SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, plasTOST είπε Εγώ παρατηρώ ότι από τους 3 καυστήρες ο δεξιά δεν αποδίδει τόσο πολύ. Πως κάνουμε ρύθμιση ώστε να τον δυναμώσουμε τον καυστήρα ή για αρχή να δοκιμάσω και reset στον ρυθμιστή? Εχει μια βιδα καπου πισω απο την κεντρικη κονσολα που ρυθμιζει τον αερα που περναει για να γινεται καυση του αεριου. Δες μηπως εχει βουλωσει ή εχει πιασει τπτ αραχνες. Επισης δοκιμασε να τον καθαρισεις τον καυστηρα γιατι μπορει να εχει βουλωσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εχει μια βιδα καπου πισω απο την κεντρικη κονσολα που ρυθμιζει τον αερα που περναει για να γινεται καυση του αεριου. Δες μηπως εχει βουλωσει ή εχει πιασει τπτ αραχνες. Επισης δοκιμασε να τον καθαρισεις τον καυστηρα γιατι μπορει να εχει βουλωσει. Ναι κάθε καυστήρας έχει αυτή την βίδα ώστε να ρυθμίζεις την εισαγωγή του αέρα. Βέβαια εκεί έχει σιτάκι. Θα καθίσω να πειραματιστώ. Οι καυστήρες έχουν βγει και έχουν καθαριστεί/φυσιχθεί. Θα πάρω και μία καρφίτσα να κάνω ένα τσεκ. Ξέρεις πως κάνουμε reset τον ρυθμιστή (αν γίνεται σε αυτόν)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, plasTOST είπε Ξέρεις πως κάνουμε reset τον ρυθμιστή (αν γίνεται σε αυτόν)? Noμιζω ο @ilpapacha ειχε βαλει ενα βιντεο για reset. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2021 στις 11:07 ΜΜ, sndev είπε εγω που χω να ψήσω κρατιέμαι για να κανω σωστή ιεροτελεστία! βρηκα στο Λαύριο ενα κρεωπολειο που λεει εχει βραβευθεί το 2018 για τα ελληνικα οριμανσης κ του κανα επίσκεψη να τσεκάρω τι γίνετε εκει. πηρα αυτό κ περιμένω την αυριανή να το θυσιάσω στη φωτιά🥰 λιγο αργα αλλα @sndev πως ηταν το κομματι αν θυμασαι ?? χαχα επισης ποιο κρεοπωλειο ηταν αυτο ? αν δεν θες δημοσια στειλε πμ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από ritualistic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Ναι κάθε καυστήρας έχει αυτή την βίδα ώστε να ρυθμίζεις την εισαγωγή του αέρα. Βέβαια εκεί έχει σιτάκι. Θα καθίσω να πειραματιστώ. Οι καυστήρες έχουν βγει και έχουν καθαριστεί/φυσιχθεί. Θα πάρω και μία καρφίτσα να κάνω ένα τσεκ. Ξέρεις πως κάνουμε reset τον ρυθμιστή (αν γίνεται σε αυτόν)? Δες μία το παρακάτω βιντεάκι https://youtu.be/2Zyapk8Lh_A Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από ilpapacha 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στις 10/11/2022 στις 10:13 ΠΜ, Gatilaras είπε Να βοηθησω λιγο,ψηνω τα παντα(ακομα και στη unimac ναι) μπριζολικια,παιδακια,λουκανικα,κοτοπουλα,ψαρια,λαχανικα μεχρι κ καστανα εψησα φετος με μια πατεντουλα που εκανα και ψηνω σχετικα συχνα,καθε βδομαδα σιγουρα ισως και 2-3 φορες τη βδομαδα αναλογα τα κεφια.Αυτο που θελω να βελτιωσω ειναι: Ακυρες αναφλεξεις/πυρκαγιες(προερχονται σε μεγαλο βαθμο απο τους ανακλαστηρες),κατανομη θερμοκρασιας καλυτερη και να παιρνει και σουβλα(εκανα το λαθος στην πρωτη να μην εχει τη δυνατοτητα).