Προς το περιεχόμενο

Laptop Dell

eleni_93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα ένα laptop dell και μου είπανε να το φορτίσω για 12-15 ώρες. Ερώτηση: Το λαμπάκι του τροφοδοτικού είναι κανονικά αναμένο. Δεν θα έπρεπε να υπήρχε κάποιο λαμπάκι στον υπολογιστή αναμμένο ως ένδειξη ότι το μηχάνημα φορτίζει...; παιδιά αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί εχω αγχωθεί λιγάκι..

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα ένα laptop dell και μου είπανε να το φορτίσω για 12-15 ώρες. Ερώτηση: Το λαμπάκι του τροφοδοτικού είναι κανονικά αναμένο. Δεν θα έπρεπε να υπήρχε κάποιο λαμπάκι στον υπολογιστή αναμμένο ως ένδειξη ότι το μηχάνημα φορτίζει...; παιδιά αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί εχω αγχωθεί λιγάκι..

λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποια ενδειξη οτι φορτίζει!σχεδον σε ολα τα λαπτοπ υπαρχει!το μανουαλ δεν λεει κατι για ενδειξεις κλπ?

δοκιμασες να τον βαλεις σε λειτουργεια χωρις τον φωρτιστη?

Δημοσ.

μου ειπανε να φορτισει πρωτα και μετα αν τ κανω αυτο λες να υπαρξει θεμα...; Μεγαλη γκαντεμια μοιριζομαι προβλημα στη μπαταρια με τ καλημερα

Δημοσ.

μου ειπανε να φορτισει πρωτα και μετα αν τ κανω αυτο λες να υπαρξει θεμα...; Μεγαλη γκαντεμια μοιριζομαι προβλημα στη μπαταρια με τ καλημερα

δεν εχεις κανει εγκατασταση στο λογισμικο ακομα?

στο manual δεν λεει τιποτα για λυχνιες ενδειξης μπαταρίας κλπ.

λογικα στο κεφαλαιο γνωριμία με τον υπολογιστη στις πρωτες σελίδες θα το λέει!

εγω οσα λαπτοπ εχω αγορασει (2 δικα μου ενα νετμποκ δικο μου και 6-7 που εχω κανει εγκατασταση σε φιλους)

πρωτα εκανα εγκατασταση στο λογισμικο χωρις μπαταρια και εβλεπα αν δουλευουν ετσι και μετα τα αφηνα τουλαχιστον τις 2 πρωτες φορες να φορτίσουν 8-10 ωρες.

Δημοσ.

εγκατασταση εκανα... στην αρχη χωρις μπαταρια! στη συνεχεια τι εβαλα για φορτιση κανονικα και δεν αναβει κανενα λαμπακι ρε παιδια καποιος με dell

Δημοσ.

εγκατασταση εκανα... στην αρχη χωρις μπαταρια! στη συνεχεια τι εβαλα για φορτιση κανονικα και δεν αναβει κανενα λαμπακι ρε παιδια καποιος με dell

ποιο μοντελο ακριβως εχεις?

Δημοσ.

Ακόμα αυτές τις μαλακίες λένε; :shifty: :confused:

Βάλτο στη φόρτιση και όταν η μπαταρία φορτίσει θα σταματήσει από μόνη της, μην αγχώνεσαι. Το μπλε φωτάκι στο βύσμα του φορτιστή παραμένει αναμμένο για να δείξει ότι είναι στη τάση.

Α, καλορίζικο, ξέχασα!

Κάνε δυο τρεις "κύκλους" φόρτισης - αποφόρτισης και αν δεν το μετακινείς συχνά, άσε τη μπαταρία στο 50% και βγάλτη από πάνω. Θα παρατείνεις τρομερά τη ζωή της. Εκτός αν σε ενδιαφέρει να την έχεις για ρόλο UPS, οπότε κάθε μήνα περίπου κάνε μια πλήρη φόρτιση - αποφόρτιση.

Δημοσ.

Dell Inspiron Q15R Core i5 2410M 2.30GHz.

Το έχω στη φόρτιση 3.30 ώρες περίπου και κανένα λαμπάκι δεν έκανε την εμφάνιση του.... ούτε να ζεσταθεί λίγο κάτι..

Δημοσ.

Dell Inspiron Q15R Core i5 2410M 2.30GHz.

Το έχω στη φόρτιση 3.30 ώρες περίπου και κανένα λαμπάκι δεν έκανε την εμφάνιση του.... ούτε να ζεσταθεί λίγο κάτι..

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12760 εδω φαινεται (εαν κανεις ζουμ) να εχει 4 λαμπάκια απο εδώ φαινεται οτι το πρωτο ειναι της λειτουργίας, το δευτερο είναι του σκληρού δισκου το τριτο ειναι της φορτισης και το τεταρτο του wifi. λογικα το τρίτο πρεπει να αναβει στην φορτιση. οταν εκανες εγκατασταση το λογισμιικο πως το δουλευες? ειχες πανω την μπαταρια και το φωρτιζες κι ολασ? ειχε καθολου μπαταρια, φορτιζε?

Δημοσ.

Την μπαταρια την είχα βγάλει... στην εγκατάσταση! Να περιμέμω ; να το ανοιξω να δω τ γινεται ; δεν ξερω αγχωμενη ειμαι :P

Δημοσ.

Την μπαταρια την είχα βγάλει... στην εγκατάσταση! Να περιμέμω ; να το ανοιξω να δω τ γινεται ; δεν ξερω αγχωμενη ειμαι :P

ανοιξε το δεν προκειται να παθει και κατι!και δες αν εχει φορτίσει!

Δημοσ.

Το άνοιξα είναι 100% η μπαταρία αλλά αυτό που δεν ανάβει κανένα λαμπάκι με έχει προβληματίσει είναι η αλήθεια...

Δημοσ.

το συγκεκριμενο φορητο εχει λαμπακια στην κατω αριστερη γωνια οπως σου ειπαν και παραπανω.

αν το δουλευεις με μπαταρια μονο δεν θα σου αναψει καποιο λαμπακι

λαμπακι αναβει μονο οταν φορτιζει η το εχεις στο ρευμα με την μπαταρια πανω μονο.

(το ξερω ειναι δυσκολο να εντοπιστουν 20 λεπτα εψαχνα :Ρ το εχει παρει μια φιλη το συγκεκριμενο μοντελο)

Δημοσ.

Xristara τώρα που το φορτίζω δεν ανάβει τίποτα μήπως κλειστό βέβαια μήπως επειδή είναι 100% φορτισμέβος; Για ρώτα τη φίλη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...