fernadezzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 αγορασα αυτην εδω την βαση για ενα μικρο netbook και φαινεται να ειναι μεταχειρισμενη! καταρχας ηταν χυμα πεταμενη μεσα στο κουτη της με ενα καλωδιο usb! στην επιφανεια της εχει πολλες γρατζουνιες και φαινοντε σημαδια απο αλο λαπτοπ!μπορουνε να πουλανε μεταχειρισμενα?δε νομιζω να το γραφει καπου και να μη το προσεξα!
filip123go Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Επικοινωνείς μαζί τους, τους λες το πρόβλημα και απαιτείς αντικατάσταση με καινούριο, με δικά τους έξοδα εννοείται..!
fernadezzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητέ Πελάτη Ουδόποτε έχει χρεισημοποιηθεί οποιοδήποτε προϊόν μας για να πουληθεί μετά για καινούργιο. Παρακαλούμε περάστε από το κατάστημα για να σας δείξουμε και τις υπόλοιπες βάσεις που έχουμε εδώ. Στη διάθεσή σας Mediaram μαλλον δεν εχουν προθεση να το αλλαξουν! για την βαση που αγορασα τον λεω και με λεει για τις υπολοιπες! 8 ευρω ενταξει αλα δε μαρεσει να με κοροιδεβουν ετσι!
filip123go Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μην προτρέχεις, πήγαινε στο κατάστημα και πάρε μια άλλη βάση, αν είναι πιο ακριβές απαίτησε να στην δώσουν στην ίδια τιμή η αλλιώς τα λεφτά σου πίσω..! Ενημέρωσε μας για το τι τελικά έγινε.
fernadezzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα λυθηκε το θεμα! η συγκεκριμενη μαρκα ειναι πολυ χυμα χωρις ζελατινες και manual και οι γρατζουνιες ειναι σχεδιο! (ειδα αλλες 2 ιδιες βασεις και ειχε ακριβως τις ιδιες!) απλα μου το αντικατεστησαν με αλλο λογο προβληματος του ενος ανεμηστηρα! ευχαριστω για την συμμετοχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.