ilpapacha Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Διάφορες προσφορές από bbq.gr σε ψησταριές και αξεσουάρ https://bbq.gr/black-friday-bbq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε Αδερφέ πρόσεξε, όχι τις διαστάσεις της ψησταριάς, αλλά της συσκευασίας! έχει μεγάλη διαφορά!!! Ε αυτές έβαλα...της συσκευασίας ...γι'αυτο βγαίνει πιο ακριβό Ανάμεσα στις Napoleon Rogue XT 425 SIB (1049 ευρώ) , στην Rogue 525SB (1099 ευρώ) και στην Rogue 425SB (899 ευρώ) ποια να επιλέξω ;;;; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από geornirv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 10:19 ΠΜ, soundkeeper είπε Έχοντας στη κατοχή μου και τις 2 μάρκες / τύπους που αναφέρεται ποιο πάνω ( την Jamestown στην Αθηνα και την Naterial στο χωριό ) να σας πω ότι είναι το ίδιο εργοστάσιο , οι ίδιες βίδες τα πάντα ίδια με την μόνη διαφορά την λίγο καλύτερη ποιότητα στην jamestown έχοντας inox στα σημεία που βλέπετε . Και τις δυο τις πήρα στις προσφορές που είχε το εκάστοτε μαγαζί με αρχή την jamestown με το πλαϊνό infra στα 320 ευρώ ... αλλά είχε τελειώσει όταν τον Αύγουστο κατέβηκα στο χωριό , με αποτέλεσμα να πάρω την naterial σαν δεύτερη επιλογή . Να ρωτήσω πόσο σας κρατάει περίπου η 20κιλη μπουκάλα ...? Σε ώρες περίπου ...Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος , έχοντας 4 καυστήρες ανοιχτούς . Αν ήταν να αγοράσεις πάλι ψησταριά πια από τις 2 θα επέλεγες ή και κάποια άλλη στο ίδιο περίπου κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, geornirv είπε Ε αυτές έβαλα...της συσκευασίας ...γι'αυτο βγαίνει πιο ακριβό Ανάμεσα στις Napoleon Rogue XT 425 SIB (1049 ευρώ) , στην Rogue 525SB (1099 ευρώ) και στην Rogue 425SB (899 ευρώ) ποια να επιλέξω ;;;; Με βάση τον εξοπλισμό που διαθέτει η κάθε μία, η καλύτερη επιλογή είναι η Rogue 425 XT, καθώς διαθέτει πλαϊνό μάτι infrared και είναι ανοξείδωτη. Με βάση τον κυρίως χώρο ψησίματος, η καλύτερη επιλογή είναι η Rogue 525 SB. Προσωπικά θα επέλεγα την Rogue 425 XT, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Η τιμή για τη Naterial είναι αρκετά υψηλή. Ανά περιόδους η τιμή της Naterial 4b «πέφτει» στα 220€-230€. Την περυσινή Black Friday είχε «πέσει» στα 179€. Δεν γνωρίζω αν συμβεί και φέτος το ίδιο. Υπάρχουν κάποια μέλη που έχουν είτε την μία είτε την άλλη και είναι ευχαριστημένοι. Δες μία κάποια παλαιότερα ποστ @soundkeeper @MANOLIS33 @AEE985 ενδεχομένως να μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο. Και εγώ περιμένω το black Friday μήπως γίνει καμία καλή προσφορά σε κάποια από τις 2. Το Leroy βέβαια έχει 60Ε μεταφορικά και λίγο χάνεται η προσφορά που κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Με βάση τον εξοπλισμό που διαθέτει η κάθε μία, η καλύτερη επιλογή είναι η Rogue 425 XT, καθώς διαθέτει πλαϊνό μάτι infrared και είναι ανοξείδωτη. Με βάση τον κυρίως χώρο ψησίματος, η καλύτερη επιλογή είναι η Rogue 525 SB. Προσωπικά θα επέλεγα την Rogue 425 XT, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Δηλαδή αξίζει η διαφορά των 150 ευρώ ανάμεσα στην 425ΧΤ και την 425SB μόνο για το infra μάτι ; Γιατί και η άλλη έχει πλαινή εστία αλλά απλή όχι infra. Όταν λες ανοξείδωτη εννοείς μόνο στο χρώμα ή και κάτι άλλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, jimgoodman είπε Αν ήταν να αγοράσεις πάλι ψησταριά πια από τις 2 θα επέλεγες ή και κάποια άλλη στο ίδιο περίπου κόστος. Μετά από αρκετούς μήνες στην κατοχή μου , θα έλεγα με σιγουριά ότι στα 350 ευρώ η jamestown είναι εξαιρετική ευκαιρία σ αυτή την τιμή Αναφορά σε κείμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, soundkeeper είπε Μετά από αρκετούς μήνες στην κατοχή μου , θα έλεγα με σιγουριά ότι στα 350 ευρώ η jamestown είναι εξαιρετική ευκαιρία σ αυτή την τιμή Πιο μοντέλο λες γιατί έλεγα για την 3 με 299Ε τώρα αλλά έχω μια έκπτωση 5%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, jimgoodman είπε Πιο μοντέλο λες γιατί έλεγα για την 3 με 299Ε τώρα αλλά έχω μια έκπτωση 5%. Πάτα πάνω στο σύνδεσμο ... για 50 ευρώ παραπάνω δεν αξίζει να κοιτάς με τους 3...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros1076 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα ομάδα. Λόγω Black Friday είμαι ανάμεσα σε Broil king monarch 320 και weber spirit II E310 θα ήθελα λίγο βοήθεια!! https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/232726-ψηστ-υγρ-broil-king-monarch-320-834-253?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=61daad54-3e71-3028-5eb2-da0f2e15ded8 https://www.public.gr/product/oikiakes-mikrosyskeyes/barbeque-and-psistaries/psistaries-ygraerioy/pshstaria-ygraerioy-weber-spirit-ii-e-310-mayro/1677574?gclid=Cj0KCQiA99ybBhD9ARIsALvZavVHrr26q3kF6R82BZnQbp9vSONjoC-Hz7ClTZfBN1HDZQNsV7AdLjQaAkgDEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, geornirv είπε Δηλαδή αξίζει η διαφορά των 150 ευρώ ανάμεσα στην 425ΧΤ και την 425SB μόνο για το infra μάτι ; Γιατί και η άλλη έχει πλαινή εστία αλλά απλή όχι infra. Όταν λες ανοξείδωτη εννοείς μόνο στο χρώμα ή και κάτι άλλο ; Τα μοντέλα που έχουν πλαϊνό μάτι infrared έχουν μεγαλύτερη τιμή από το αντίστοιχο μοντέλο χωρίς ή με συμβατικό πλαϊνό μάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά τιμής, με βάση την αρχική τιμή, ήταν πολύ μεγαλύτερη. Η κατασκευή είναι ανοξείδωτη, καπάκι, ράφια, πόρτα. Οι σχάρες, στα μοντέλα που αναφέρεις, είναι μαντεμένιες. Εάν δεν σε ενδιαφέρει το πλαϊνό μάτι infrared, τότε μπορείς να επιλέξεις την Rogue 425 SB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, soundkeeper είπε Πάτα πάνω στο σύνδεσμο ... για 50 ευρώ παραπάνω δεν αξίζει να κοιτάς με τους 3...... Θα μου χρειαστεί με τέσσερις καυστήρες; γιατί είμαστε οικογένεια με τέσσερα άτομα (2 κορίτσια 12 και 9) και νομίζω ότι ακόμα και με δύο με καλύπτει αλλά η διαφορά με τρεις είναι μικρή οπότε μάλλον βλέπω να παίρνω με τρεις. Επίσης στο μάτι αυτό με τις υπέρυθρες μπορείς να τηγανίσεις πατάτες παράδειγμα ή κανένα αυγό; Γιατί για ψήσιμο σε αυτό το μάτι δεν ξέρω πώς χρησιμοποιείται. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από jimgoodman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Το εχω ξαναπει.Εχω βαλει το δικο μου οοni σε αγγελια.Ευχαριστως αμα το θελει καποιος απο δω μεσα να του το δωσω σε τιμη που κρινει λογικη κ ο ιδιος.25 φορες εχω ψησει περιπου.Θελω ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ να παω στο 16αρι αλλα θελω πρωτα να δωσω το μικρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoss1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, jimgoodman είπε Θα μου χρειαστεί με τέσσερις καυστήρες; γιατί είμαστε οικογένεια με τέσσερα άτομα (2 κορίτσια 12 και 9) και νομίζω ότι ακόμα και με δύο με καλύπτει αλλά η διαφορά με τρεις είναι μικρή οπότε μάλλον βλέπω να παίρνω με τρεις. Επίσης στο μάτι αυτό με τις υπέρυθρες μπορείς να τηγανίσεις πατάτες παράδειγμα ή κανένα αυγό; Γιατί για ψήσιμο σε αυτό το μάτι δεν ξέρω πώς χρησιμοποιείται. Να σου ζήσουν.Οταν πάνε στα 30 και οι δικές σου,θα ψήνουν οι γαμπροί... Με 3 καυστήρες έχει απλό μάτι,με 4 έχει υπέρυθρων. Η knox 3.2 με 3 καυστήρες έχει και τα δύο στα 399 ευρώ και παράδοση την άλλη Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimgoodman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, panoss1 είπε Να σου ζήσουν.Οταν πάνε στα 30 και οι δικές σου,θα ψήνουν οι γαμπροί... Με 3 καυστήρες έχει απλό μάτι,με 4 έχει υπέρυθρων. Η knox 3.2 με 3 καυστήρες έχει και τα δύο στα 399 ευρώ και παράδοση την άλλη Δευτέρα. Σε ευχαριστώ φίλε, το μάτι αυτό που θα το χρειαστώ γιατί δεν ξέρω την χρήση του. Επίσης δεν ξέρω εάν χρειάζεται να πάρω με 3 ή 4 καυστήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα