LaryHimura Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας!!!Θέλω να ξεκινήσω ράδιο στο ιντερνετ μαζι με εναν φίλο μου , αλλα από οτι είδα το listen2myradio θελει αδεια ΑΕΠΙ.Υπάρχει κάποιος άλλος νόμιμος τρόπος χωρίς να χρειάζομαι αδειες και λεφτα?
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 θελει αλλα αμα ειστε εσεις και εσεις δεν χρειαζεται...
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανώς για να είσαι νόμιμος πρέπει να πληρώνεις και τα δικαιώματα copyright,δεν γίνεται να το αποφύγεις αυτό αν θες να είσαι νόμιμος,από εκεί και πέρα σιγά μην ασχοληθούν με σένα που θα έχεις 2 ακροατές(χωρίς παρεξήγηση) αν προσελκύσεις πολλούς ακροατές το σκέφτεσαι.
LaryHimura Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και αν δεν εχω αδεια και εχω ξερω γω 30-40 ακρωατες?
isay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Lary δεν είναι θέμα 1-2 ή 30-40. Τα κοράκια της ΑΕΠΙ πάνε και γράφουν μικρά καφενεία στο χωρίο. Αν σκέφτεσαι να φτιάξεις ένα σταθμό που το διαδίδεις μέσω φίλων/γνωστών και με χαμηλό profile, μην ασχοληθείς με άδειες και προχώρα το. Αν από την άλλη σκέφτεσαι να φτιάξεις μια σοβαρή ιστοσελίδα, να το διαφημίσεις και γενικά να το σπρώξεις με απώτερο μακροχρόνιο σκοπό να έχεις κέρδος, τότε υπολογισε χρήμα για τα κοράκια της ΑΕΠΙ.
LaryHimura Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.