Evgenios_V Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οσον αφορά τον αιώνιο αγώνα μεταξύ Ζυγίσματος Vs 2η Φιάλη Ζύγισμα Υπέρ 1. Δεν έχεις ανάγκη από χώρο αποθήκευσης 2. Ζυγίζεις και "ξέρεις" πόσο έχεις 3. Δεν δεσμεύεις το κόστος της 2ης φιάλης Ζύγισμα Κατά 1. είναι σαν να ξέρεις αλλά πραγματικά ΔΕΝ ξέρεις (Παισιος mode on ) mode off...γιατί στην πραγματικά ακομά και που ξέρεις πόσο έχεις στην φιάλή ΔΕΝ ξέρεις πόσο θα χρειαστείς για το επόμενο σου ΄ψήσιμο, τι ψήσιμο θα είναι αυτό κτλ κτλ...εκτός και ΑΝ το πόσο έχεις στην φιάλη καθορίζει το επόμενο σου ψήσιμο (κάτι το οποίο δεν ειναι σωστό)... 2. Χάνεις από τις ανατιμήσεις των φιαλών (χρηματιστηριακό είδος για τα επόμενα χρόνια ) 3. Ζύγισμα φιάλης, ξεσυνδεσε/συνδεσε κτλ βαρετόοοοοο ειδικά την ώρα που θες να φάς μετα απο το τόσο κοπιαστικό σου (ετσι λέμε τωρα το πίνω μπύρες) ψήσιμο... 2η Φιάλη Υπέρ 1. Έχεις πάντα μια ολόκληρη φιάλη καβάτζα και στην στραβή σε 2λεπτά είσαι πάλι ετοιμοπόλεμος... 1.2 κάνεις χρήση (τερματίζεις αν θέλεις) την πρώτη σου μπουκάλα γιατί απλά δεν σε νοιάζει να ξεμείνεις ενώ ΑΝ εχεις βαρβάτο ψήσιμο και εισαι με 1-2-3 κιλά μπουκάλα τι θα κάνεις θα πάς να πάρεις 2η (έτσι κατέληξα και εγώ με 2η μπουκάλα ) 2. Έχεις επενδύσει σε ένα χρηματιστηριακό προϊόν 3. Είτε αποθήκη είτε κάτω από το ένα φτερό της ίδιας της ψησταριάς (είτε αλλού) δεν πιάνει ιδιαίτερα πολύ χώρο... 2η Φιάλη Κατά 1. Χώρος αποθήκευσης 2. δέσμευσή ποσού για την αγορά της, με αυτά τα χρήματα (με την τρέχουσα αγοραστική δύναμη που έχουν) θα μπορούσες να αγοράσεις 1 kinder dueno ή 1κιλό ψωμί ή 0.5κιλά ζάχαρη ή 3 λίτρα βενζίνη 95αρα Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από Evgenios_V 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Ειδικά την ώρα που θες να φάς μετα απο το τόσο κοπιαστικό σου (ετσι λέμε τωρα το πίνω μπύρες) ψήσιμο Κλαίω!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, vfan είπε Καλησπέρα. Ψάχνοντας μια αξιόπιστη επώνυμη ψησταρια χωρίς πολύ υψηλή τιμή, να αντικαταστήσω την παλιά μου 9ετών cambing gas, κατέληξα και παράγγειλα την Napoleon Freestyle 425SB την οποία και περιμένω. Πιστεύω να έκανα καλά. Από παρελκόμενα, βούρτσα καθαρισμού της σχάρας, πέτρα πίτσας, Universal σούβλα, ή οτιδήποτε άλλο, τι έχετε να προτείνετε. Ευχαριστώ Βασίλης Για αξεσουάρ 1) 2-3 λαβίδες 2) Σπάτουλα 3) Γάντια 4) Βούρτσα καθαρισμού 5) Θερμόμετρο (μπορείς να το πάρεις σε 2ο χρόνο) 6) Μαντεμένια πλάκα (μπορείς να την πάρεις σε 2ο χρόνο) 7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) 8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AEE985 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 29/4/2021 στις 11:56 ΜΜ, KostasTk είπε 1η απόπειρα για πίτσα!! Μπορω να πω ότι για πρωτη προσπαθεια και 3 ψησιμο συνολικα σε υγραεριο, πηγε εξαιρετικα καλα.. ναι ξερω στην πρωτη πίτσα δεν ειχε ξεροψηθει στα πλαϊνά αλλα ηδη στην δευτερη βελτιώθηκε πολυ.. Στην γεύση προσωπικά ξετρελαθηκαμε!! Καλυτερες απο αγοραστες και πολυ καλυτερες αποτι εχουμε κανει σε φουρνο.. Υ.Γ. ξέρω οτι θελει βελτίωση.. απλα ενθουσιαστηκα με το αποτελεσμα.. Και από εμένα ένα DIY WFO hybrid 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, AEE985 είπε Και από εμένα ένα DIY WFO hybrid Ανάβεις να υποθέσω και τους καυστήρες από κάτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AEE985 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, plasTOST είπε Ανάβεις να υποθέσω και τους καυστήρες από κάτω? Ναι, στην αρχή φουλ και μετά τέρμα χαμηλά μόλις φτάσει η πέτρα 300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, AEE985 είπε Και από εμένα ένα DIY WFO hybrid ωραίος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoss1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AEE985 είπε Και από εμένα ένα DIY WFO hybrid Το τερμάτισες μάστορα! Μπράβο. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από panoss1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Για αξεσουάρ 1) 2-3 λαβίδες 2) Σπάτουλα 3) Γάντια 4) Βούρτσα καθαρισμού 5) Θερμόμετρο (μπορείς να το πάρεις σε 2ο χρόνο) 6) Μαντεμένια πλάκα (μπορείς να την πάρεις σε 2ο χρόνο) 7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) 8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) Ευχαριστώ! Για τα παρακάτω που μου λείπουν και θα ήθελα για την ώρα, έχετε κάτι να προτείνετε από αυτά που κυκλοφορούν; 4) Βούρτσα καθαρισμού (για napoleon σχάρα) 7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) 8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) Επίσης πως βλέπετε την επιλογή της συγκεκριμένης ψησταριάς; 3 λεπτά πριν, vfan είπε Ευχαριστώ! Για τα παρακάτω που μου λείπουν και θα ήθελα για την ώρα, έχετε κάτι να προτείνετε από αυτά που κυκλοφορούν; 4) Βούρτσα καθαρισμού (για napoleon σχάρα) 7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) 8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) Επίσης πως βλέπετε την επιλογή της συγκεκριμένης ψησταριάς; Επίσης καταπληκτική δουλειά όλα τα αρχεία στο Dropbox. Απίστευτη πληροφορία. Ευχαριστούμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vfan είπε Ευχαριστώ! Για τα παρακάτω που μου λείπουν και θα ήθελα για την ώρα, έχετε κάτι να προτείνετε από αυτά που κυκλοφορούν; 4) Βούρτσα καθαρισμού (για napoleon σχάρα) 7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) 8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) Επίσης πως βλέπετε την επιλογή της συγκεκριμένης ψησταριάς; 4) Υπάρχει και της Napoleon, όπου είναι αρκετά ποιοτική https://www.skroutz.gr/s/33895341/Napoleon-Βούρτσα-Καθαρισμού-Ορειχάλκινη-62056.html Προφανώς θα βρεις και πιο οικονομικές. Εάν επιλέξεις κάποια άλλη, καλό θα ήταν να πάρεις κάποια με μακριά λαβή. 7) https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/axesouar-psistarion-ugraeriou/kaiser-kit-moter-psisimatos-me-soybla/ Προσωπικά έχω της Napoleon. 8)Προτίμησε από cordierite και πάχους τουλάχιστον 1,3εκ https://www.skroutz.gr/s/23289128/Navaris-Πέτρινη-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-XXL-46220-01-35x35x1-5cm.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios Προσωπικά έχω της Napoleon. Την ίδια ψησταριά, χωρίς το συμβατικό πλαϊνό μάτι, έχει κι ένας κουμπάρος μου. Είναι πολύ ευχαριστημένος κι έχουμε κάνει και μαζί αρκετά ψησίματα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από ilpapacha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AEE985 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, ilpapacha είπε 4) Υπάρχει και της Napoleon, όπου είναι αρκετά ποιοτική https://www.skroutz.gr/s/33895341/Napoleon-Βούρτσα-Καθαρισμού-Ορειχάλκινη-62056.html Προφανώς θα βρεις και πιο οικονομικές. Εάν επιλέξεις κάποια άλλη, καλό θα ήταν να πάρεις κάποια με μακριά λαβή. 7) https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/axesouar-psistarion-ugraeriou/kaiser-kit-moter-psisimatos-me-soybla/ Προσωπικά έχω της Napoleon. 😎Προτίμησε από cordierite και πάχους τουλάχιστον 1,3εκ https://www.skroutz.gr/s/23289128/Navaris-Πέτρινη-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-XXL-46220-01-35x35x1-5cm.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios Προσωπικά έχω της Napoleon. Την ίδια ψησταριά, χωρίς το συμβατικό πλαϊνό μάτι, έχει κι ένας κουμπάρος μου. Είναι πολύ ευχαριστημένος κι έχουμε κάνει και μαζί αρκετά ψησίματα. https://ceramicc.com/ Πας και πέρνεις ότι διάσταση θες με ότι πάχος θες, εγώ από εκεί την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια σε πολύ καλή τιμη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, AEE985 είπε https://ceramicc.com/ Πας και πέρνεις ότι διάσταση θες με ότι πάχος θες, εγώ από εκεί την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια σε πολύ καλή τιμη Μια χαρά λύση, εφόσον είναι και σε προσιτή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, AEE985 είπε Και από εμένα ένα DIY WFO hybrid καταπληκτικη λυση θες να μας πεις 2 λογια πως το εφτιαξες/που/κοστος κλπ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitse85 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 και εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω για το DIY WFO hybrid !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 αυτο δε το χα ξαναδει μηπως να κλαίω τα λευτα του ooni? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα