Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, linkin7 είπε

2-3 ατομα πηραμε αυτην αλλα με 3 καυστηρες.. Τιμια αγορα σε ολα τα επίπεδα αλλα με 2 καυστηρες δεν εχω αποψη απο θεμα θερμοκρασιών που μπορει να ανεβασει.. Λογικα ειναι μια χαρα

Επεξ/σία από Maktheo
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2315

  • ilpapacha

    2063

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    587

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1964 είπε

Χθές,Πρωτομαγιά κοτοπουλάκι imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583 στο ειδικό σκεύος,το φάγαμε και αυτό.😀

4692FA3C-F8E6-4BD3-ACDB-DC2E7566621B.jpeg

ωραιος !
τελικά ο ατμοκαθαριστής του eshop έκανε δουλειά ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, linkin7 είπε

Την μικρή Kenton την έχει πάρει ο AristidisZ

Δες στην σελίδα 8, μπορείς να του στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα, φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα, να τον ρωτήσεις τώρα που την έχει και περισσότερο καιρό να σου πει πιο πολλά πράγματα.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/421368-ψησταρια-υγραεριου/page/8/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PJK είπε

Ωραίο φαίνεται!

Για πες πως βγήκε; Ώρα;

Έχω πάρει και εγώ το σκεύος αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Μέχρι στιγμής πάντως ότι έχω φτιάξει βγαίνει άψογο. Καμμία σχέση με την προηγούμενη ψησταριά.

Βγήκε ζουμερό,νοστιμότατο ,αν και την επόμενη φορά θα βάλω στο κουτάκι κρασάκι ,όχι Μπύρα που έβαλα τώρα,και θα προσθέσω μέσα στο κοτόπουλο τυράκι και κανένα αρωματικό,και θα το αλείψω απέξω με μουστάρδα και λάδι ,θα βγει πιο τέλειο πιστεύω.

Μιάμιση ώρα περίπου στους 200-220 βαθμούς με τους 2 πλευρικούς καυστήρες αναμένους,και στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον τρίτο στο φουλ.Θέλει να μπει λίγο πιο δεξιά ,η αριστερά και όχι κέντρο στην δικιά μου ψησταριά,γιατί στη αρχή που το έβαλα κέντρο ακουμπούσε το θερμόμετρο και νόμιζα απο την θερμοκρασία που έδειχνε ότι μου είχε τελειώσει το γκάζι🤣

Επεξ/σία από aris1964
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maktheo είπε

2-3 ατομα πηραμε αυτην αλλα με 3 καυστηρες.. Τιμια αγορα σε ολα τα επίπεδα αλλα με 2 καυστηρες δεν εχω αποψη απο θεμα θερμοκρασιών που μπορει να ανεβασει.. Λογικα ειναι μια χαρα

Θεωρητικα μια καλα σχεδιασμενη ψησταρια θα πιανει ιδιες θερμοκρασιες σε ολα τα μοντελα της με 2, 3 ή 4 καυστηρες. Η δικη μου που εχει 3 πιανει ακριβως το ιδιο με του φιλου μου που εχει 2, και απ οσο μου εχουν πει απο weber το ιδιο πιανει και με 4 και με 5 καυστηρες. Σαφως και εχουν διαφορετικα νουμερα καταναλωσης/αποδοσης, αλλα θερμοκρασιες πιανουν το ιδιο.

  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, sndev είπε

Ναι αυτό κοιτούσα στο YouTube πιστευα είναι πιο ογκοδες μαλλον μες τη βδομάδα θα το τσιμπήσω κ αυτό! 

Για ψωμί χρειάζεσαι υγρασία κ οι ψησταριές υγραερίου δε τα πάνε καλά με την υγρασία. Το ψωμί εμείς το βάζουμε στη γάστρα κ στο τέλος κανα 25 ανοίγουμε το καπάκι κ γίνεται εξαιρετικό. Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια όμως ,ΣΕ όλη τη διάρκεια υπάρχει μέσα ταψακι σανιτας γεμάτο με νερό!!!!!!. 

Όσον αφορά τη πίτσα την κανω σε μαντεμι τηγάνι το οποίο το καίω κανα 10μλεπτο να πιάσει φουλ θερμοκρασία. Βαζω τη πίτσα κλείνω καπάκι μετράω 2 λεπτά κ κλείνω το καυστήρα κάτω από το μαντέμι κ την αφήνω indirect αλλά 6 λεπτά κ γίνεται όπως πρέπει. -λεπτη ζύμη-

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας μερικές φώτο από ψωμί και πιτσα που έκανες στην ψησταριά να καταλάβω ;

Ευχαριστώ

19 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Βγήκε ζουμερό,νοστιμότατο ,αν και την επόμενη φορά θα βάλω στο κουτάκι κρασάκι ,όχι Μπύρα που έβαλα τώρα,και θα προσθέσω μέσα στο κοτόπουλο τυράκι και κανένα αρωματικό,και θα το αλείψω απέξω με μουστάρδα και λάδι ,θα βγει πιο τέλειο πιστεύω.

