη για την δυνατοτητα streaming ταινιων! εχει ενσωματωμενο Facebook shoutcast..υποστηρίζει DLNA.

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΦΙΛΟΥ 1

Στο θεμα που ειχες ανοιξει, να σε ρωτησω κατι αν ξερεις.

Σε οποιοδηποτε media player παιζει 3D mkv αρχεις?Γιατι εχω μια 3d τηλεοραση και ουσιαστικα παει χαμενη αν πρεπει να αγορασω 3dplayer και καθε 3d δισκακι ξεχωριστα...

Ευχαριστω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Βασικα κοιτα να δεις δεν μπορω να σου απαντησω αν οποιοδηποτε media player παιζει 3d mkv διοτι καθε συσκευη χρησιμοποιει αλλο επεξεργαστη κ αλλη μνημη και αλλο λογισμικο για να διαχειριζεται τα δεδομενα! πχ μπορει καποια συσκευη λογο ενσωματομενου επεξεργαστη να μην μπορει να τρεξει Μκβ 16-18 γιγα και να μην μπορει να σηκωσει τα 1080p με αποτελεσμα να κολαει η εικονα.. κ να ζοριζεται , στις τρισδιαστατες ταινιες ενα προβλημα που δημιουργειται ειναι οι υποτιτλοι!! επειδη πρεπει να παιξουν διπλά δηλαδη ταυτοχρονα σε αριστερι κ δεξια εικονα αυτο γινεται με το προγραμμα 3d subtitle το οποιο εισαγοντας σρτ υποτιτλους στους βγαζει 3δ και σε καταληξη sub. εδω παλι καποιες συσκευες μπορει να μην μπορουν να αναγνωρισουν υποτιτλους με καταληξη sub και ακομη χειροτερα να μην μπορούν να αποκωδικοποιησουν ελληνικους υποτιτλους!! εχω playstation 3 προσπαθησα να παιξω καποιες ταινιες απ το media player του κ δν μπορουσε να διαβασει μεγαλες ταινιες κολαγε στο streaming..

Συνοπτικά με το media player live hub μπορεις να καταβαζεις απ το ιντερνετ ταινιες 3d ειτε ως bluray rip, mkv , m2ts να κανεις κ με το προγραμμα (σε 2 λεπτα) τους υποτιτλους κ να της βλεπεις στην τρισδιαστατη τηλεοραση σου οι περισσοτερες ταινιες ειναι side by side

στο μεσο αυτης της σελιδας θα βρεις υπερσυνδεσμους torrent για πολλες 3d ταινιες!(αν οχι ολες)

http://www.demonoid....8/006354800408/

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΥ 2

Να σου κάνω μια ερώτηση φίλε μου....

Στην περίπτωση που οι υπότιτλοι δεν είναι συγχρονισμένοι για κάποιο λόγο ή δεν εμφανίζονται καλά.....μπορείς να τους αφαιρέσεις απο την ταινία ή θα πρέπει να την ξανακατεβάσω....?

Την έχω βρεί και εγώ αυτή την μέθοδο αλλά φοβάμαι μην χαλάσω το mkv μετα την ενσωμάτωση....

Φιλικά

Παναγιώτης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Λοιπον αν οι υποτιτλοι είναι σε μορφη srt - sub και ειναι σε ξεχωριστό αρχειο!! (και κατα 99% είναι για αυτο το λογο κ δεν ειναι συγχρονισμενοι οι δεν φαινονται καλα διοτι μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω πως καποιος αφιερωσε χρονο να ενσωματωση υποτιτλους λανθασμενα σε μια ταινια!! δν μου εχει τύχει σε καμια μεχρι στιγμης) ωστοσο αν ειναι οπως περιεγραψα παραπανω σε αρχειο με καταληξη srt μπορεις να τους συγχρονσεις πολυ ευκολα με το subtitle workshop 4 τρεχεις το προγραμματακι εισαγης την ταινια κ τους υποτιλους και στην συνεχεια εντοπιζεις σε ποιο λεπτο κ δευτερολπετο ακριβως ξεκιναει η πρωτη κουβεντα στην ταινια και το σημειωνεις καπου.. μετα πηγαινεις στο τελος κ σημειωνεις ποτε λεγεται η τελευταια κουβεντα!! και μετα πηγαινεις edit--timing -adjust-adjust subtitle

και εισαγεις τα δεδομενα! και αποθηκευεις το αρχειο!! και ως δια μαγειας! οι υποτιτλοι λειτουργουν τελεια! :)

το προγραμματακι αυτο δεν με εχει προδοση ποτε! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...