Eteia7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, ηνίοχος είπε υπερτερεί στην κατανομή της θερμοκρασίας γιατί εχει 6 καυστήρες σε σχεση με τους 3 . Εχει ανοξείδωτη σχαρα αντι μαντεμένιας και ξεχνάς σκουριές και λαδώματα εαν μαλιστα όπως διαβάζω οι σχαρες είναι εμαγιέ (κεραμική επικάλυψη ) θα εχεις ακόμη ενα μικρό πονοκέφαλο μην τυχόν και την χτυπήσεις και ξεφλουδίσει . Είναι ανοξείδωτη κατασκευή εναντι χυτού αλουμινίου , έχει μεγάλο συρτάρι με νερό και ετσι δεν χρειάζεται κανενός είδους πυρόλυση ( πέρα απο την ευκολία καθαρισμού εγώ διαπίστωσα οτι βοηθάει στο να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία και υγρασία στα πολύωρα ψησίματα αφου το νερό λειτουργεί σαν συσσωρευτής όπως ενα σωμα καλοριφέρ ) απο και και πέρα δεν εχει αυτόματο αναμα , οπίσθιο καυστήρα (δεν τον χρειάστηκα ποτέ) και πλευρική εστία αυτό όμως που εχω εισπράξει ειναι η ποιότητα στο ψήσιμο και η γεύση στα ψητά σε ότι εχω ψήσει μέχρι τώρα , και δεν το λέω αυτό σε σχέση μιας ναπολεόν ή αντίστοιχης αλλά σε σχέση με οτι εχω δοκιμάσει απο ταβέρνες αλλά και απο φίλους που εχουν δοκιμάσει δικά μου ψητά ελπίζω να σε κάλυψα Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Αρχίζω τις απορίες τώρα.. Οι ελληνικές εταιρείες ποιες είναι; Η παραπάνω μόνο που έστειλες; Την ανοξείδωτη σχάρα την καθαρίζεις με την κλασσική βούρτσα; επίσης η Napoleon SE 525 που έχει ανοξείδωτες σχάρες έχει όλα τα παραπάνω θετικά που ανέφερες; Άρχισα να κοιτάω κ πιο ακριβές τώρα.. 🥴 40 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Λουκάνικα και κεμπάπ γι’ απόψε Αυτά είναι! Καλή όρεξη!! Ωραία discoψησταριά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, Eteia7 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Αρχίζω τις απορίες τώρα.. Οι ελληνικές εταιρείες ποιες είναι; Η παραπάνω μόνο που έστειλες; Την ανοξείδωτη σχάρα την καθαρίζεις με την κλασσική βούρτσα; επίσης η Napoleon SE 525 που έχει ανοξείδωτες σχάρες έχει όλα τα παραπάνω θετικά που ανέφερες; Άρχισα να κοιτάω κ πιο ακριβές τώρα.. 🥴 να είσαι καλά ! απ όσο ξέρω όλα τα μοντελα της ναπολεον μπορούν να εχουν σαν επιλογή ανοξείδωτη σχάρα με το ανάλογο αντίτιμο βεβαια ( κοστίζει περίπου στα 200 ευρώ ) και βέβαια όπως διαπιστώνεις το ανοξείδωτο ανεβάζει το κοστολόγιο και αυτό γιατί είναι αντεχει στο χρόνο χωρίς να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα , τη σχαρα λ.χ. μπορεις να την καθαρίσεις με όποιον τρόπο θες ακόμη και με συρμάτινη βούρτσα , το ίδιο βεβαια μπορείς να κάνεις και σε μια μαντεμένια σχάρα (προσοχή χωρίς να εχει κάποιου είδους επικάλυψη ) στη συνέχεια θα πρεπει να την λαδώσεις για να μην σκουριάσει το ίδιο ίσως να χρειάζεται και κάθε φορά πριν την χρησιμοποιήσεις ετσι ώστε να σιγουρευτείς οτι θα ψήσεις σε καθαρή επιφανεια χωρίς σκουριές Δεν ξέρω άλλη ελληνική εταιρία που να κατασκευάζει ψησταριές υγραερίου με καπάκι , ίσως να υπάρχει , όσο για την ναπολεον ες η 525 υπερτερεί της 425 ; κατα εναν καυστήρα δεν ξέρω αν εχει άλλες διαφορές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3,5 κιλά γύρος χοιρινός, μπιφτέκια μοσχαρίσια & κοτόπουλο, σουβλάκια κοτόπουλο & μοσχάρι, κοτομπέικον και σεφταλιιές Στις 26/8/2022 στις 11:38 ΜΜ, Eteia7 είπε Την ανοξείδωτη σχάρα την καθαρίζεις με την κλασσική βούρτσα; επίσης η Napoleon SE 525 που έχει ανοξείδωτες σχάρες έχει όλα τα παραπάνω θετικά που ανέφερες; Άρχισα να κοιτάω κ πιο ακριβές τώρα.. 