Προς το περιεχόμενο

Odesk.com...γνωμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω ψάξει αλλά δεν έχω ασχοληθεί οπότε δεν έχω βγάλει απο κει κάτι.. Ενας φίλος έχει..

Δε χάνεις να δοκιμάσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας, έχοντας προσωπική γνώμη για το θέμα του freelancing αλλά και για το Odesk θα σας πω και εγώ την γνώμη για αυτό το θέμα.

είμαι μέλος στο Odesk εδώ και 2 χρόνια, έχω πάρει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ τα project που μου αναλογούν, το οποίο σημαίνει ότι άν είσαι καλός θα έχεις συνέχεια δουλεία, άρα και θα παίρνεις συνέχεια χρήματα. Αν θέλεις μπορείς να τσεκάρεις το προφίλ στο εν' λόγω site για να δεις ότι έχω βγάλει και χρήματα.

Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγάλεις λεφτά, μιας και δουλείες εκεί υπάρχουνε για ΌΛΟΥΣ και ειδικότερα μέσα σε όλη αυτή την οικονομική κρίση που έχει αυτή η χώρα είναι σίγουρα ένα Έξτρα εισόδημα.

Γενικότερα όμως στην αρχή θα πρέπει να κάνεις υπομονή μιας και ως νέος freelancer δεν θα υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου. Σε όλη αυτή την συζήτηση ξέχασα να σου ή σας πω ότι είμαι στη διάθεση σας για περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Αν επίσης θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε την όλη φάση και να μιλάμε για το freelancing μέσα από το εδώ και 5 μήνες νεοσύστατο site που έχω με έναν συνάδελφο freelancer to e-douleia.gr όπου εκεί θα βρείτε ΟΛΕΣ τις Freelance δουλειές του διαδικτύου.

Με χαρά λοιπόν αν θέλετε να μιλήσουμε και εκεί

Με εκτίμηση

Γιώργος.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μενα. Εχω και εγω προφιλ στο oDesk καθως με ενδιαφερει

να δουλεψω απο εκει . Βεβαια εχω μερικους προβληματισμους. Καταρχην μπαινουν και εταιρειες

εκει απο οσο εχω καταλαβει... αλλα αυτες οι εταιρειες δεν εχουν στανταρ εργαζομενουν ιν ριαλ λάιφ?

Δεν τους συμφερει να μπαινουν να πληρωνουν καποιον και απο το oDesk πχ ετσι δεν ειναι?

Ενα αυτο. Δευτερον ειναι οτι απο προτζεκτς εγω ας πουμε δεν εχω μεγαλη εμπειρια... δεν εχω κανει καποιο

απο δυο γλωσσες προγραμματισμου που εχω ασχοληθει ξερω μονο τα βασικα ... τριτον τα αγγλικα μου δεν ειναι

και τοσο φοβερα. Δεν ξερω δηλαδη τι πιθανοτητες μπορω να εχω απο εκει... φυσικα δεν το εγκαταλειπω θα μπαινω

καθημερινα να ψαχνω .

Τελος για να δώσω και εγω μια μνεια βοηθειας παροτι καινουργιος στο "αθλημα" :D απο οσο εχω καταλαβει οι καλυτερες δουλειες ειναι οι ωριαίες , θα πρεπει να ψαχνεις αυτες που έχουν γινει ποστ τις τελευταιες 2 ωρες και βλεπεις και στο τοταλ σπεντ δεξια αν καποιος ειναι "σοβαρος" εργοδοτης πχ ή οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...