Περισσοτερο γνωμες απο προσωπικη πειρα ψαχνω ωστε να αναβαθμιστω μεν,να μην φτασω σε μεγαλο ποσο δε(800-1000+ ευρω) γιατι δεν υπαρχουν ευκαιρα. Κάτι τέτοιο είχα καταλάβει και σου πρότεινα την έξηβος το καλύτερο βέβαια θα ήταν να την - τις δεις από κοντά πριν αποφασίσεις Στις 10/11/2022 στις 10:43 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε @Gatilaras Με αυτη την exivos θα εχεις καλη κατανομη θερμοκρασιας και αρκετη δυναμη, αφου εχει 6 καυστηρες. Αναφλεξεις απο ανακλαστηρες θα εχεις οπως σε καθε ψησταρια. Αλλες εχουν περισσοτερο και αλλες λιγοτερο. Το νερο απο κατω θα σου βαλει ενα πονοκεφαλο να θελει αδειασμα καθε φορα μετα το ψησιμο, αλλα θα σου αφαιρέσει το φοβο του να μην παρει φωτια ο καδος. Επισης θα εχει καλη υγρασια οταν καπνιζεις low and slow. Και εχει και δυνατοτητα για σουβλα. Και ειναι ολη ανοξειδωτη. Στα αρνητικα που βλεπω σε διαφορα βιντεο, εχει πολυ λεπτο καπακι, σε σημειο που αν πας να το ανοιξεις απο την ακρη ψιλοστραβωνει και βρισκει. Το εχω δει μονο σε πολυ φθηνες ψησταριες αυτο. Επισης εχει μονο δυο ρυθμιστες για τους εξι καυστηρες. Θα πρεπει να την αναβεις με σπιρτο ή αναπτηρα. Θα χρειαστεις εξτρα τραπεζι/βαση (εξτρα χρηματα δλδ). Και το σημαντικοτερο για μενα δεν ξερω κατα ποσο εχει πιστοποιητικα ασφαλειας, CE κλπ κλπ. Και τελος, σημερα υπαρχει αυτη η εταιρεια, αυριο δεν υπαρχει. Μπορει να μην εχεις υποστηριξη δλδ και θα πρεπει να ψαξεις μονος σου να βρεις καποιο ανταλλακτικο. Εναλλακτικη μεχρι 800-1000, napoleon freestyle ή rogue. @ηνίοχος συμφωνω στο θεμα δυναμης και κατανομης. Οσον αφορα τα γυρισματα μια χαρα ψηνει και με πολλα γυρισματα με ωρα ανοιχτο το καπακι και χαμηλα τους καυστηρες. Φαντασου την γεμιζω παϊδακια και τα γυριζω ενα ενα, και δεν εχω αυτη με τον εξτρα καυστηρα. Κραταει πολυ καλα θερμοκρασια ο καδος της Genesis, δεν ξερω τα πιο φθηνα μοντελα (spirit, freestyle) πως συμπεριφερονται. Παράξενο , γιατί αυτό που περιγράφεις πως ψήνεις με ανοιχτό καπάκι συμβαίνει μόνο σε σένα, σε όλους τους άλλους όπως και στις επίσημες οδηγίες ψησίματος συνιστούν μεγάλη αρχική θερμοκρασία στη συνέχεια αφού μπουν τα κρέατα χαμήλωμα της έντασης στο χαμηλότερο σημείο και ένα γύρισμα εάν αυτό είναι δυνατό , μια διαδικασία που θυμίζει ανεμόπτερο .. τέλος μου κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση θα έλεγα ότι βγαίνει μια μιζέρια όταν θεωρεί μειονέκτημα την ηλικία και το μέγεθος μιας εταιρείας έτσι ώστε να αποτρέψει τον οποιοδήποτε να την επιλέξει ένα προϊόν της Έτσι για την ιστορία να σε ενημερώσω ότι η διάταξη αυλού και διακόπτη είναι μια ξεπερασμένη πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Παράξενο , γιατί αυτό που περιγράφεις πως ψήνεις με ανοιχτό καπάκι συμβαίνει μόνο σε σένα, σε όλους τους άλλους όπως και στις επίσημες οδηγίες ψησίματος συνιστούν μεγάλη αρχική θερμοκρασία στη συνέχεια αφού μπουν τα κρέατα χαμήλωμα της έντασης στο χαμηλότερο σημείο και ένα γύρισμα εάν αυτό είναι δυνατό , μια διαδικασία που θυμίζει ανεμόπτερο .. τέλος μου κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση θα έλεγα ότι βγαίνει μια μιζέρια όταν θεωρεί μειονέκτημα την ηλικία και το μέγεθος μιας εταιρείας έτσι ώστε να αποτρέψει τον οποιοδήποτε να την επιλέξει ένα προϊόν της Έτσι για την ιστορία να σε ενημερώσω ότι η διάταξη αυλού και διακόπτη είναι μια ξεπερασμένη πρόταση Δεν είπα ότι ψήνω με ανοιχτό καπάκι. Είπα ότι κρατάει πολύ καλή θερμοκρασία και μπορώ και γυρίζω ακόμα και ένα ένα τα παϊδάκια χωρίς πρόβλημα. Είπα τα θετικά και τα αρνητικά της συγκεκριμένης ψησταριάς όπως τα βλέπω εγώ. Προφανώς και το after sale support είναι πολύ μεγάλο θέμα. Σε μια Weber θα βρεις ανταλλακτικά για ψησταριά που είχες πάρει το 1990. Γιατί να επιλέξεις μια no name που σήμερα υπάρχει και αύριο όχι? Που αμφιβάλλω αν έχει περάσει κάποιο τεστ ασφαλείας και δεν θα κινδυνεύεις να βάλεις φωτιά στο κτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smav82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Σεμνά σήμερα.. οι κάθετες σχαριες εξακολουθούν να με εκνευρίζουν.. https://ibb.co/F3Lcmbz 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, smav82 είπε Σεμνά σήμερα.. οι κάθετες σχαριες εξακολουθούν να με εκνευρίζουν.. https://ibb.co/F3Lcmbz Σεμνά αλλά όχι ταπεινά, πλούσια τα ελέη 😆 Και ούτε διακρίνω κάποιον εκνευρισμό 😁 Όλα είναι τακτοποιημένα μια χαρά 👏 Στη φωτό είναι ο μεζές (μύδια & λουκάνικο) που συνόδεψε το βραστό σταμναγκάθι 👇 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Το λουκάνικο είναι από κουτσομούρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έπειτα από την αναφορά του @sndev για τα ψωμάκια Burger Σόβολος, πέρασα σήμερα από το ομώνυμο κατάστημα της Καλλιθέας και προμηθεύτηκα κάποια τεμάχια. Εκ πρώτης όψεως φαίνονται αρκετά καλά. Ελπίζω σύντομα να γίνει και η δοκιμή. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από ilpapacha 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Έπειτα από την αναφορά του @sndev για τα ψωμάκια Burger Σόβολος, πέρασα σήμερα από το ομώνυμο κατάστημα της Καλλιθέας και προμηθεύτηκα κάποια τεμάχια. Εκ πρώτης όψεως φαίνονται αρκετά καλά. Ελπίζω σύντομα να γίνει και η δοκιμή. μολις εφαγα smashed burger με αυτα. Μόλις όμως! μια ερωτηση πηγα πηρα μια μεγαλη πλακα για τα smashed , τοσο καιρο τα εκανα σε τηγανια lodge οποτε ο καθαρισμος ηταν στη κουζίνα την Πλάκα, πως την καθαρίζετε απο τα λιποι και τα τυριά ? μη μου πειτε κ αυτη κουζινα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, sndev είπε μολις εφαγα smashed burger με αυτα. Μόλις όμως! μια ερωτηση πηγα πηρα μια μεγαλη πλακα για τα smashed , τοσο καιρο τα εκανα σε τηγανια lodge οποτε ο καθαρισμος ηταν στη κουζίνα την Πλάκα, πως την καθαρίζετε απο τα λιποι και τα τυριά ? μη μου πειτε κ αυτη κουζινα Άφησε τα να παγώσουν. Μετά με τη σπάτουλα που γυρνάς τα μπιφτέκια την πλάκα και μάζεψε τα πάντα. Μετά πλύνε την στο νεροχύτη. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Άφησε τα να παγώσουν. Μετά με τη σπάτουλα που γυρνάς τα μπιφτέκια την πλάκα και μάζεψε τα πάντα. Μετά πλύνε την στο νεροχύτη. ε θα τη χαράξω δεν ειναι καθαρο μαντεμι, επισμαλτωμενη βλακεία είναι, αλλά για να το λες κακό πολύ δε θα Κάνει Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Χαλάω λίγο το τσικνο-κρετατοκλίμα του νήματος αλλά πρέπει να σας ρωτήσω. Έφτιαξα ένα κέικ καρότου στην Naterial με δύο καυστήρες, σταθερά στους 180 βαθμούς όπως έκανα και στον ηλεκτρικό φούρνο. Η γεύση εξαιρετική, αλλά σε αλουμινένια φόρμα κέικ (κανονικά χρησιμοποιώ σιλικόνης) άρπαξε το κέικ και μαύρισε από κάτω και πλάγια. Όπου δλδ ακουμπούσε. Δεν έβαλα λίγο βούτυρο από αφηρημάδα (βλ. χρήση φόρμας σιλικόνης). Θεωρείτε ότι το καμένο μέρος προήλθε από αυτό ή επειδή ήταν πολύ κοντά στους καυστήρες (aka, πάνω στη σχάρα); Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Θα ξαναδοκιμάσω φυσικά, με περισσότερη προσοχή από σήμερα, αλλά όχι σύντομα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα