Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε

Nαι 10κιλες

Ζεστο θα ειναι το καπακι και ο καδος. Τα πλαινα δεν θα πρεπει να ειναι καθολου ζεστα

λαστιχο, ρυθμιστη και μπουκαλα θες. Αμα παρεις απο shell μπουκαλα, θα πρεπει να παρεις ρυθμιστη απο αυτους. Αν παρεις απο αλλου (eko, petrogaz κλπ) μπορεις να παρεις και ρυθμιστη απο το leroy ειτε απο το καταστημα με τις μπουκαλες. Λαστιχο νομιζω εχει και το λερου και τα καταστηματα με μπουκαλες

Είσαι θεός φίλε! Σε χιλιοευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Καλά ψησίματα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2242

• ilpapacha

2023

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

8 ώρες πριν, plasTOST είπε

Το Leroy είναι ίσως η μόνη αλυσίδα που κράτησε τις περσινές τιμές BF στις ψησταριές αερίου Naterial! 

E, εντάξει. Δεν υπάρχει αυτή η τιμή!

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623

• Like 1

Παιδιά με την ψησταριά από leeroy εκτός από κουκούλα τι άλλο να πάρω? Επίσης χρειάζεται να πάρω κάτι άλλο απαραίτητα? Μπουκάλα παίρνω όπως σε αυτές που βάζουν στις σόμπες ?

(Ψήνω τζάκι χρόνια αλλά καλοκαίρι δεν ψήνω με τίποτα με ζεστή με κάρβουνο)

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760

Αξίζει ρε παιδιά να την πάρω γίνετε και φθηνότερα η δουλειά;  Έχω ήδη  ένα μοτέρ με μπαταρία και μικρή σούβλα και σκέφτομαι  να κάνω εγώ καμία βάση με ρουλεμάν.

Επίσης οι ρυθμιστές πίεσης  που έχει το leroy αξίζουν ή έχουν θέματα; Θα βάλω κλασική μπουκάλα γιατί έχω κενή.

Καλησπέρα και πάλι ! 

Εκεί που έλεγα να παραγγείλω τη ψησταριά του leroy με τους 4 καυστήρες μου είπαν οι δικοί μου ότι μας παρήγγειλαν για δώρο  μια από το πρακτικερ. Αυτήν εδώ με 4+1 https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-4-1-kaystires-124056

Τι γνώμη έχετε για αυτές ; Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά; Από την περιγραφή της καταλαβαίνω ότι έχει μαζί και σούβλα (μοτέρ;) Και καπνηστηρι. 

19 λεπτά πριν, jimgoodman είπε

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kit-psistarias-ugraeriou-naterial-81873760

Αξίζει ρε παιδιά να την πάρω γίνετε και φθηνότερα η δουλειά;  Έχω ήδη  ένα μοτέρ με μπαταρία και μικρή σούβλα και σκέφτομαι  να κάνω εγώ καμία βάση με ρουλεμάν.

Επίσης οι ρυθμιστές πίεσης  που έχει το leroy αξίζουν ή έχουν θέματα; Θα βάλω κλασική μπουκάλα γιατί έχω κενή.

Εγω πολλα τα βρισκω, μπορεις να φτιαξεις μονος σου με τα μισα λεφτα!

2 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εγω πολλα τα βρισκω, μπορεις να φτιαξεις μονος σου με τα μισα λεφτα!

Ετσι μου φάνηκε και εμένα, και η βάση δεν είναι τίποτα δύσκολο όπως το βλέπω.

20 λεπτά πριν, johni41 είπε

Καλησπέρα και πάλι ! 

Εκεί που έλεγα να παραγγείλω τη ψησταριά του leroy με τους 4 καυστήρες μου είπαν οι δικοί μου ότι μας παρήγγειλαν για δώρο  μια από το πρακτικερ. Αυτήν εδώ με 4+1 https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-4-1-kaystires-124056

Τι γνώμη έχετε για αυτές ; Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά; Από την περιγραφή της καταλαβαίνω ότι έχει μαζί και σούβλα (μοτέρ;) Και καπνηστηρι. 

Αν ανατρέξεις λίγο πίσω θα δεις ότι έχει αναφερθεί ότι είναι σχεδόν ίδιες κατασκευές ( τις έχω και τις δυο ) με την διαφορά των χρημάτων να εντοπίζετε στο πλα\ινο infra και στα inox στοιχεία που έχει η jamestown . Να επισημάνω ότι ΔΕΝ δίνουν μαζί με το bbq όλα αυτά που λες ( σούβλα , καπνιστήρι .....)

