Προς το περιεχόμενο

Intenso 320 GB 2.5" (39,00 €)

hasiotis_john

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πιο αναβαθμίσιμος φορητός σκληρός δίσκος στον κόσμο!

Ο σκληρός δίσκος 320 GB USB 2.0 Intenso 11933 σας προσφέρει μοναδικές ταχύτητες καθώς και την ευελιξία να επεκτείνετε τον ψηφιακό σας κόσμο όπου και εάν βρίσκεστε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Intenso 11933 - Σκληρός δίσκος - 320 GB - USB 2.0

Επίσης δείτε τα δεδομένα σας στη τηλεόραση σας σε συνδυασμό με άλλες συσκευές ή δημιουργήστε φορητό δίκτυο μοιράζοντας τα δεδομένα από τον δίσκο

Αξιόπιστος και με ασφαλή αποθήκευση δεδομένων περιλαμβάνει προ-εγκατεστημένο λογισμικό backup.

Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας με ασφάλεια και μεταφέρετε τα παντού με στυλ, με το σκληρό δίσκο 320 GB USB 2.0 Intenso 11933 που θα γίνει το "διαβατήριό" σας για συνεχείς μετακινήσεις συντροφιά με τα πολύτιμα δεδομένα σας!

Λεπτομέρειες εδώ!!!

m2570023pp_0599219-hd-intenso-memeory-station-320gb-260.jpg Αρχική Τιμή 54,89 € --> (Κέρδος 29%)

Δημοσ.

Όσα δισκάκια CDs/DVDs Intenso έχω αγοράσει έχουν αποδειχθεί ό,τι πιο low class έχει περάσει από τα χέρια μου, κατέληξαν να ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Γερμανική μικρο-μουφοεταρεία η Intenso που κάνει rebrand σε πατοκλασσάτα made in κάπου. Έχω αποφασίσει να μη ξανακουμπήσω cent σε ό,τι γράφει πάνω Intenso.

Δημοσ.

Όσα δισκάκια CDs/DVDs Intenso έχω αγοράσει έχουν αποδειχθεί ό,τι πιο low class έχει περάσει από τα χέρια μου, κατέληξαν να ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Γερμανική μικρο-μουφοεταρεία η Intenso που κάνει rebrand σε πατοκλασσάτα made in κάπου. Έχω αποφασίσει να μη ξανακουμπήσω cent σε ό,τι γράφει πάνω Intenso.

Περίεργο αυτό που λες φίλε, ΕΜΕΝΑ τουλάχιστον όλα τα Intenso δισκάκια που έχω πάρει (και τα Dual layer), μου έχουν βγει απόλυτα αξιόπιστα!! Τα έπαιρνα κυρίως από το ΠΛΑΙΣΙΟ , που νομίζω πως ήταν και αποκλειστικός αντιπρόσωπος! Είναι μάλιστα και αρκετά οικονομικά σε σχέση με κάτι άλλα..

Για τον παραπάνω σκληρό δεν ξέρω, αλλά ψήνομαι μιας και 39 ευρουλάκια για ένα τόσο μικρό δίσκο σε διαστάσεις που μάλιστα χρειάζεται μόνο usb, μου φαίνεται ψιλοκαλή ευκαιρία! :-)

Δημοσ.
όλα τα Intenso δισκάκια που έχω πάρει (και τα Dual layer), μου έχουν βγει απόλυτα αξιόπιστα!! Τα έπαιρνα κυρίως από το ΠΛΑΙΣΙΟ , που νομίζω πως ήταν και αποκλειστικός αντιπρόσωπος! Είναι μάλιστα και αρκετά οικονομικά σε σχέση με κάτι άλλα..

