ckdodis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το άνοιξα είναι 100% η μπαταρία αλλά αυτό που δεν ανάβει κανένα λαμπάκι με έχει προβληματίσει είναι η αλήθεια... εχει 4 λαμπιονια δλδ κατω αριστερα!? οταν δουλευει ο υπολιγιστης αναβει καποια ενδειξη?καπου εκει δίπλα θα είναι και το λαμπακι για την φορτιση!! κοιταξε το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει προβλημα και φορτιζει!αν θα εχει προβλημα θα εχει στα λαμπακια!!!
eleni_93 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν δουλεύει ανάβουνε κανονικά οταν φορτίζει τπτ ... τα νεύρα μου!
michalis1984 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν δουλεύει ο υπολογιστής είναι φωτισμενο το κουμπάκι που πατάς για να ξεκινήσει το laptop. Εκείνο το άσπρο πάνω αριστερά.. Για τα υπόλοιπα κάτω δεν θυμάμαι τώρα, αλλά αυτό που σου λέω ανάβει σίγουρα οταν ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία άσχετα απο που παίρνει ρευμα.
eleni_93 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όλα δουλεύουνε κομπλέ... το θέμα μου είναι όταν είναι κλειστό το laptop και φορτίζει δεν ανάβει κανένα λαμπάκι μια ένδειξη ότι φορτίζεται... χμμμμ
sougiasdj Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Περίμενε λίγο.Το άφησεσ 3 ώρες να φορτίζει και μετα το αποσύνδεσες απο την πρίζα να δεις αν εχει φορτίσει; Να καταλάβεις αν η μπαταρία εχει πρόβλημα η όχι.7-12 ώρες φόρτισεις λένε η πάντες για αρχή αλλα αυτο ειναι σχετικό.
tinanef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά να σας πώ και εγώ που πήρα το dell χθές.το έκλεισα το βράδυ και πράγματι δεν είναι κανένα λαμπάκι σε λειτουργία .μάλιστα έβαλα με usb το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο να φορτίσει και δεν φόρτιζε,δηλ δεν άναψε κανένα λαμπάκι απο τον φορτιστή του τσιγάρου.περίεργο μου φαίνεται.μήπως πρέπει να κάνουμε καποια ρύθμιση?
sougiasdj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού το έκλεισες γιατί το σύστημα να δίνει ενέργεια στις usb?Κάτι άλλο ειναι πως άν το έχεις με μπαταρία μόνο και ειναι κάτω απο το ~20% τότε τα windows κλείνουν την παροχή(ενέργειας) σε ορισμένες usb αυτα για να μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.
tinanef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 o παλιός μου πάντως αν και είναι κλειστός δίνει ρεύμα και μπορώ να φορτίσω συσκευες οπως π.χ. τον πλοηγό μου.(εννοειται πάντα οταν ειναι με καλωδιο στην πριζα)
Semper_Paratus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 o παλιός μου πάντως αν και είναι κλειστός δίνει ρεύμα και μπορώ να φορτίσω συσκευες οπως π.χ. τον πλοηγό μου.(εννοειται πάντα οταν ειναι με καλωδιο στην πριζα) Ο παλιός σου έχει θύρα USB Sleep and Charge, κάτι που προφανώς δεν έχει ο καινούργιος σου.
tinanef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ο παλιός σου έχει θύρα USB Sleep and Charge, κάτι που προφανώς δεν έχει ο καινούργιος σου. αααα....μάλιστα....ευχαριστώ....δεν γνώριζα ότι υπάρχουν τέτοιες διαφορές.
stamatisx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μπες στο BIOS και δες αν έχεις την επιλογή για να την ενεργοποιήσεις
tinanef Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 άμα μπώ εγώ στο bios,,,,θα τα κάνω μαντάρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.