kallair Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, vins είπε Μάλιστα, τότε γιατί το έχουν κάνει έτσι; Τι να πω; Διαβάζω κι άλλου ότι την αφήνουν από κάτω αλλά οκ Κ εγω απο κάτω την εχω. δεν εχω παρατηρησει αν ζεσταινεται, θα το τσεκαρω στο επομενο ψησιμο αλλα δεν νομιζω να ζεσταινεται γιατι εχει κ το ταψι με τον λιποσυλλεκτη ακριβως απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rabbit30 είπε ωραίος!!! 4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Αν και είμαι φαν του να βλέπω τι αγοράζω σε κρέας, θα τον δοκιμάσω γιατί είδα και ότι οι τιμές του είναι ποιο λογικές απο τα φυσικά καταστήματα...και σε ποιο "premium" κρέατα... πάρτε δοκιμαστικά για τεστ , με με βρίζεται μετα , φυσικό κατάστημα είναι. το κλασικό της επαρχιας του πατερα με καλα κρεατα. μετα μπήκε ο γιος και έφτιαξε ωρίμανσης και εξελίχθηκε παρα πολύ στο κομματι αυτο αν πάει κάποιος απο κει, αν είναι ο πατέρας δε θα βγάλεις ακρη με τα ωρίμανσης ειναι ο κλασικός μεγάλος άνθρωπος, στα υπόλοιπα κλασικα κρεατα πολυ κομπλέ ομως καποια στιγμη το προηγούμενο καλοκαίρι που πηγα ήταν ο γιος ζήτησα κάτι καλό για ψησταριά κ μου φερε απο μεσα ενα premium porterhouse απο τα καλυτέρα που έχω φάει. τοτε τα χώριζε σε κατηγορίες premium , μη premium , δεν ειχε τοση ποσότητα τώρα βλέπω δεν το χει έτσι. Γενικά πλέον δεν αγοράζω απο εκει, όταν ειμαι εξοχικό προτιμώ να πεταχτώ Λαύριο σε κατι μικρά άκυρα κρεοπωλεία που χουν εκπληκτικά ελληνικά κρέατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, sndev είπε πάρτε δοκιμαστικά για τεστ , με με βρίζεται μετα , φυσικό κατάστημα είναι. το κλασικό της επαρχιας του πατερα με καλα κρεατα. μετα μπήκε ο γιος και έφτιαξε ωρίμανσης και εξελίχθηκε παρα πολύ στο κομματι αυτο αν πάει κάποιος απο κει, αν είναι ο πατέρας δε θα βγάλεις ακρη με τα ωρίμανσης ειναι ο κλασικός μεγάλος άνθρωπος, στα υπόλοιπα κλασικα κρεατα πολυ κομπλέ ομως καποια στιγμη το προηγούμενο καλοκαίρι που πηγα ήταν ο γιος ζήτησα κάτι καλό για ψησταριά κ μου φερε απο μεσα ενα premium porterhouse απο τα καλυτέρα που έχω φάει. τοτε τα χώριζε σε κατηγορίες premium , μη premium , δεν ειχε τοση ποσότητα τώρα βλέπω δεν το χει έτσι. Γενικά πλέον δεν αγοράζω απο εκει, όταν ειμαι εξοχικό προτιμώ να πεταχτώ Λαύριο σε κατι μικρά άκυρα κρεοπωλεία που χουν εκπληκτικά ελληνικά κρέατα Όντως κάποια χρόνια πριν ήταν το κλασικό κρεοπωλείο της περιοχής, το οποίο είναι και σε καλό σημείο, δίπλα στην πλατεία. Έπειτα το εξέλιξε σε πιο ποιοτικές κοπές. Αξιόλογο κρεοπωλείο στην περιοχή είναι και ο Μακροδημήτρης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ilpapacha είπε . Αξιόλογο κρεοπωλείο στην περιοχή είναι και ο Μακροδημήτρης. ναι πολύ καλό ,αλλά όχι για τέτοιες κοπές κ ωρίμανση παρολαυτα ουτε απο εκει ψωνίζω γιατί με τρόμαξε άλλο πράγμα.. παω περίπτερο απόδειξη μακροδημητρης , παω ψιλικατζίδικο μακροδημητρης παω για κρεπα απόδειξη.. μάντεψε , μακροδημητρης. νομιζω το χω πέτυχει και σε βενζινάδικο. δε ξέρω ποιος είναι ο τύπος αλλά έχει αγοράσει τη μισή Ανάβυσσο αυτος ηταν ακόμα καλύτερος πριν αλλάξει πόστο , οσο ήταν στη στροφη για Λαύριο δίπλα στην εκκλησία εκει που πηγε με τοσο προσωπικο εγινε πολυ πιο supermarket παρε φυγε επομενος Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, sndev είπε ναι