Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικος Σκληρος Δισκος Seagate Δεν Δεχεται Αρχεια Ανω Των 100MB

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε,άμα έχει πρόβλημα στα αρχεία(filesystem) ή και με bad sector,έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσες να πάρεις backup στα αρχεία πάνω στα οποία υπάρχει το πρόβλημα.

Δημοσ.

The plot thickens...

Δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή που σου προτάθηκε

Ειναι το επομενο βημα...Ουφφφangry.gif

Δημοσ.

Εκκρεμουν αρκετα πραγματακια αλλα ακουστε κατι:

Εφοσον εκανα αυτα που γραφω στο παραπανω ποστ, σκεφτομαι δεν τον βγαζω απο την τροφοδοσια, ετσι για το γ@μωτο της υποθεσης...

Τον ξανασυνδεω και με μεγαλη εκληξη αντιγραφω ενα αρχειο 2GB και ολα κυλησαν gg...Ωπ λεω αυτο ηταν...

Μετα απο κανα 30λεπτο παω να αντιγραψω με υπερβαλοντα ζηλο εναν φακελο 5GB, αλλα στο 30% κολλησε κλασσικα...crazy.gif crazy.gif crazy.gif crazy.gif crazy.gif crazy.gif

Δημοσ.

Ηρεμησε φιλε αμεσως αλλαγη...

Πρεπει να ειναι σε εγγυηση αλλα προτιμω να μαθω τι φταιει, που τρωει το κολλημα, τι μπορω να κανω εγω ως επισκευη και οπως ειπα εκκρεμουν πραγματακια...

Απλα ποσταρα ενα ακομη συμπτωμα...

Δημοσ.

Σου λέει για αλλαγή επειδή όπως τα περιγράφεις φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα η πλακέτα, δεν γίνεται όλοι οι έλεγχοι να βγαίνουν σωστοί και να μην κάνει εγγραφές,αλλά να της κάνει όταν των βγάζεις από το ρεύμα.

Δημοσ.

Μα και οταν το εβγαλα που λες δεν τις εκανε σωστα...Απλα τις εκανε καλυτερα απο πριν...

Με λιγα λογια στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει που λεει και ο λαος...

Δημοσ.

Ηρεμησε φιλε αμεσως αλλαγη...

...επειδή πρότεινα κάτι, με βάση τα όσα πάνω-κάτω θα μπορούσαν να έχουν προταθεί για τσεκάρισμα και που δεν είχαν αποτέλεσμα (παρακολούθηση θέματος/διαδικασίες που μόνο "αμέσως" δε γίνονται/δε ΓΙΝΑΝΕ), για το ΔΙΚΟ σου το συμφέρον...;

Μήπως δεν είμαι εγώ που πρέπει να ηρεμήσω...;

Δημοσ.

Αν ειχα δευτερο συστημα αμμεσα διαθεσιμο εσυ τι λες δεν θα δοκιμαζα αυτο που προτεινατε; ; ; [δοκιμη εξωτερικου σε αλλο συστημα]

Αλλα το θεωρησα αυτονοητο, λαθος μου τελικα...

Κατα τα αλλα δεν βλεπω αλλη προταση που να μην την εκανα, αν και εχω να πω πως φορματ και delete partitions ειναι επιλογες που ρισκαρεις, θελουν μπακ-απ,φασαρια και τις κανω παντα τελευταιες...Οταν ειμαι πανσιγουρος πως τα ''απλα'', δεν βγαλαν πουθενα...

Εγγυση μεσα πρεπει να ειμαι, αλλα αρκουμε στο να σιγουρευτω πως εκανα ΟΛΑ τα ''απλα'' που ανεφερα...

Και εκκρεμουν αρκετα ''απλα'' ακομη...

Απλα παραπανω εγραψα το ποστ ως ενα ακομη συμπτωμα...

Οποτε, δεν τιθεται θεμα ηρεμιας, ολοι ηρεμοι ειμαστε. . . (νομιζω)!

Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.

Κι επειδή αν συνεχίσω θα είμαι ανόητος, καλή συνέχεια σε όσους ξοδέψουν χρόνο στο παρόν. Που ΔΕΝ τους προτείνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...