sarantatessera Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το εξής θέμα: ελέγχω τα mails μου (gmail) από τη δουλειά. Μπαίνω λοιπόν στο gmail.com και βάζω το username και τον κωδικό μου. Το θέμα είναι ότι την επόμενη φορά που μπαίνω στη σελίδα, όταν βάζω το πρώτο γράμμα του username μου, το εμφανίζει ολόκληρο από κάτω. Δεν βγαίνει μετά ο κωδικός όταν το επιλέξω αλλά δεν θέλω ούτε το username μου να φαινεται στη λίστα. Γίνεται; EDIT: Μόλις πήρα χαμπάρι ότι γίνεται και για τη σελίγα του insomnia. Πως μπορεί να αλλάξει αυτό ρε παιδιά; Χρησιμοποιώ firefox. Και δεν βάζω απομνημόνευση κωδικού ή κάτι τέτοιο. (Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι πριν δεν γινόταν κάτι τέτοιο)
isay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πήγαινε (κάνε τις αναγκαίες μεταφράσεις) Options->Privacy Στην επιλογη Firefox will διαλεξε Use custom settings for history και στις επιλογες τικ που θα εμφανιστούν ΒΓΑΛΕ το τικ στην επιλογη Search and form history. Πάτα ΟΚ Τέλος καθάρισε το recent history πατώντας CTRL+SHIFT+DEL στο range διάλεξε everything και στα τικ άφησε μόνο τα Form&search history και cookies. Πάτα clear now και εισαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.