Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Και γιατι δεν τις βγαζεις τις σχαρες οσο εχεις σουβλα? η θες ταυτοχρονα να ψηνεις, εκει παω πασο

11εκ εχει αποσταση απο τη σουβλα στους ανακλαστηρες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2242

• ilpapacha

2023

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

1 ώρα πριν, ritualistic είπε

καλησπερα σε ολους

γνωριζει κανενας καποιο κρεοπωλειο στα νοτια με κρεατα ωριμανσης εκτος αγγελη/δρακουλη ?

Φαρμα Μεσσηνιας Ν. Σμυρνη

• Like 1

4 ώρες πριν, ppetros είπε

Καλησπερα στην παρεα,

Εχω εδω και 3 χρονια μια Broil king Gem 340 απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παρακολουθοντας το θεμα και μια και θα ηθελα μεγαλυτερη επιφανεια ψησιματος αλλα και μια γενικοτερη αναβαθμιση κοιταζω τις weber και συγκεκριμενα την Weber Genesis II E-310. Κοιτουσα και τη μικροτερη σειρα Spirit αλλα σκεφτομαι να παω μια και καλη σε κατι καλυτερο.

To praktiker την εχει 1.149 με δωρο τη σουβλα (η οποια δεν μου ειναι και τοσο απαραιτητη..) και κανει και ατοκες δοσεις που ειναι προυποθεση..

Ο Κωτσοβολος την εχει 1.099 και κανει κι αυτος ατοκες.

Η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι και τοσο και μπορω να περιμενω.

Θεωρειτε οτι παιζει να βγει σε καλυτερη τιμη στο αμεσο μελλον ? Ειδα στο skorutz οτι στο παρελθον εχει πεσει και στα 999.

Κοιταζω και στο Γερμανικο amazon. Προχθες βρηκα την Weber Spirit E-310 Classic στα 369 ευρω!!! με δωρεαν μεταφορικα. Την παραγγειλα και λιγο αργοτερα την ακυρωσα γιατι ηθελα το κατι παραπανω τουλαχιστον απο τη broil king που εχω..

Καλησπέρα, εγω την βλεπω στο amazon στα 359, αλλα λέει ότι δεν στελνει στην Ελλάδα.

1 ώρα πριν, assos01 είπε

Καλησπέρα, εγω την βλεπω στο amazon στα 359, αλλα λέει ότι δεν στελνει στην Ελλάδα.

Εχεις δικιο. Ισως ειναι αλλς ο πωλητης. Εμενα παντως προχθες ειχε περασει κανονικα η παραγγελια με δωρεαν μεταφορικα. Χθες που ειχα κοιταξει δεν ηταν πλεον σε προσφορα.. Τωρα την ξαναεβαλαν.. Τι να πω..

Screenshot 2022-11-16 at 19-34-44 Your Amazon.de order of Weber Spirit E-310 Classic... - petros.xirouchakis@gmail.com - Gmail.png

5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εχοντας την Genesis 310 εδω και 3 χρονια, θα σου πω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει (την ειχα φερει απο Αγγλια στα 850€ προ μπρεξιτ). Μονο τρανταχτο αρνητικο ειναι η μικρη αποσταση που εχεις διαθεσιμη για σουβλα, η οποια ειναι μολις 11 εκατοστα. Οποτε κανει κυριως για κοτοπουλο και κοντοσουβλι. Μην σκεφτεσαι δλδ κανενα αρνι.

Αν αγοραζα τωρα, θα κοιτουσα στα ιδια λεφτα τι παιρνω σε Napoleon Rogue που ερχεται και με ντουλαπακι απο κατω για να ειναι πιο τακτοποιημενα τα συμπρακαλα σου και εχει γυρω στα 16εκ για σουβλα. Χωρις να εχω δει τιμες καθολου, θα κοιταγα μηπως στα ιδια λεφτα βρισκω ιδιο μεγεθος αλλα με πλαινο infrared. 