πολύ καλό ,αλλά όχι για τέτοιες κοπές κ ωρίμανση παρολαυτα ουτε απο εκει ψωνίζω γιατί με τρόμαξε άλλο πράγμα.. παω περίπτερο απόδειξη μακροδημητρης , παω ψιλικατζίδικο μακροδημητρης παω για κρεπα απόδειξη.. μάντεψε , μακροδημητρης δε ξέρω ποιος είναι ο τύπος αλλά έχει αγοράσει τη μισή Ανάβυσσο αυτος ηταν ακόμα καλύτερος πριν αλλάξει πόστο , οσο ήταν στη στροφη για Λαύριο δίπλα στην εκκλησία εκει που πηγε με τοσο προσωπικο εγινε πολυ πιο supermarket παρε φυγε επομενος Για ωρίμανση σίγουρα όχι, για τα υπόλοιπα ναι. Αυτό με τις αποδείξεις δεν το έχω προσέξει. Την επόμενη φορά θα το κοιτάξω. Έχει όντως μεγάλο χώρο και πουλάει πολλά περισσότερο στο κατάστημα. Έχει εξαιρετικά πικάντικα λουκάνικα μοσχαρίσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jimgoodman είπε Μόλις παραλάβω και εγώ τη δικιά μου, θα δω τι κενό έχει από κάτω και εάν όταν ψήνω ζεσταίνει από κάτω πολύ. Αν δω ότι δεν έχει πολύ ζέστη από κάτω μάλλον θα την αφήσω από κάτω. Update, μόλις έκανα το πρώτο κάψιμο με προπάνιο. Ρε παιδιά δυνατό εργαλείο φαίνεται! Ανέβηκε στους 300 με όλους τους καυστηρεσ τέρμα στα 10’ !!! Αφησα επίτηδες τη φιάλη από κάτω για να δω τι παίζει και με θερμοκρασίες και ήταν το πιο δροσερό μέρος της ψησταριάς (μάλλον η διπλή λαμαρίνα που έχουν πάνω από το σημείο της φιάλης κάνει δουλειά). Ο άνθρωπος που μου έφερε τις prime και έκανε και τη σύνδεση κιόλας, μου είπε ότι έχει αρκετούς που έχουν την ίδια και όλοι ψήνουν με τη φιάλη κάτω χωρίς θέμα. Την άφησα να κρυώσει λίγο και πέρασα ηλιέλαιο στην πλάκα. Σήμερα το βράδι ή αύριο θα γίνει και το πρώτο ψήσιμο με φθηνά εννοείται κρέατα 😂 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, vins είπε Update, μόλις έκανα το πρώτο κάψιμο με προπάνιο. Ρε παιδιά δυνατό εργαλείο φαίνεται! Ανέβηκε στους 300 με όλους τους καυστηρεσ τέρμα στα 10’ !!! Αφησα επίτηδες τη φιάλη από κάτω για να δω τι παίζει και με θερμοκρασίες και ήταν το πιο δροσερό μέρος της ψησταριάς (μάλλον η διπλή λαμαρίνα που έχουν πάνω από το σημείο της φιάλης κάνει δουλειά). Ο άνθρωπος που μου έφερε τις prime και έκανε και τη σύνδεση κιόλας, μου είπε ότι έχει αρκετούς που έχουν την ίδια και όλοι ψήνουν με τη φιάλη κάτω χωρίς θέμα. Την άφησα να κρυώσει λίγο και πέρασα ηλιέλαιο στην πλάκα. Σήμερα το βράδι ή αύριο θα γίνει και το πρώτο ψήσιμο με φθηνά εννοείται κρέατα 😂 Επίσης μπορείς να φτιάξεις και αντικαταστήσεις το ταψί κάτω από τον κάδο με αντίστοιχο ώστε να βάζεις νερό και να έχει κωνικό σχήμα που θα υπάρχει μία κάνουλα ώστε να την ανοίγεις όταν τελειώνες το ψήσιμο και να είσαι τζετ. Το έχουν κάνει αρκετοί κάτοχοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bpel86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Έστησα κι εγώ την δικιά μου και τις επόμενες μέρες θα πάρω μπουκάλα προπάνιο για να την κάψω πρώτη φορά. Στις οδηγίες αναφέρει η προθέρμανση να γίνεται με ανοιχτό καπάκι. Εσείς με ανοιχτό την ζεσταίνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Επίσης μπορείς να φτιάξεις και αντικαταστήσεις το ταψί κάτω από τον κάδο με αντίστοιχο ώστε να βάζεις νερό και να έχει κωνικό σχήμα που θα υπάρχει μία κάνουλα ώστε να την ανοίγεις όταν τελειώνες το ψήσιμο και να είσαι τζετ. Το έχουν κάνει αρκετοί κάτοχοι. Ενδιαφέρον! Υπάρχει πουθενά καμία φωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, vins είπε Ενδιαφέρον! Υπάρχει πουθενά καμία φωτο; Το ειδα στην ομάδα στα Facebook BBQ LOVERS την οποία του την έφτιαξε ο Βαλμας 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, bpel86 είπε Έστησα κι εγώ την δικιά μου και τις επόμενες μέρες θα πάρω μπουκάλα προπάνιο για να την κάψω πρώτη φορά. Στις οδηγίες αναφέρει η προθέρμανση να γίνεται με ανοιχτό καπάκι. Εσείς με ανοιχτό την ζεσταίνετε; Έτσι γράφει και δεν πρόκειται για λάθος μετάφραση/διατύπωση. Δεν γνωρίζω να αναγράφεται κάτι αντίστοιχο σε οδηγίες άλλες ψησταριάς Συνήθως, προτείνεται άναμμα με ανοιχτό καπάκι και προθέρμανση με κλειστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, est είπε Έτσι γράφει και δεν πρόκειται για λάθος μετάφραση/διατύπωση. Δεν γνωρίζω να αναγράφεται κάτι αντίστοιχο σε οδηγίες άλλες ψησταριάς Συνήθως, προτείνεται άναμμα με ανοιχτό καπάκι και προθέρμανση με κλειστό. Έχει λογική να ανάβεις με ανοικτό καπάκι για να βεβαιώνεσαι οτι αναψε...γιατί αλλίως πας για εκρηξη... Αλλά να ζεστάνεις με ανοικτό δεν έχει λογική γιατι δεν θα ζεστάνεις ποτέ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsaviola28 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vins είπε Update, μόλις έκανα το πρώτο κάψιμο με προπάνιο. Ρε παιδιά δυνατό εργαλείο φαίνεται! Ανέβηκε στους 300 με όλους τους καυστηρεσ τέρμα στα 10’ !!! Αφησα επίτηδες τη φιάλη από κάτω για να δω τι παίζει και με θερμοκρασίες και ήταν το πιο δροσερό μέρος της ψησταριάς (μάλλον η διπλή λαμαρίνα που έχουν πάνω από το σημείο της φιάλης κάνει δουλειά). Ο άνθρωπος που μου έφερε τις prime και έκανε και τη σύνδεση κιόλας, μου είπε ότι έχει αρκετούς που έχουν την ίδια και όλοι ψήνουν με τη φιάλη κάτω χωρίς θέμα. Την άφησα να κρυώσει λίγο και πέρασα ηλιέλαιο στην πλάκα. Σήμερα το βράδι ή αύριο θα γίνει και το πρώτο ψήσιμο με φθηνά εννοείται κρέατα 😂 Εγώ από την αρχή ψήνω με τη φιάλη από κάτω δεν είχα κανένα θέμα, επειδή διάβασα διάφορα όμως καλού κακού έβαλα πάνω από τη φιάλη ένα κομμάτι dow και δεν έχει κανένα θέμα από ζέστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Με βάση το manual, δεν πρέπει να τοποθετείται κάτω από την ψησταριά. https://assets.leroymerlin.es/is/content/lmes/81873733-0200m-es/bbq-gas-4b-kenton-naterial.pdf Σελ 75 δεν το ηξερα αυτο , εγω απο κατω την ειχα και έψηνα και μάλιστα το καλοκαιρι , το ειχα ελέγξει βεβαια μερικές φορες και δεν μου φάνηκε πολυ η θερμοκρασία που ειχε πανω απο την φιαλη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Έχει λογική να ανάβεις με ανοικτό καπάκι για να βεβαιώνεσαι οτι αναψε...γιατί αλλίως πας για εκρηξη... Αλλά να ζεστάνεις με ανοικτό δεν έχει λογική γιατι δεν θα ζεστάνεις ποτέ... Και όχι μόνο για να βεβαιώνεσαι ότι άναψε αλλά κυρίως για να μην υπάρχει συσσωρευμένο αέριο εξαιτίας αβλεψίας κατά το προηγούμενο κλείσιμο ή διαρροής, και με κλειστό καπάκι προκληθεί έκρηξη κατά το άναμμα. Btw Όλοι γνωρίζουμε ότι η χαρακτηριστική μυρωδιά αυγού δεν προϋπάρχει στο αέριο και οφείλεται στην μεθανοθειόλη που προστίθεται κατά την παραγωγή του ώστε να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τυχόν διαρροή . Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από est 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα