Προς το περιεχόμενο

Laptop Dell

eleni_93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άνοιξα είναι 100% η μπαταρία αλλά αυτό που δεν ανάβει κανένα λαμπάκι με έχει προβληματίσει είναι η αλήθεια...

εχει 4 λαμπιονια δλδ κατω αριστερα!? οταν δουλευει ο υπολιγιστης αναβει καποια ενδειξη?καπου εκει δίπλα θα είναι και το λαμπακι για την φορτιση!!

κοιταξε το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει προβλημα και φορτιζει!αν θα εχει προβλημα θα εχει στα λαμπακια!!!

Δημοσ.

Όταν δουλεύει ο υπολογιστής είναι φωτισμενο το κουμπάκι που πατάς για να ξεκινήσει το laptop. Εκείνο το άσπρο πάνω αριστερά.. Για τα υπόλοιπα κάτω δεν θυμάμαι τώρα, αλλά αυτό που σου λέω ανάβει σίγουρα οταν ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία άσχετα απο που παίρνει ρευμα.

Δημοσ.

Όλα δουλεύουνε κομπλέ... το θέμα μου είναι όταν είναι κλειστό το laptop και φορτίζει δεν ανάβει κανένα λαμπάκι :( μια ένδειξη ότι φορτίζεται... χμμμμ

Δημοσ.

Περίμενε λίγο.Το άφησεσ 3 ώρες να φορτίζει και μετα το αποσύνδεσες απο την πρίζα να δεις αν εχει φορτίσει; Να καταλάβεις αν η μπαταρία εχει πρόβλημα η όχι.7-12 ώρες φόρτισεις λένε η πάντες για αρχή αλλα αυτο ειναι σχετικό.

Δημοσ.

παιδιά να σας πώ και εγώ που πήρα το dell χθές.το έκλεισα το βράδυ και πράγματι δεν είναι κανένα λαμπάκι σε λειτουργία .μάλιστα έβαλα με usb το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο να φορτίσει και δεν φόρτιζε,δηλ δεν άναψε κανένα λαμπάκι απο τον φορτιστή του τσιγάρου.περίεργο μου φαίνεται.μήπως πρέπει να κάνουμε καποια ρύθμιση?

Δημοσ.

Αφού το έκλεισες γιατί το σύστημα να δίνει ενέργεια στις usb?Κάτι άλλο ειναι πως άν το έχεις με μπαταρία μόνο και ειναι κάτω απο το ~20% τότε τα windows κλείνουν την παροχή(ενέργειας) σε ορισμένες usb αυτα για να μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Δημοσ.

o παλιός μου πάντως αν και είναι κλειστός δίνει ρεύμα και μπορώ να φορτίσω συσκευες οπως π.χ. τον πλοηγό μου.(εννοειται πάντα οταν ειναι με καλωδιο στην πριζα)

Δημοσ.

o παλιός μου πάντως αν και είναι κλειστός δίνει ρεύμα και μπορώ να φορτίσω συσκευες οπως π.χ. τον πλοηγό μου.(εννοειται πάντα οταν ειναι με καλωδιο στην πριζα)

Ο παλιός σου έχει θύρα USB Sleep and Charge, κάτι που προφανώς δεν έχει ο καινούργιος σου.

Δημοσ.

Ο παλιός σου έχει θύρα USB Sleep and Charge, κάτι που προφανώς δεν έχει ο καινούργιος σου.

αααα....μάλιστα....ευχαριστώ....δεν γνώριζα ότι υπάρχουν τέτοιες διαφορές. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...