nocturne Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Χαιρετω την καλυτερη ελληνικη κοινοτητα!! Θα ηθελα παρακαλω τα φωτα σας απο αυτους που γνωριζουν. θα ηθελα παρακαλω πολυ να μου προτεινεται μια οθονη γιατι δουλευω αρκετα το photoshop corel κτλ... εχω μια οθονη 19'' philips αλλα πλεον δεν τα καταφερνω μου εχουν βγει τα 'ματια' θα να μου πειτε μια οθονη μεχρι 300 ευρω δυστυχως εχω πληρη αγνοια απο οθονες αποτε περιμενω να μου δωσετε τα φωτα σας Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
ninos30 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το συζητάω ότι θα δεις τρελή διαφορά από αυτήν που έχεις, αλλά για τον λόγο που την θέλεις θα έβλεπα σε κάτι ανώτερο από e-IPS Panel, να είναι δηλαδή τουλάχιστον καθαρό 8-bit... Η πιο φθηνή με ένα τέτοιο είναι η HP ZR24w και είναι λίγο over-budget (~340). Βγαίνει και η καινούρια HP ZR2440w αλλά πιστεύω θα φύγει πάνω από 400. Αν δεν θες να ξεφύγεις, U2412 ALL THE WAY. Μην σκεφτείς τίποτα άλλο
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βέβαια καλό είναι να μας πει γιατί του έχουν βγει τα μάτια. Γιατί η 24άρα σίγουρα θα 'χει μικρότερο dot pitch από τη 19άρα που έχει τώρα.
moldovan20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το συζητάω ότι θα δεις τρελή διαφορά από αυτήν που έχεις, αλλά για τον λόγο που την θέλεις θα έβλεπα σε κάτι ανώτερο από e-IPS Panel, να είναι δηλαδή τουλάχιστον καθαρό 8-bit... Η πιο φθηνή με ένα τέτοιο είναι η HP ZR24w και είναι λίγο over-budget (~340). Βγαίνει και η καινούρια HP ZR2440w αλλά πιστεύω θα φύγει πάνω από 400. Αν δεν θες να ξεφύγεις, U2412 ALL THE WAY. Μην σκεφτείς τίποτα άλλο Πολύ καλή αυτή που προτείνεις και έχει και 5 χρόνια εγγύηση στο mysystems *μέχρι 30/9*
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αν μπορεί να διαθέσει τόσα είναι καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.