Έχω χεστεί στο γέλιο με την αντίθεση σε αυτά που έγραψες, ειλικρινά στο λέω. Ειδικά επειδή ανέφερες τα dual layer. Αν ψήφιζα τα χειρότερα DL δισκάκια που υπάρχουν πάνω στο πλανήτη Γη ψηφίζω αυτά (~6,5 χαμένα ευρώ). Τέτοιο ολοκληρωτικό fail σε cake αγορά δεν έχω ματαδεί.

http://www.plaisio.gr/Consumables/Office-Supplies/CD--Blu-Ray--Cases/DVD-R-DVDpR/Intenso-Dvd-Plus-R-Double-Layer-8-5Gb-8X-Cake-10-Pcs-4311142.htm

Σε μία δεκάδα που πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ έχω γράψει τα μισά και σε ΟΛΑ ναι μεν ολοκληρώθηκε η εγγραφή, αλλά στο verify αποτύγχανε σε κάποιες περιοχές του δίσκου (βλαμμένα sectors). Σημείωση: όταν γράφεις δισκάκια ΠΑΝΤΑ να ενεργοποιείς το verify data, γιατί μόνο τότε αποκαλύπτεται αν ο δίσκος έχει βλαμμένες περιοχές πάνω εκ κατασκευής (αλλιώς το γράφεις κι αν έχεις γράψει πχ ταινία, όταν πας να τη δείς αργότερα σου κάνει σπασίματα και δε πάει το μυαλό σου πως το δισκάκι ήταν βλαμμένο εξ'αρχής και δε φταίει το αρχείο/ο player/η κάρτα γραφικών κτλ). Τα ίδια αρχεία γράφτηκαν σε άλλα δισκάκια μια χαρά.

Μου έχουν μείνει ακομα 4-5 δισκάκια από τα ίδια Intenso στο cake τους, δε κάνω το κόπο να ξαναπροσπαθήσω να γράψω κάποιο.

Μια σημείωση μόνο, θυμάμαι όταν τα πήρα που είχε αυτά με περίπου 6,5€ και δίπλα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ με περίπου 7,5€ αν θυμάμαι καλά τη τιμή. Απόρησα εκείνη τη στιγμή, αλλά είχα πεισμώσει να πάρω τα πιο φτηνά για δοκιμή (δε συνηθίζω να παίρνω τα πιο φτηνά, αλλά λέω αν γραφτούν ΟΚ, τότε ΟΚ). Ενδεχομένως να πρόκειται για παρτίδα με 3ης/4ης κλάσσης δισκάκια που αντί να τα πετάξουν στο εργοστάσιο τα έδωσαν σε κατώτερη χονδρική τιμή. Καθόλου απίθανο. Άλλο ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι πως το mid τους (RICOHJPN D01) δείχνει πως είναι της Ricoh (Taiwan ή Japan προέλευση - δε ξέρουμε), πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ενδέχεται να είναι μαϊμού. Όπως και κάτι TDK που κυκλοφορούν, υπάρχουν τα καλής ποιότητας και τα φτηνιάρικα (κατώτερα δισκάκια ποιοτικά, με το ίδιο logo και γενική εμφάνιση) που δυστυχώς πωλούνται σωρηδόν ακόμα και σε καταστήματα που υποτίθεται ειδικεύονται σε δισκάκια. Τα παίρνουν φτηνότερα χονδρική και στα πουλάνε δήθεν πως αγοράζεις καλό πράγμα.

Το on topic στο spoiler :mrgreen:

Σχετικά με τη παρούσα προσφορά, εννοείται πως η Intenso δε βγάζει δίσκους (για την ακρίβεια τίποτα δε βγάζει, το logo είναι μια εκτύπωση πάνω στη θήκη, όπως και σε πολλά άλλα που παράγονται μαζικά από κάποιο κατασκευαστή στην Ασία, παραγγέλνεις τόσα κομμάτια με το τάδε logo και τα μεταπουλάς - αυτό κάνει η Intenso). Αλλά όταν μιλάμε για εξωτερικό δίσκο, τη ποιότητα δεν τη κάνει μόνο ο δίσκος αλλά και η θήκη. Πάμπολες φορές χαμένα δεδομένα και βλαμμένα filesystems οφείλονται σε κακές σειρές τσιπάκια ελεγκτών σε τέτοιες θήκες. Δε λέω πως θα είναι μάπα, λέω πως απλά υπάρχουν και μάπες. Προσθέτω δεδομένα σκέψης απλά.

Δημοσ.

Αξιόπιστα τα Intenso? Μάλιστα. Απλά έχω πετάξει κανά δυο βαρελάκια καθώς πρόκειται για τα πιο αναξιόπιστα οπτικά μέσα εγγγραφής.

