Προς το περιεχόμενο

Μη γνησια παιχνιδια διαβαζονται ως DVD στο xbox?WTF?

Thekillergreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας και καλη σχολικι χρονια!!Λοιπον απο περσι αγορασα xbox και ετσι ολα εγιναν κανονικα και επαιζα ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Μετα απο 9 μηνες, ηθελα να κανω xbox live και ετσι το κανα...Βαζω ενα μη γνησια παιχνιδια και μου εμφανιζει Play DVD.Τι στο καλο?Τι θα πει αυτο?Ενα γ****** παιχνιδια οπου λεγεται King Kong ειναι και οχι μια ταινια οπου λεει μ*****....Μηπως το ΧΒΟΧ ειναι το προβλημα?Εκανα φορματ μα ακομα σινεχιζει να εχει προβλημα...Παντοτε δεν ξερω να κανω falsh στο firmware ή κατι...Καμια λυση παιδια???

Δημοσ.

Αν μπεις στο live και κάνει το νέο update στη κονσόλα, ψάχνει και βρίσκει αν είναι πειραγμένο το DVD σου. Το επαναφέρει στην αρχική κατάσταση όπου δεν μπορεί να παίξει αντιγραμμένο.

Κι εμένα ήταν όπως εσένα, δεν είχα μπει ποτέ live, αλλά επειδή τα παιχνίδια που μου αρέσουν πάντα τα αγοράζω original και τα κατέβαζα απλά για να τα δω, εν γνώσει μου προχώρησα στο update μια και προτιμώ να κατεβάζω τα demos για να κρίνω ένα παιχνίδι από πρώτο χέρι.

Βέβαια υπάρχει και άλλο 360 πειραγμένο, αλλά είναι στο κουτί του. Γενικά δεν έχω πια την ανάγκη να κατεβάσω ότι βγει, προτιμώ να λιώσω ότι μου αρέσει μέχρι τελικής πτώσης.

Δημοσ.

Έκανες dashboard update το οποίο φλασάρει το drive σου με νέο επίσημο firmware.

Πρέπει να ξαναφλασάρεις.

Πως?!?!?!?!Και τι χρειαζομαι?πες μου...

Αν μπεις στο live και κάνει το νέο update στη κονσόλα, ψάχνει και βρίσκει αν είναι πειραγμένο το DVD σου. Το επαναφέρει στην αρχική κατάσταση όπου δεν μπορεί να παίξει αντιγραμμένο.

Κι εμένα ήταν όπως εσένα, δεν είχα μπει ποτέ live, αλλά επειδή τα παιχνίδια που μου αρέσουν πάντα τα αγοράζω original και τα κατέβαζα απλά για να τα δω, εν γνώσει μου προχώρησα στο update μια και προτιμώ να κατεβάζω τα demos για να κρίνω ένα παιχνίδι από πρώτο χέρι.

Βέβαια υπάρχει και άλλο 360 πειραγμένο, αλλά είναι στο κουτί του. Γενικά δεν έχω πια την ανάγκη να κατεβάσω ότι βγει, προτιμώ να λιώσω ότι μου αρέσει μέχρι τελικής πτώσης.

Καμια λυση?

Δημοσ.

Όχι, σε είπε πως για να παίξει πρέπει να κάνεις το update.

Προφανώς πάτησες "Yes". Άρα σε ρώτησε, δεν το έκανε αυτόματα.. :P

Δημοσ.

Όχι, σε είπε πως για να παίξει πρέπει να κάνεις το update.

Προφανώς πάτησες "Yes". Άρα σε ρώτησε, δεν το έκανε αυτόματα.. :P

ετσι και παταγα

no

θα επαιζε το παιχνιδι θες να μου πεις...

Δημοσ. · Κρυμμένο από privateer, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από privateer, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Όχι, δεν θα έπαιζε, αλλά τώρα θα έπαιζες όλα τα υπόλοιπα που έχεις.

και εγω που στον που%^& ηθελες να το ηξερα?

Για αρχή, τα νεύρα σου λόγω άγνοιας αλλού.

Υπάρχουν site για αυτή τη δουλειά απο τα οποία μπορείς να ενημερώνεσαι.

Εμείς δηλαδή που δεν την πατήσαμε τι είμαστε, εργαζόμενοι της microsoft ή μάντες?

και εγω που στον που%^& ηθελες να το ηξερα?

Ωραίους τρόπους έχεις μικρέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...