Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ο δεικτης δεν δειχνει ποσο εχει μεσα, δειχνει την πιεση και εγω μπερδευτικα την 1η φορα, και οταν αδειασε λεω δεν μπορει :) , 2η μπουκαλα ειναι η λυση παντα

Κατάλαβα! Απλά μπορεί να μείνω την ώρα του ψησίματος! Δεύτερη μπουκάλα δεν θέλω να πάρω γιατί θα μου πιάνει χώρο!

Θα την χτυπήσω όπως το κρασί στο βαρέλι να δω που αλλάζει ο ήχος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2242

  • ilpapacha

    2022

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

11 λεπτά πριν, JLEE είπε

Κατάλαβα! Απλά μπορεί να μείνω την ώρα του ψησίματος! Δεύτερη μπουκάλα δεν θέλω να πάρω γιατί θα μου πιάνει χώρο!

Θα την χτυπήσω όπως το κρασί στο βαρέλι να δω που αλλάζει ο ήχος!

Αν μπορεσεις και βρεις χωρο θα σε σωσει παντως, γιατι αλλιως θα εισαι με το αγχος, αχ θα μου φτασει να ψησω ξερω γω, αλλιως σου τελειωνει σε 30 δευτερολεπτα βαζεις την αλλη και συνεχιζεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Αν μπορεσεις και βρεις χωρο θα σε σωσει παντως, γιατι αλλιως θα εισαι με το αγχος, αχ θα μου φτασει να ψησω ξερω γω, αλλιως σου τελειωνει σε 30 δευτερολεπτα βαζεις την αλλη και συνεχιζεις

Πάντως το ότι μου πήγε στο κίτρινο δεν είναι ένδειξη οτι αδειάζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, JLEE είπε

Κατάλαβα! Απλά μπορεί να μείνω την ώρα του ψησίματος! Δεύτερη μπουκάλα δεν θέλω να πάρω γιατί θα μου πιάνει χώρο!

Θα την χτυπήσω όπως το κρασί στο βαρέλι να δω που αλλάζει ο ήχος!

το ίδιο έλεγα και εγώ αλλά τελικά το μόνο πλάνο (πραγματικό) είναι η δεύτερη μπουκάλα που και εγώ, αλλά μετά απο κανα χρόνο τελικά πήρα μπουκάλα...και ηρέμησα...

για να μην μου πιάνει χώρο, πήρα μια βάση στρογγυλή γλάστρας με ροδάκια και την αποθηκεύω κάτω από το ένα πλαινο της ψησταριάς και όταν σκεπάζω την ψησταριά με την κουκούλα δεν φαίνεται ότι είναι εκεί...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, skskre είπε

Σε συζήτηση με έμπορο φιαλών, μου είπε για διαφορά και στη διάμετρο της βαλβίδας του ρυθμιστή, που παίζει ρόλο στην ροή του καυσίμου -  είναι σχετικά μικρότερη άρα δίνει λιγότερο αέριο. Επίσης, το προπάνιο βοηθάει στις χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το μείγμα για τα ίδια ψησίματα- αν και δεν το έχω τεστάρει πρόσφατα- αν κάποιος έκανε το τεστ ας ενημερώσει.

 

Ο κουμπωτός ρυθμιστής έχει διάμετρο φ22. Δεν πιστεύω ότι έχει κάποια διαφορά στην ροή αερίου, σε σχέση με τις συμβατικές φιάλες. Εξάλλου μιλάμε για mbar, ενώ η πίεση στις φιάλες είναι περίπου 4-5 bar, αν δεν κάνω λάθος, και για ροή 1,5kg/h το μέγιστο. Για το προπάνιο έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι έχει καλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Με βάση το παρακάτω άρθρο, το μείγμα και το προπάνιο έχουν την ίδια απόδοση 

http://www.ugraerio.gr/el/comparison

Παραθέτω κι ένα άρθρο που είχαμε βάλει σε παλιότερο ποστ και υπάρχει και στο λινκ του Dropbox της υπογραφής μου, περί μείγματος, προπάνιο και οδηγιών αποθήκευσης/χρήσης

https://www.fire.gr/deltia-typoy/odigies-gia-ton-asfali-cheirismo-toy-yg/

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην Regent από praktiker μετά από 20 λεπτά πάει το θερμόμετρο στους 210C.

Έβαλα όμως ένα θερμόμετρο κρέατος από τα πλάγια που μπαίνει η σούβλα και είδα οτι η θερμοκρασία εκείνη την στιγμή ήταν 250+.

Αυτό σημαίνει ότι το θερμόμετρο είναι ελαττωματικό? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, JLEE είπε

Στην Regent από praktiker μετά από 20 λεπτά πάει το θερμόμετρο στους 210C.

