ilpapacha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Αραβική πίτα με καβουρμά για σήμερα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karman13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα! Αγόρασα από τα lidl όταν είχαν βγει τα προϊόντα grill, το σκεύος της φωτογραφίας. Όταν το πλένω μετά από λίγο βγάζει ένα χρώμα σαν σκουριά. Είναι επικίνδυνο για την υγεία; Ξέρει κάποιος γιατί μου το κάνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Προφανώς έχει σίδηρο και ανοικτούς πόρους οπότε η σκουριά έχει αρχίσει την δουλειά της. Εαν πάρεις έναν μαγνήτη θα διαπιστώσεις ότι περιλαμβάνει μεγάλη αναλογία σιδήρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Έγραφε ότι είναι ανοξείδωτο; Μάλλον όχι επειδή δεν φαίνεται να είναι τέτοιο. Μη σκοτίζεσαι, πέταμα 🚮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καποια στιγμη θελω και εγω μια μαντεμενια πλακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karman13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, est είπε Έγραφε ότι είναι ανοξείδωτο; Μάλλον όχι επειδή δεν φαίνεται να είναι τέτοιο. Μη σκοτίζεσαι, πέταμα 🚮 Με μια χρήση τελείωσε; Τι βλακεία αγόρασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, karman13 είπε Καλησπέρα! Αγόρασα από τα lidl όταν είχαν βγει τα προϊόντα grill, το σκεύος της φωτογραφίας. Όταν το πλένω μετά από λίγο βγάζει ένα χρώμα σαν σκουριά. Είναι επικίνδυνο για την υγεία; Ξέρει κάποιος γιατί μου το κάνει αυτό; Θα πρέπει να το φροντίζεις όπως ένα μαντεμένιο σκεύος και να κάνεις seasoning. Δες μία το παρακάτω βιντεάκι για την αφαίρεση της σκουριάς και το seasoning. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Περιμένοντας την "EVA" 🌪️⚡🌨️.... -ελαφρύ μεσημεριανό με ψάρι και σαλάτα -Για βραδυνό: - Δύο πίτες στη σχάρα. -Δύο καθαρισμένες πατάτες σε φετες που αφού ψήθηκαν, κόπηκαν σε σχήμα τηγανιτής πατάτας. -Από το κομμάτι της μοσχαρίσιας ελιάς που θα κοβόταν κιμά, ζήτησα να κοπούν δύο φετες. Πριν μπουν με δυνατή φωτιά στη σχάρα, χτυπήθηκαν ώστε να λεπτύνουν όσο γινόταν. Ένα, max δύο γυρίσματα, καρύκευμα προς το τέλος και μετά, ψιλό κόψιμο να γίνουν σαν "γύρος". -Επειδή η πιατέλα γέμισε, ντοματούλα και γιαούρτι με λάδι και πάπρικα υποχρεωτικά σε άλλο πιάτο. -Έτοιμος ο μεζές για το βραδυνό κρασάκι μας... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 12:38 ΜΜ, karman13 είπε Καλησπέρα! Αγόρασα από τα lidl όταν είχαν βγει τα προϊόντα grill, το σκεύος της φωτογραφίας. Όταν το πλένω μετά από λίγο βγάζει ένα χρώμα σαν σκουριά. Είναι επικίνδυνο για την υγεία; Ξέρει κάποιος γιατί μου το κάνει αυτό; Στο χαρτί της συσκευασίας είχε οδηγίες για την πρώτη χρήση καθώς και οδηγίες συντήρησης. Ουσιαστικά κάνεις την ίδια διαδικασία που κάνεις και στο μαντέμι (έχει βάλει ο @ilpapacha βίντεο πιο πάνω) με τη διαφορά οτι στο πλύσιμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σαπούνι Μην φοβηθείς την αλλαγή στο χρώμα όταν το κάψεις Στις 2/11/2022 στις 9:28 ΜΜ, tarantules είπε Θέλω γνώμες εαν μπορώ και με ποιό τρόπο να ψήσω πατάτες στην ψησταριά μου.Μέχρι πρότινος έτρωγα τηγανητές αλλά δυστυχώς άρχισαν να με ενοχλούν γενικότερα τα τηγανητά και πλέον τα αποφεύγω.Δοκίμασα στον ηλεκτρικό φούρνο να βάλω ψιλοκομένες πατάτες με λίγο λαδάκι σε ένα ταψί με λαδόκολα στη λειτουργία του αέρα και έγιναν πολύ ωραίες και τραγανές σχεδόν σαν τις τηγανητές και έλεγα μήπως μπορώ να πετύχω κάτι παρόμοιο στην ψησταριά.Έχω αυτή την ψησταριά αλλά δεν ξέρω τι σκεύος να βάλω για τις πατάτες.Έχει φτοιάξει κανείς σας να μου πει καταρχήν εαν γίνονται ωραίες και κατά 2ον πως τις φτοιάχνει και τι θα χρειαστώ ; Προσωπική μου αγαπημένη συνταγή είναι μια που είχα βρει στο Τικτοκ (sorry αυτός είμαι): βράζει πατάτες baby (ή κανονικές κομμένες στη μέση ή στα 4 αν είναι μεγάλες) για 5-10 λεπτά και μετά τις βάζεις πάνω σε μια πλάκα μαντεμένια(ή τηγάνι), τις πατάς (smashed), τις ανακατεύεις, ρίχνεις αλάτι πιπέρι, σκόρδο (σκόνη), βούτυρο και γίνονται φανταστικές!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω ψήσει πολλά κιλά Το μυστικό για καλοψημενες πατάτες στη ψησταριά είναι τα συχνά γυρίσματα σε χαμηλή φωτιά Κότσι χοιρινό σήμερα τυλιγμένο μαζί πατάτες κρεμμύδι σκόρδο καρότο και κυδώνι 3 ώρες στους 180 Έλιωσε Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από ηνίοχος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bpel86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Και μιας και έρχεται η ώρα της Black Friday και είμαι έτοιμος για αγορά θέλω τη βοήθεια σας. Σκεφτόμουν πολύ την napoleon freestyle 365. Δεδομένου όμως ότι δεν είμαι κανένας δεινός ψηστης, άρχισα και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα και κάνω τη δουλειά μου με μια Kenton με 3 καυστήρες. Είναι τόσο καλύτερη ποιοτικά η napoleon έναντι της naterial που να δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή; Είναι δεδομένο ότι με μια napoleon σίγουρα θα έχω πρόσβαση σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ πολύ πιο εύκολα σε σχέση με την naterial. Όμως όσον αφορά μέγιστες θερμοκρασίες, ποιότητα σχαρών και εξαρτημάτων και διαδικασία καθαρισμού; Παρακαλώ για τις απόψεις όσων τις έχουν δοκιμάσει ή έχει τύχει να χρησιμοποιήσουν και τις δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο ιδιο πνευμα με τον φιλο απο πανω,θα ξεφορτωθω τη unimac κατα χωριο μερια και ισως με πιασει η ορεξη να κανω λιγες diy βελτιωσεις(οσο γινεται ανευ κοστους😁),θελω μια οικονομικη σχετικα bbqιερα για μπαλκονι,να παιρνει σουβλα αλλα να μην εχει τα θεματα της unimac με τις αναφλεξεις κ την τοσο ανομοιομορφη κατανομη θερμοκρασιας(αν κ απο οταν "λαμπαδιασε" διορθωθηκε λιγο).Τι εχετε να προτεινετε εν'οψει black friday? Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Gatilaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, bpel86 είπε Και μιας και έρχεται η ώρα της Black Friday και είμαι έτοιμος για αγορά θέλω τη βοήθεια σας. Σκεφτόμουν πολύ την napoleon freestyle 365. Δεδομένου όμως ότι δεν είμαι κανένας δεινός ψηστης, άρχισα και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα και κάνω τη δουλειά μου με μια Kenton με 3 καυστήρες. Είναι τόσο καλύτερη ποιοτικά η napoleon έναντι της naterial που να δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή; Είναι δεδομένο ότι με μια napoleon σίγουρα θα έχω πρόσβαση σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ πολύ πιο εύκολα σε σχέση με την naterial. Όμως όσον αφορά μέγιστες θερμοκρασίες, ποιότητα σχαρών και εξαρτημάτων και διαδικασία καθαρισμού; Παρακαλώ για τις απόψεις όσων τις έχουν δοκιμάσει ή έχει τύχει να χρησιμοποιήσουν και τις δυο Επειδή ήμουν στην ίδια θέση με σένα και τελικά πήρα μια campingaz στη μισή τιμή απ'ότι έκανε η Weber spirit II, θα σου πω ότι τώρα το μετανοιώνω. Αν σου αρέσει το ψήσιμο, πάρε την καλύτερη που μπορείς να πάρεις γιατί ψησταριά δεν αλλάζεις κάθε μέρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα