Amaretos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Σίγουρα είναι επικίνδυνο και «απαιτεί» προσοχή. Εξάλλου και στο βιντεάκι, το οποίο παρέθεσες, αναφέρει ότι η ψησταριά είναι σε αυλή, απομακρυσμένη από το σπίτι κτλ, οπότε σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν «απειλείται» κάτι άλλο. Αυτό που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να αφαιρέσεις το sear plate που «κάθεται» πιο ψηλά από τις υπόλοιπες, να τοποθετήσεις στην σχάρα, παράλληλα με τον χώρο ψησίματος, και να τοποθετήσεις πάνω το τηγάνι. Το είχα αναφέρει και σε παλιότερο ποστ, για δοκιμή σε ψήσιμο πίτσας. Δεν το έχω κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι, λόγω του σχεδιασμού της ψησταριάς, υπάρχει κλίση στα sear plates και λογικά δεν θα «κάθεται» σωστά η σχάρα ή/και το τηγάνι. Ναι σωστά δεν το είχα σκεφτεί θα κάνω μια δοκιμή το σκ θα το "αλφαδιασω" κάπως. Όπως και να έχει δοκιμή θέλω να κάνω να ξέρω για μια ώρα ανάγκης αν εξυπηρετεί όχι για μόνιμη κατασταση 1
est Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από est 7
Amaretos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα, 2 φωτο απο το Σαββατο, και ενα πολυ μικρο βιντεακι , επιτηδες την γυρισα ετσι με "μισος" για να ακουσω το λιπος να κανει χαμουλη, και φαινεται ποσο ωραια δουλευει η napoleon με τις αναφλεξεις, σχεδον αμεσως τελειωσαν. Η μεγαλη ειναι χοιρινη σταβλισια, ακριβως 1.000 γραμμαρια. https://drive.google.com/file/d/1dMvoaLAZ19OvibjjU9VHvkph0X9ug4MR/view?usp=sharing Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από Amaretos 6
plasTOST Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Amaretos είπε Καλημερα, 2 φωτο απο το Σαββατο, και ενα πολυ μικρο βιντεακι , επιτηδες την γυρισα ετσι με "μισος" για να ακουσω το λιπος να κανει χαμουλη, και φαινεται ποσο ωραια δουλευει η napoleon με τις αναφλεξεις, σχεδον αμεσως τελειωσαν. Η μεγαλη ειναι χοιρινη σταβλισια, ακριβως 1.000 γραμμαρια. https://drive.google.com/file/d/1dMvoaLAZ19OvibjjU9VHvkph0X9ug4MR/view?usp=sharing Και εγώ εχθές 3 σταβλίσιες χοιρινές έκανα! 2
smav82 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια.
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από phanispal
est Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, smav82 είπε Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια. Τι κάθετα, τι οριζόντια, η δουλειά να γίνεται...😁 9
fysikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 12:36 ΠΜ, smav82 είπε Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια. Βαζεις οριζόντια τα σουβλακια στις καθετες ραγες και problem solved...50€
costas_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Α, είσαι πολύ ακριβός, εγώ πλήρωσα €40 για να μου λύσουν αυτό το σύνθετο και πολύπλοκο πρόβλημα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από costas_ 2
plasTOST Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Εγώ παιδιά βάζω το κάτω μέρος μέσα σε νερό πριν τα ψήσω που το απορροφά το ξύλο οπότε δεν καίγονται! 1
tutuyo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 εγω θα προτεινα στα κρεατα που χρειαζονται σουβλακια/καλαμακια (ας μην το ανοιξουμε😀), οπως σουβλακια και κεμπαπ, να κανετε μια επενδυση των 5 ευρω να παρετε μεταλλικα σουβλακια απο Leroy/Praktiker εκτος του οτι ειναι σαφως πιο υγιεινο απο την καρκινιλα του καμμενου ξυλου, εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα 7
costas_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Είδες που δεν γνωρίσεις την τεχνική. Το καμμένο καλαμάκι είναι Greek wood smoked BBQ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, costas_ είπε Είδες που δεν γνωρίσεις την τεχνική. Το καμμένο καλαμάκι είναι Greek wood smoked BBQ Eκτος αν εισαι Θεσσαλονικιος που θα τρως λιωμενο πλαστικο 1
Evgenios_V Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, tutuyo είπε ... εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα λογω οτι μεταφέρει την θερμοτητα και στο εσωτερικό οπότε γίνεται ποιο ομοιόμορφο ψήσιμο... εξου και τα ¨σπαθιά¨ για τα κεμπάπ... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα