Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, alimentas είπε

Eξαντλημενο ειναι στο mypizzaproject και απ οτι βλεπω κ σ αυτο που λες.Γενικα πρεπει να πουλαει φουλ.Ουτε στο amazon δεν υπαρχει

Το επισημο απ οτι ειδα λεει οτι θα εχει διαθεσιμοτητα μεσα Μαιου και δινει και 3 χρονια εγγυηση.

Εναλλακτικη απο Ιταλια μερια σε ηλεκτρικο φουρνακι που δεν χρειαζεται γυρισμα η πιτσα, αλλα με ακομα μεγαλυτερη τιμη:

 

73321634_2491352054411635_3732850106672611328_o.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2315

  • ilpapacha

    2063

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    587

Δημοσ.

Παντως η τιμη που δινει το pizzaproject περιεργως ειναι εξαιρετικη ,280 το εχει ο επισημος παροχος κ 300 το εχει αυτος.Περιεργο για Ελλαδα που βαζουν καπαρο κανα150αρι.

Ερωτηση.Οι πιτσες που κανει ο μικρος φουρνος σε μεγεθος ειναι σαν τις ντομινος ας πουμε????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, alimentas είπε

Παντως η τιμη που δινει το pizzaproject περιεργως ειναι εξαιρετικη ,280 το εχει ο επισημος παροχος κ 300 το εχει αυτος.Περιεργο για Ελλαδα που βαζουν καπαρο κανα150αρι.

Ερωτηση.Οι πιτσες που κανει ο μικρος φουρνος σε μεγεθος ειναι σαν τις ντομινος ας πουμε????

34εκ ειναι περιπου η πετρα, οποτε πες 28εκ να εισαι σιγουρος. Απο κει και μετα εξαρταται απο το ποσο καλο stretching θα κανεις στο ζυμαρι και το ποσο καλο launching πανω στην πετρα. Εγω τις βγαζω γυρω στα 25εκ που ειναι περιπου το μεγεθος ενος ριχου πιατου. Αν την καταφερεις και την πας 28-30εκ θα εχει μεγαλη διαφορα. Δεν ξερω ποσο ειναι η ντομινος, δεν παιρνω πιτσα απ εξω :P

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα ενδιαφέρομαι για αγορά ψησταριάς και σκέφτομαι την blackbull glass lid 0304blb καμμια γνώμη για την συγκεκριμένη υπόψιν αρχάριος σε bbq με υγραέριο αλλά γνωστής ψησίματος με κάρβουνα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PHadji είπε

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας μερικές φώτο από ψωμί και πιτσα που έκανες στην ψησταριά να καταλάβω ;

Ευχαριστώ

Πήρα κι εγώ ένα τέτοιο σήμερα από the mart. Κάπου 10€ έκανε και έχει δύο "πασσάλους" με διαφορετικη διάμετρο (Ανάλογα την κότα...😘)

Λες ότι θα βάλεις κρασί και όχι μπύρα, πήρε γεύση μπύρας και δεν σου άρεσε ;

Ρωτάω γιατί σε ένα βίντεο που έβλεπα έλεγε ότι ουσιαστικά μέσα στην κότα, εκεί που είναι δηλαδή η μπύρα, δεν φτάνει σε θερμοκρασια εξάτμισης, άρα δεν παίζει και σημαντικό ρόλο και το "απέδειξε" από την στάθμη της μπύρας που ειχε μια πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με αυτήν που είχε βάλει. 

Δεν ξέρω εγώ πήρα το σκεύος της weber,την εποχή που πήρα την ψησταριά ο Κώτσο έπαιζε και 20% έκπτωςη στα γνήσια αξεσουάρ και την διαφορά των 140 ευρώ που την είχε σε έκπτωση την ψησταριά τα έδωσα αγοράζοντας το μαντεμένιο τηγάνι,την πέτρα πίτσας και αυτή την κοτοπουλιέρα,μαζί με την βούρτσα για την σχάρα.

Στο σκεύος αυτό,έχει πώμα από πάνω και όλη η μπυρα εξατμίστηκε μέσα στο κοτόπουλο,εγώ στο ποτηράκι όταν έβγαλα το κοτόπουλο δεν βρήκα σταγόνα Μπύρας.

Η γεύση στο κοτόπουλο είχε ελαφρώς ένα άρωμα Μπύρας,που αν ήταν από κρασί για τα δικά μου γούστα θα είναι ανώτερη.

Αυτο που δεν παίζεται σε γεύση είναι η σάλτσα που γεμίζει το σκεύος από τους χυμούς του κοτόπουλου όταν ψήνεται ,απλά δεν υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα !

Σημερα εψησα κατι μπριζολιτσες ,πανσετουλες και σουβλακια και  τελικα ψηνονται καλυτερα με το καπακι ανοιχτο και στη μεση οι καυστηρες.

Την προηγουμενη φορα ειχα κλειστο το καπακι και χαμηλη φωτια και τα στεγνωσα.....😄

Αυτο που μου αρεσει παντως σ αυτη την ψησταρια ειναι οτι δεν υπαρχουν αναφλεξεις!!!

(Weber Spirit II E310 GBS)

Επεξ/σία από voliotis_gr
Δημοσ.

Καλησπέρα ,  καλησπέρα !!

Για πίτσες μιλάτε ;

 

 

 

 

IMG_20200502_120416.jpg

IMG_20200502_181125.jpg

15 λεπτά πριν, voliotis_gr είπε

Καλησπερα !

Σημερα εψησα κατι μπριζολιτσες ,πανσετουλες και σουβλακια και  τελικα ψηνονται καλυτερα με το καπακι ανοιχτο και στη μεση οι καυστηρες.

Την προηγουμενη φορα ειχα κλειστο το καπακι και χαμηλη φωτια και τα στεγνωσα.....😄

Αυτο που μου αρεσει παντως σ αυτη την ψησταρια ειναι οτι δεν υπαρχουν αναφλεξεις!!!

(Weber Spirit II E310 GBS)

Την επόμενη φορά σου συνιστώ να ψήσεις με κλειστό καπάκι και σε θερμοκρασία λίγο περισσότερη απ' αυτή που είχες ψήνοντας με ανοιχτό το καπάκι ...  ;)

  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Στο σκεύος αυτό,έχει πώμα από πάνω και όλη η μπυρα εξατμίστηκε μέσα στο κοτόπουλο,εγώ στο ποτηράκι όταν έβγαλα το κοτόπουλο δεν βρήκα σταγόνα Μπύρας.

Ειχες ανοιχτο τον καυστηρα απο κατω; ή μονο τους αλλους;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ειχες ανοιχτο τον καυστηρα απο κατω; ή μονο τους αλλους;

Μόνο τους άλλους,στο τελευταίο τέταρτο μόνο και τον μεσαίο.

Πριν και μετά τον ατμοκαθαριστη από το eshop,που πήρα στο τρέχων crazy sundays

Καθαρίζει μια χαρά αυτό που βλέπεται είναι χωρίς ίχνος καθαριστικού απλώς πέρασμα μετά με χαρτί κουζίνας.

Το μόνο μείον είναι το χερούλι δεν πιάνεται πραγματικά χωρίς γάντι καίει αφάνταστα

 

IMG_20200502_182305.jpg

IMG_20200502_184930.jpg

  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Καινούργια είναι ούτε  μήνα δεν την έχω αλλά έχω ψήσει ήδη σχεδόν 10 φορές.

Πάντως το μόνο μείον της ψησταριάς είναι το καθάρισμα γιατί δυστυχώς δεν βγαίνει ο κάδος.

 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1964 είπε

Μόνο τους άλλους,στο τελευταίο τέταρτο μόνο και τον μεσαίο.

Πριν και μετά τον ατμοκαθαριστη από το eshop,που πήρα στο τρέχων crazy sundays

Καθαρίζει μια χαρά αυτό που βλέπεται είναι χωρίς ίχνος καθαριστικού απλώς πέρασμα μετά με χαρτί κουζίνας.

Το μόνο μείον είναι το χερούλι δεν πιάνεται πραγματικά χωρίς γάντι καίει αφάνταστα

IMG_20200502_182305.jpg

IMG_20200502_184930.jpg

οντως πολύ καλή δουλειά. έχεις καμια φωτογραφία και από τα καλύμματα που μπαίνουν πάνω από τα φλογιστρα να δούμε πώς έγιναν ;

Δημοσ.

Τα καλύμματα τα πλένω με λίγο απορρυπαντικό πιάτων και σφουγγάρι,καθαρίζουν καλά και σχετικά εύκολα.

  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/4/2020 στις 9:57 ΜΜ, Morosana είπε

Σκοπεύω να πάω σε built in, το σπίτι τώρα χτίζεται όποτε για τα επόμενα 20 χρόνια σίγουρα δεν σκοπεύω να μετακομίσω. Το φυσικό αέριο είναι ευκολία και επειδή ο κήπος δεν έχει τελειώσει θα είναι ευκολο να βγει παροχή αλλά δεν ξέρω αν έχουν ίδια απόδοση. Από την άλλη δεν ενθουσιάζομαι να έχω το άγχος πότε θα τελειώσει η μπουκάλα ή ποιος άγνωστος θα μπαίνει στο σπίτι να την αλλάζει. 

Έχω μια οικονομική πρόταση 

Αν μένεις βούλα και πέριξ εχθές που έπλυνα την ψησταριά έπλυνα και το καλλυμα και σήμερα με τον αέρα εξαφανίστηκε. 

Αν τη βρεις δικιά σου 😛 

τη μπουκάλα μπορείς να κανείς εγκατάσταση μόνιμα με παροχή και ασφαλειοδιακοπτη και να είναι έξω σε καοιο υπόστεγό αποθήκη.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...