Δες δλδ να παρεις οσα περισσοτερα γινεται με τα ιδια λεφτα. Weber Genesis και Napoleon Rogue ειναι ιδιας κατηγοριας και δεν θα βγεις χαμενος με καμια απο τις δυο.

Η σουβλα δεν με ενδιαφερει τουλαχιστον στην παρουσα φαση. Η Napoleon Rogue με πλαινο ματι (οχι infrared) βγαινει στα 749. Αλλα απ οσο εχω ψαξει η weber genesis 2 βαση χαρακτηριστικων πρεπει να ειναι μια κατηγορια πανω, γι αυτο και κλεινω προς τα εκει..

• Like 1

Εμένα αντίθετα δεν στέλνει Ελλάδα αλλά βλέπω στον ίδιο πωλητή "προσφορά" πακέτο την ψησταριά + κουκούλα με τα διπλάσια λεφτά  🤣   🤣image.png.c2337d106c1454efb6f64dab1cefeee0.png

310.jpg

8 ώρες πριν, ppetros είπε

Καλησπερα στην παρεα,

Εχω εδω και 3 χρονια μια Broil king Gem 340 απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παρακολουθοντας το θεμα και μια και θα ηθελα μεγαλυτερη επιφανεια ψησιματος αλλα και μια γενικοτερη αναβαθμιση κοιταζω τις weber και συγκεκριμενα την Weber Genesis II E-310. Κοιτουσα και τη μικροτερη σειρα Spirit αλλα σκεφτομαι να παω μια και καλη σε κατι καλυτερο.

To praktiker την εχει 1.149 με δωρο τη σουβλα (η οποια δεν μου ειναι και τοσο απαραιτητη..) και κανει και ατοκες δοσεις που ειναι προυποθεση..

Ο Κωτσοβολος την εχει 1.099 και κανει κι αυτος ατοκες.

Η αληθεια ειναι οτι δεν βιαζομαι και τοσο και μπορω να περιμενω.

Θεωρειτε οτι παιζει να βγει σε καλυτερη τιμη στο αμεσο μελλον ? Ειδα στο skorutz οτι στο παρελθον εχει πεσει και στα 999.

Κοιταζω και στο Γερμανικο amazon. Προχθες βρηκα την Weber Spirit E-310 Classic στα 369 ευρω!!! με δωρεαν μεταφορικα. Την παραγγειλα και λιγο αργοτερα την ακυρωσα γιατι ηθελα το κατι παραπανω τουλαχιστον απο τη broil king που εχω..

Η Napoleon Rogue έχει καλύτερη συνολική εγγύηση, πιο δυνατούς καυστήρες, μεγαλύτερο ύψος για την σούβλα, όπως ανέφεραν και ο @SagoniasSlutRos, λείο κάδο για πιο εύκολο καθάρισμα κτλ. Υπάρχει και η Napoleon Rogue 4#5 XT, με πλαϊνό μάτι infrared όπου μπορείς να πάντα

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ugraeriou-napoleon-rogue-425-xt-s-s-stee?skr_prm=WyI0ZTUyNzQzNy02M2U3LTRkMWUtYjc3Zi04OGVlMDhmZWIxYzEiLDE2Njg2MzAzNjI0NzUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

• Like 1

19 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Εγώ τελικά αυτήν πήρα, αλλά ο οπίσθιος καυστήρας σε άλλες ψησταριές και η χρησιμότητα του, με βάζει σε δίλημμα αν είναι αυτός πιο χρήσιμος ή το πλαϊνό μικρό infra μάτι....

3 λεπτά πριν, skskre είπε

Εγώ τελικά αυτήν πήρα, αλλά ο οπίσθιος καυστήρας σε άλλες ψησταριές και η χρησιμότητα του, με βάζει σε δίλημμα αν είναι αυτός πιο χρήσιμος ή το πλαϊνό μικρό infra μάτι....

Σούβλα χρησιμοποιείς και με τους κάτω καυστήρες άνετα. 