+1 στον PCharon...

Δημοσ.

Έχω χεστεί στο γέλιο με την αντίθεση σε αυτά που έγραψες, ειλικρινά στο λέω. Ειδικά επειδή ανέφερες τα dual layer. Αν ψήφιζα τα χειρότερα DL δισκάκια που πάνω στο πλανήτη Γη ψηφίζω αυτά (~6,5 χαμένα ευρώ). Τέτοιο ολοκληρωτικό fail σε cake αγορά δεν έχω ματαδεί.

http://www.plaisio.gr/Consumables/Office-Supplies/CD--Blu-Ray--Cases/DVD-R-DVDpR/Intenso-Dvd-Plus-R-Double-Layer-8-5Gb-8X-Cake-10-Pcs-4311142.htm

Σε μία δεκάδα που πήρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ έχω γράψει τα μισά και σε ΟΛΑ ναι μεν ολοκληρώθηκε η εγγραφή, αλλά στο verify αποτύγχανε σε κάποιες περιοχές του δίσκου (βλαμμένα sectors). Σημείωση: όταν γράφεις δισκάκια ΠΑΝΤΑ να ενεργοποιείς το verify data, γιατί μόνο τότε αποκαλύπτεται αν ο δίσκος έχει βλαμμένες περιοχές πάνω εκ κατασκευής (αλλιώς το γράφεις κι αν έχεις γράψει πχ ταινία, όταν πας να τη δείς αργότερα σου κάνει σπασίματα και δε πάει το μυαλό σου πως το δισκάκι ήταν βλαμμένο εξ'αρχής και δε φταίει το αρχείο/ο player/η κάρτα γραφικών κτλ). Τα ίδια αρχεία γράφτηκαν σε άλλα δισκάκια μια χαρά.

Μου έχουν μείνει ακομα 4-5 δισκάκια από τα ίδια Intenso στο cake τους, δε κάνω το κόπο να ξαναπροσπαθήσω να γράψω κάποιο...

Δεν ξέρω ρε φίλε, τι να πω..., μπορεί να ήμουν και φαρδόκωλος και να μου βγήκαν καλά! :P

Να φανταστείς έχω ένα επιτραπέζιο Blu-Ray Player στο σαλόνι που διαβάζει λίγα δισκάκια και μέσα σε αυτά είναι τα intenso!

Όλα που έχω δει ως τώρα (και είναι κάμποσα) δεν μου έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα!

Τι να πω! Thanks για την αναλυτική ενημέρωση πάντως! :-)

Δημοσ.

hasiotis_john χωρίς παρεξήγηση (κι ευχαριστώ για το όμορφο ύφος απάντησής σου, επειδή εγώ είμαι λίγο απότομος). Ό,τι έγραψα έχει συμβεί (είμαι κι αρκετά αναλυτικός για να δώσω τις λεπτομέρειες του τί αγόρασα κτλ).

Πάντως αν δεν το κάνετε ήδη, όταν γράφετε δισκάκια να επιλέγετε πάντα verify data. Παίρνει 5 λεπτά παραπάνω αλλά αξίζει το κόπο. Η ολοκλήρωση της εγγραφής δε σημαίνει πως το αρχείο γράφτηκε σωστά πάνω στο δίσκο (και αυτό θα το προσέξεις μετά ανάλογα με το τύπο του αρχείου και την έκταση των βλαμμένων sectors).

@JIMBOAthens ακόμα κλαίω τα 6.5€, αλλά αφού ήθελα τα φτηνότερα καλά να πάθω

Γενικό συγχώριο για το - περίπου - off topic.

Δημοσ.

την παίρνει την έκπτωση κανονικά. σίγουρα ο σκληρός δε φτιάχνεται στο εργοστάσιο με τα δισκάκια...

Σίγουρα ισχύει η έκπτωση φίλε? :huh: Μίλησα με 2 διαφορετικούς αντιπροσώπους του Getitnow και με διαβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ ισχύει για τον συγκεκριμένο δίσκο, μιας και είναι ήδη σε έκπτωση! (Γενικά δηλαδή δεν ισχύει για τις προσφορές Daily Deal)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...