Προς το περιεχόμενο

Παει η μητρικη?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους (αν κ σε εμενα μαλλον αναποδα αρχισε η μερα). Εχω μια Μobo gigabyte p35ds3l και προσπαθησα να της κανω bios upgrade σε f9 απο f8 που ειχα καθως καμια φορα κολλαγε απο οταν εβαλα τα Win7 στο σημειο που βγαινει η σημαιουλα των windows.Τεσπα, το bios περαστηκε χωρις προβλημα αλλα με το που εγινε restart το pc δεν ανοιγει καν.Δινει ρευμα μεχρι που γυρανε τα κουλερακια και μετα κανει reset και γινεται ολο αυτο το πραγμα.Ερωτηση... Πεθανε?Παει?Αυτο ηταν? :-( Ευχαριστω για καθε βοηθεια

Δημοσ.

εβαλα ενα τζαμπερακι στην υποδοχη που εχει CLR CMOS (απο ο,τι θυμαμαι ετσι γινεται). Με το τζαμπερ δεν ανοιγει. Μετα το εβγαλα αλλα παλι τα ιδια κανει

Δημοσ.

απο ο,τι διαβασα η διαδικασια με το dual bios γινεται αυτοματα. Οποτε για να μην αρχιζει το συστημα μαλλον δεν μπαινει ουτε στο δευτερο bios

βρηκε ωρα να χαλασει η βλακεια πανω που θα βγαινανε και οι νεοι επεξεργαστες...

Δημοσ.

Επανερχομαι με νεοτερο σπασιμο νευρων.Αλλαξα την μητρικη με μια msi p43t-c51. Eχω 2x1GB Xtream Group ddr2 800 4-4-4-12 και 2x1GB Transcend axe RAM ddr2 800 4-4-4-12. Ολα Micron chip. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν bootαρει το PC και με τα 4. Μονο με 2GB ομοια ανοιγει.Τι να κανω?Ιδεες?

Δημοσ.

Προφανώς θέλουν άλλη τάση για να δουλέψουν, και το έχεις στο auto. Βάλε χειροκίνητα την τάση στο μεγαλύτερο νούμερο από τις 2. Δοκίμασε και τα ξαναλέμε

Δημοσ.

λενε πανω στο χαρτακι τους και οι 2 οτι δουλεουν 2-2,2V. Εβαλα την ταση manual απο το βios 2, 2.1, 2.2 αλλα @@ τα ιδια κανει

Δημοσ.

Είδα το manual της μητρικής σου και δεν λέει κάτι περίεργο... Μόνο ότι τα set μνημών τα βάζεις στο 1,3 & 2,4.

Μήπως τα μεν είναι single-sided και τα άλλα double-sided?

Δημοσ.

μια μια δουλεουν ολες οπως και δυο-δυο ολοι οι συνδυασμοι. Συνεχιζω τη συζητηση σε νεο θεμα "προβλημα με p43t-c51" καθως πολλοι μου λενε για την προηγουμενη Mobo και γινεται μπερδεμα

Δημοσ.

Αν έχεις ακόμα τη Gigabyte και θέλεις να πειραματιστείς, μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω (απάντηση της Gigabyte σε πελάτη με παρόμοιο πρόβλημα):

Dear Mr. Mulder,

Thank you for emailing GIGABYTE.

We are delighted with your interest in our products.

The way to force the system to boot from the other BIOS chip is as follows:

1) turn off the system

2) press and hold the power button until the system switches off again.

3) boot the system. it should now boot from the backup BIOS.

In some cases, this procedure may fail. In that case, you should contact your dealer to start an RMA procedure.

Kind regards

GIGABYTE-Team

Πληροφοριακά, έχω κι εγώ μια παρόμοια mobo με τη δική σου (P35C-DS3R) και μου κάνει κι εμένα τον τελευταίο καιρό το freeze στην έναρξη των Windows, αλλά μόνο με cold boot (αν δηλ. έχω κλειστό τον υπολογιστή για κάποιο χρόνο και τον ανοίξω)· με επανεκκίνηση, όλα δουλεύουν ρολόι.

Απ' ό,τι κατάλαβα διαβάζοντας ξένα φόρουμ, το πρόβλημα προκλήθηκε από το update του BIOS μέσω της εφαρμογής @BIOS της Gigabyte, δηλ. από το φλασάρισμα μέσα από τα Windows, κάτι που αγνοούσα ότι δεν ενδείκνυται, γιατί συνήθως καταλήγει σε καταστροφή της μητρικής (πάντα για τη Gigabyte μιλώντας)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...