Μιάμιση ώρα περίπου στους 200-220 βαθμούς με τους 2 πλευρικούς καυστήρες αναμένους,και στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον τρίτο στο φουλ.Θέλει να μπει λίγο πιο δεξιά ,η αριστερά και όχι κέντρο στην δικιά μου ψησταριά,γιατί στη αρχή που το έβαλα κέντρο ακουμπούσε το θερμόμετρο και νόμιζα απο την θερμοκρασία που έδειχνε ότι μου είχε τελειώσει το γκάζι🤣

Πήρα κι εγώ ένα τέτοιο σήμερα από the mart. Κάπου 10€ έκανε και έχει δύο "πασσάλους" με διαφορετικη διάμετρο (Ανάλογα την κότα...😘)

Λες ότι θα βάλεις κρασί και όχι μπύρα, πήρε γεύση μπύρας και δεν σου άρεσε ;

Ρωτάω γιατί σε ένα βίντεο που έβλεπα έλεγε ότι ουσιαστικά μέσα στην κότα, εκεί που είναι δηλαδή η μπύρα, δεν φτάνει σε θερμοκρασια εξάτμισης, άρα δεν παίζει και σημαντικό ρόλο και το "απέδειξε" από την στάθμη της μπύρας που ειχε μια πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με αυτήν που είχε βάλει. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, PHadji είπε

Ρωτάω γιατί σε ένα βίντεο που έβλεπα έλεγε ότι ουσιαστικά μέσα στην κότα, εκεί που είναι δηλαδή η μπύρα, δεν φτάνει σε θερμοκρασια εξάτμισης, άρα δεν παίζει και σημαντικό ρόλο και το "απέδειξε" από την στάθμη της μπύρας που ειχε μια πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με αυτήν που είχε βάλει. 

Ναι έχω δει και γω ένα τέτοιο βίντεο ου λες, και μάλιστα έλεγε να μην είναι παγωμένη η μπύρα που θα βάλουμε γιατί θα επηρεάσει το ψήσιμο στο κοτόπουλο.

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διαφορά σε γεύση είτε τη βάλω έτσι, είτε ολόκληρο πάνω στη σχάρα. Απλά ψήνεται πιο ομοιόμορφα.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Την μικρή Kenton την έχει πάρει ο AristidisZ

Δες στην σελίδα 8, μπορείς να του στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα, φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα, να τον ρωτήσεις τώρα που την έχει και περισσότερο καιρό να σου πει πιο πολλά πράγματα.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/421368-ψησταρια-υγραεριου/page/8/

Ευχαριστώ πολύ... Του έστειλα ήδη... 

  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ναι έχω δει και γω ένα τέτοιο βίντεο ου λες, και μάλιστα έλεγε να μην είναι παγωμένη η μπύρα που θα βάλουμε γιατί θα επηρεάσει το ψήσιμο στο κοτόπουλο.

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διαφορά σε γεύση είτε τη βάλω έτσι, είτε ολόκληρο πάνω στη σχάρα. Απλά ψήνεται πιο ομοιόμορφα.

Δοκιμάστε να το βάλετε πάνω στην σούβλα.

Πριν το Πάσχα φαντάζομαι οι περισσότεροι πήρατε σούβλα και μοτεράκι.

Αξίζει..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Δοκιμάστε να το βάλετε πάνω στην σούβλα.

Πριν το Πάσχα φαντάζομαι οι περισσότεροι πήρατε σούβλα και μοτεράκι.

Αξίζει..

Καλά σε σούβλα θα έχει σίγουρα διαφορά, αφού θα πηγαίνουν τα ζουμιά γύρω γύρω καθώς γυρίζει και θα παίρνει ωραία γεύση. Μια καλή συνταγή θέλω μόνο.

Δημοσ.

Έχουμε γίνει επαγγελματίες χοντροί 😂

Με ψήσατε και θα παραγγείλω και γω την ooni, αρέσει και το design στη γυναίκα οπότε ήταν πιο ευκολο το οκ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, alimentas είπε

Με ψησε κ εμενα το ooni.Απο Ελλαδα απ οτι ειδα δεν παιζει καπου.Που το βρηκατε??

Εγώ το είχα πάρει από lakeland στο uk. Ελλάδα πρέπει να το έχει το mypizzaproject. 

Πιο φθηνα βγαινει απο το επισημο ομως https://eu.ooni.com/products/ooni-koda?variant=18861716144195

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.

Eξαντλημενο ειναι στο mypizzaproject και απ οτι βλεπω κ σ αυτο που λες.Γενικα πρεπει να πουλαει φουλ.Ουτε στο amazon δεν υπαρχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...