• Like 1

Στις 15/11/2022 στις 10:26 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Αυτό που λέω είναι ότι μπορεί να πας να σου φτιάξει κάποιος μια ανοξείδωτη σχάρα και να κάνει τις κολλήσεις με μη ανοξείδωτο σύρμα επειδή αυτό είχε εύκαιρο και ήταν και φθηνότερο. Τόσο απίθανο σου φαίνεται?

Τεσπα, μην το τραβάμε άλλο.

Έχεις τρελή υπομονή...μπράβο σου...!!! :)

Οσοι απο τους φιλους παραπάνω βρίσκουν καλές τιμές απο Γερμανία και δεν στέλνουν Ελλάδα, να μην ξεχνάνε οτι υπάρχει και Forwarding Services https://www.eshopwedrop.gr/en που μπορούν να φέρουν τα προϊόντα τους Ελλάδα με λογικές χρεώσεις... το εχουμε δοκιμάσει αρκετοί απο εδώ...!!!

• Like 4
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Έχεις τρελή υπομονή...μπράβο σου...!!! :)

Οσοι απο τους φιλους παραπάνω βρίσκουν καλές τιμές απο Γερμανία και δεν στέλνουν Ελλάδα, να μην ξεχνάνε οτι υπάρχει και Forwarding Services https://www.eshopwedrop.gr/en που μπορούν να φέρουν τα προϊόντα τους Ελλάδα με λογικές χρεώσεις... το εχουμε δοκιμάσει αρκετοί απο εδώ...!!!

Δοκίμασα για την παραπάνω ψησταριά από το amazon.de να δω τι μεταφορικά θα μου βγάλει...και βγάζει 269 ευρώ. Ε δεν τις λες και λογικές τις χρεώσεις !!!!

3 λεπτά πριν, geornirv είπε

Δοκίμασα για την παραπάνω ψησταριά από το amazon.de να δω τι μεταφορικά θα μου βγάλει...και βγάζει 269 ευρώ. Ε δεν τις λες και λογικές τις χρεώσεις !!!!

Kι εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ψησταριά από amazon.de.

Aν την πετύχετε με δωρεάν μεταφορικά και δεν σας κάνει κόπο, παρακαλώ ενημερώστε με.

Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, astavlas είπε

Kι εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη ψησταριά από amazon.de.

Aν την πετύχετε με δωρεάν μεταφορικά και δεν σας κάνει κόπο, παρακαλώ ενημερώστε με.

Ευχαριστώ! 

Κύριοι,

η υπηρεσία που ανέφερα παραπάνω είναι υπηρεσία Forwarding...δλδ

1. Κάνεις εγγραφή στην υπηρεσία π.χ. https://www.eshopwedrop.gr/en

2. Σου δίνει διευθύνσεις ανα χώρα που εξυπηρετούν (Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία) και δηλώνεις διεύθυνση παράδοσης στην Ελλάδα... 

3. Επιλέγεις τι θέλεις να αγοράσεις (απο ΑΜαζον ή όπου αλλού το βρείς)

4. Πληρώνεις το ποσό της αγοράς κανονικά αλλά βάζεις σαν διεύθυνσή παράδοσης μιας από τις αντίστοιχες διευθύνσεις που σου έχει δώσει στο βήμα 2, ανάλογα την χώρα που βρίσκεται το προϊόν *Συνήθως η παράδοση ειναι δωρεάν για τοπικές παραδόσεις...

5. Παραλαμβάνει το δέμα η υπηρεσία forwarding το δέμα και τους λές που να στο στείλουν στην Ελλάδα

6. Σου λένε κόστος

7. Γινεται η χρέωση του κόστους 

8. σε 5-15 ημέρες παραλαμβάνεις και ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ...!!!

Με αυτό τον τρόπο πήρα και εγω και αλλοι συνψηστες στο παρελθόν ψησταριές απο Γερμανία και Αγγλία με κόστος μεταφοράς περι τα 50-80€, και συνολικό κόστος 30%-50% κάτω απο Ελλάδα...!!! Αξίζει δείτε το...

Ελπίζω να το ξεκαθάρισα...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 5
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...