Έβαλα όμως ένα θερμόμετρο κρέατος από τα πλάγια που μπαίνει η σούβλα και είδα οτι η θερμοκρασία εκείνη την στιγμή ήταν 250+.

Αυτό σημαίνει ότι το θερμόμετρο είναι ελαττωματικό? 

οχι, απλά υποθέτω οτι το θερμομετρο που έβαλες εσύ ήταν χαμηλότερα από το θερμομετρο που βρισκεται στο καπάκι και άρα πιο κοντά στους καυστήρες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, zanskou είπε

οχι, απλά υποθέτω οτι το θερμομετρο που έβαλες εσύ ήταν χαμηλότερα από το θερμομετρο που βρισκεται στο καπάκι και άρα πιο κοντά στους καυστήρες 

Άρα η ψησταριά είναι "Αδύναμη". Δεν είναι λίγο οι 210 βαθμοί? Διαβάζω άλλες και πάνε στο θεό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, JLEE είπε

Άρα η ψησταριά είναι "Αδύναμη". Δεν είναι λίγο οι 210 βαθμοί? Διαβάζω άλλες και πάνε στο θεό!

ειναι ανοιχτή από κάτω συγκεκριμένη με ταψί για τα λίπη ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, JLEE είπε

Στην Regent από praktiker μετά από 20 λεπτά πάει το θερμόμετρο στους 210C.

Έβαλα όμως ένα θερμόμετρο κρέατος από τα πλάγια που μπαίνει η σούβλα και είδα οτι η θερμοκρασία εκείνη την στιγμή ήταν 250+.

Αυτό σημαίνει ότι το θερμόμετρο είναι ελαττωματικό? 

Λογικά μετα απο 20λεπτά καψιματος θα επρεπε να εχεις σχεδόν την ίδια θερμοκρασία στον χώρο καυσης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, JLEE είπε

Στην Coral Prime πότε καταλαβαίνουμε ότι θέλει αλλαγή?

Πρέπει να πάει στο κόκκινο ή την αλλάζουμε από το κίτρινο?

Σήμερα που άλλαξα σε coral prime ο άνθρωπος μου είπε πως στο κόκκινο έχει ακόμα και να μη νομίζω ότι τελείωσε. Η καλύτερη λύση είναι το ζύγισμα προφανώς σε περίπτωση που δεν υπάρχει 2η φιάλη. Εγώ θα πάρω 2η πάντως να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Theofanis88 είπε

Σήμερα που άλλαξα σε coral prime ο άνθρωπος μου είπε πως στο κόκκινο έχει ακόμα και να μη νομίζω ότι τελείωσε. Η καλύτερη λύση είναι το ζύγισμα προφανώς σε περίπτωση που δεν υπάρχει 2η φιάλη. Εγώ θα πάρω 2η πάντως να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Μια ζυγαρια αποσκευων να παρεις. Ζυγιζεις και ξερεις επακριβως τι εχει μεσα, χωρις να εχεις το μπουγιο της 2ης φιαλης.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2η φιάλη:

- Χωρίς έννοιες και περιττά έξοδα, ζυγαριές κλπ 

- Την γεμίζετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς άγχος.

- Money in the bank, την επιστρέφετε και παίρνετε την αξία της εγγύησης αν το μετανιώσετε.

- Peace of mind ...

 

 

 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Μια ζυγαρια αποσκευων να παρεις. Ζυγιζεις και ξερεις επακριβως τι εχει μεσα, χωρις να εχεις το μπουγιο της 2ης φιαλης.

 

Το να έχω 2η φιάλη στην αποθήκη δεν είναι πρόβλημα. Για μένα μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι να ζυγίζω κάθε φορά όταν νομίζω ότι τελειώνει. Εξάλλου αν τελειώνει και θέλω να ψησω γιατί να μην έχω 2η να κουμπώσω από το να ψάχνω να γεμίσω την υπάρχουσα; Έτσι δεν έχω φόβο να ξεμεινω ποτέ. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

Ψάχνοντας μια αξιόπιστη επώνυμη ψησταρια χωρίς πολύ υψηλή τιμή, να αντικαταστήσω την παλιά μου 9ετών cambing gas, κατέληξα και παράγγειλα την Napoleon Freestyle 425SB την οποία και περιμένω. Πιστεύω να έκανα καλά.

Από παρελκόμενα, βούρτσα καθαρισμού της σχάρας, πέτρα πίτσας, Universal σούβλα, ή οτιδήποτε άλλο, τι έχετε να προτείνετε.

Ευχαριστώ

Βασίλης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...