• Like 1

8 λεπτά πριν, soundkeeper είπε

Αν ανατρέξεις λίγο πίσω θα δεις ότι έχει αναφερθεί ότι είναι σχεδόν ίδιες κατασκευές ( τις έχω και τις δυο ) με την διαφορά των χρημάτων να εντοπίζετε στο πλα\ινο infra και στα inox στοιχεία που έχει η jamestown . Να επισημάνω ότι ΔΕΝ δίνουν μαζί με το bbq όλα αυτά που λες ( σούβλα , καπνιστήρι .....)

Ναι για σούβλα κλπ μάλλον είναι λάθος η περιγραφή. Μου είπαν ότι δεν τα έχει μέσα . 

Άρα δεν αξίζει τα +170€;  Μήπως τους βάλω να ακυρώσουν αν μπορούν και να πάρουν του Leroy ;

Εμένα το μάτι στο πλάι με βολεύει αλλά για 170€ ευρώ μόνο για αυτό δεν αξίζει νομίζω...

Καλησπερα παιδια,

Δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε ποσο αεριο εχει μεινει μεσα στην μπουκαλα, εκτος του ζυγισματος? Καπου λεγανε για καποιες διαφανες που μπορεις να δεις μεσα. Και περιπου ποσα ψησιματα βγαζει μια μπουκαλα, ψησιματα λεγοντας 1-2 κιλα κρεας.

3 λεπτά πριν, jimgoodman είπε

https://a.aliexpress.com/_mLzuTk4

Αυτά δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά, λέω να πάρω να δοκιμάσω.

Ε και λοιπόν ; Έστω ότι έχεις ένδειξη για χαμηλή στάθμη. Επιστρέψεις τη φιάλη; Σαν να εχεις ένδειξη "ρεζέρβα" στο αυτοκίνητο και αδειάζεις το υπόλοιπο του ρεζερβουάρ πριν πας να το γεμίσεις.

Δεύτερη φιάλη είναι η λύση και ξενοιαζεις 👌

• Like 2

37 λεπτά πριν, Amlet είπε

Καλησπερα παιδια,

Δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε ποσο αεριο εχει μεινει μεσα στην μπουκαλα, εκτος του ζυγισματος? Καπου λεγανε για καποιες διαφανες που μπορεις να δεις μεσα. Και περιπου ποσα ψησιματα βγαζει μια μπουκαλα, ψησιματα λεγοντας 1-2 κιλα κρεας.

Ακριβώς ότι λέει και από κάτω και να ήξερες τι θα άλλαζε? Το μόνο ότι κοντεύει να τελειώσει μόνο αυτό , ούτε θα ξέρεις αν θα σε φτάσει στο επόμενο ψήσιμο ούτε τίποτα, η 2η είναι η λύση, ψήνεις και χεστηκες άμα σου τελειώσει στην μέση μπαμ μπαμ κουμπώνεις την γεμάτη και συνεχίζεις. Μια μπουκάλα εύκολα θα σου βγάλει 10-15 ψησιματα

• Like 1

1 ώρα πριν, johni41 είπε

Ναι για σούβλα κλπ μάλλον είναι λάθος η περιγραφή. Μου είπαν ότι δεν τα έχει μέσα . 

Άρα δεν αξίζει τα +170€;  Μήπως τους βάλω να ακυρώσουν αν μπορούν και να πάρουν του Leroy ;

Εμένα το μάτι στο πλάι με βολεύει αλλά για 170€ ευρώ μόνο για αυτό δεν αξίζει νομίζω...

Η ποιότητα της jamestown είναι καλύτερη και το " διπλανό μάτι " δεν είναι " μάτι " αλλά infra που ουσιαστικά για να το πάρεις μόνο του αν ψάξεις στο skroutz θα ανακαλύψεις ότι έχει αρκετά ευρώ .... Στο μόμο που ουσιαστικά υπερτερεί η άλλη είναι η ύπαρξη της μαντεμένιας πλάκας που έχει αντί της τρίτης σχάρας .

• Like 1

Πήρα την 3άρα την Naterial Kenton εντέλει.

Αμα ξέρει κανένας κάποιον που να κάνει διανομή coral prime προπάνιο στην ανατ. Θεσσαλονίκη ας μου πει παρακαλώ γιατί δεν έχω βρει πουθενά… Ούτε τα εταιρικά της shell έχουν. Ένα βρήκα της avin και αυτό είχε μόνο τη μπορντώ…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...