Προς το περιεχόμενο

Internet στο pc μέσω laptop με wifi

jimgreeker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

ήθελα να πωτήσω αν ξέρει κάποιος πως να βάλω ίντερνετ στο pc μου από το laptop μου.

Και τα δυο έχουν windows 7 και θέλω μέσω ethernet να βάλω ιντερνετ και στο pc από το

wifi του laptop. Ξέρει κανείς πως γίνετε? Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

ο επιτραπεζιος υπολογιστης (pc ειναι και αυτο και το laptop) έχει καρτούλα ασυρμάτου δικτύου;

Δημοσ.

Το pc (επιτραπέζιος) δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.

Το laptop έχει ασύρματη κάρτα δικτύου και θέλω από εκεί να παίρνει και ο επιτραπέζιος.

Η σύνδεση μάλλον θα γίνει με ethernet. Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα θελεις desktop σου να παιρνει ιντερνετ απο το λαπτοπ σου!το οποίο παιρνει λογικα ιντερνετ ασύρματα απο κάποιο δικτυο που είναι ξεκλιδωτο στην γειτονία σου?

Δημοσ.

Ναι ακριβώς απλά το δίκτυο είναι δικό μου και δεν έχω την δυνατότητα να του συνδέσω με ethernet ακόμα...

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

δεν ξερω αν γινεται δεν το εχω κανει ποτε!μπορεις να αγορασεις μια ασυρματη καρτα δυκτιού που κοστιζει περιπου 12 ευρο και να λυσεις το προβλημα σου ετσι...γτ δεν μπορεις να συνδεθεις με ethernet???

Δημοσ.

γινεται μια χαρα αυτο που θες να κανεις. θα συνδεσεις με ενα καλωδιο ethernet ανεστραμμενο το laptop με το desktop και θα κανεις bridge τις 2 συνδεσεις του laptop (ασυρματη και ενσυρματη).

εχε υπ οψιν σου (αν και ειναι προφανες) ότι το laptop θα πρεπει να ειναι ανοιχτό για να παιρνει internet και το desktop σου.

καλυτερα παντως να πας στη λυση που προτεινε ο ckdodis , με μια ασυρματα καρτα δικτυου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου.

Απλά έχω δυο ερωτήσεις τι εννοείς ανεστραμμένο το laptop και πωςκάνω bridge???

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

οχι το laptop ανεστραμμένο, το ethernet καλώδιο ανεστραμμενο!

ethernet crossover λεγεται. θα πας λοιπον σε ενα μαγαζι και ζητησεις ανεστραμμενο καλωδιο ethernet.

να κανεις bridge ειναι ευκολο, δες εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...