🥴 Αυτά είναι! Καλή όρεξη!! Ωραία discoψησταριά!! Όσο έχουμε παρέα, μας «ανοίγει» περισσότερο η όρεξη 😁 Τις ανοξείδωτες σχάρες μπορείς να τις καθαρίζεις/τρίβεις με βούρτσα που έχει ατσάλινες τρίχες, χωρίς πρόβλημα. Η σειρά Rogue SE διαθέτει ανοξείδωτες σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος και μαντεμένια στο πλαϊνό μάτι infrared. 9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 53 λεπτά πριν, ilpapacha είπε 3,5 κιλά γύρος χοιρινός, μπιφτέκια μοσχαρίσια & κοτόπουλο, σουβλάκια κοτόπουλο & μοσχάρι, κοτομπέικον και σεφταλιιές Όσο έχουμε παρέα, μας «ανοίγει» περισσότερο η όρεξη 😁 Τις ανοξείδωτες σχάρες μπορείς να τις καθαρίζεις/τρίβεις με βούρτσα που έχει ατσάλινες τρίχες, χωρίς πρόβλημα. Η σειρά Rogue SE διαθέτει ανοξείδωτες σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος και μαντεμένια στο πλαϊνό μάτι infrared. Θυμήθηκα την τηλεοπτική διαφήμιση αναψυκτικού: " Σπίτι είμαστε, δεν είμαστε μαγαζί... " 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 42 λεπτά πριν, est είπε Θυμήθηκα την τηλεοπτική διαφήμιση αναψυκτικού: " Σπίτι είμαστε, δεν είμαστε μαγαζί... " 😂 Το σίγουρο είναι ότι όποιος περάσει από το σπίτι, θα τον κεράσουμε! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 @ilpapacha Η πρώτη ανάρτηση που είδα στο FB σήμερα. Ευτυχώς που στο πρόγραμμα έχω κοντοσούβλι. Βέβαια η επόμενη που είδα ήταν πάλι δική σου και είχε μόνο κεμπάπ και λουκάνικα. Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια! Αν μπορείς δώσε οδηγίες για το γύρο (τί κρέας, μαρινάδα κλπ) γιατί με ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 σήμερα θα κάνω την πρώτη απόπειρα για ψήσιμο ολόκληρου κοτόπουλο πάνω σε βάση. για πείτε καμία ιδέα με τι να το "μαρινάρω" και κατά προσέγγιση χρόνο και θερμοκρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Trelloneritis είπε @ilpapacha Η πρώτη ανάρτηση που είδα στο FB σήμερα. Ευτυχώς που στο πρόγραμμα έχω κοντοσούβλι. Βέβαια η επόμενη που είδα ήταν πάλι δική σου και είχε μόνο κεμπάπ και λουκάνικα. Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια! Αν μπορείς δώσε οδηγίες για το γύρο (τί κρέας, μαρινάδα κλπ) γιατί με ενδιαφέρει. Τα λουκάνικα και τα κεμπάπ τα κάναμε την Παρασκευή, να λαδώσουμε λίγο τις σχάρες για το χθεσινό ψήσιμο. 😁 Την επιμέλεια της προετοιμασίας του γύρου την ανέλαβε ο κουμπάρος. Παραθέτω την συνταγή για την μαρινάδα. Για το γύρο η μαρινάδα ειχε ξύσμα απο ενα λεμονι μεγαλο , μουστάρδα δυο κουταλιες της σούπας, και ενα μιγμα μπαχαρικών για χοιρινό που παίρνω απο ενα μαγαζι στο κέντρο έτοιμο ,(θα μπει λινκ ) με το μάτι όμως δεν μετράω πόσο ακριβως....😁Στο τελος ρίχνουμε ενα κρασοπότηρο ηλιέλαιο και ενα κρεμμύδι ξερό σε ροδελες και πάει ψυγείο για 24 ώρες... https://www.piperi-evripidou.gr/el/baxarika-meigmata.html?product=158 Συνήθως βάζω λαιμό 70% και 30% πανσετα.Αλλα έχω κάνει και ολόκληρο με λαιμό ,απλα δεν τον καθαρίζω πολυ αφήνω επίτηδες λιπακια ..!!Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα αξίζει 100% !! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, zanskou είπε σήμερα θα κάνω την πρώτη απόπειρα για ψήσιμο ολόκληρου κοτόπουλο πάνω σε βάση. για πείτε καμία ιδέα με τι να το "μαρινάρω" και κατά προσέγγιση χρόνο και θερμοκρασία Αλάτι πιπέρι σκόρδο κάρυ μια σίγουρη συνταγή ακόμη του ταιριάζει τζίντζερ κόκκινο πιπέρι μουστάρδα σόγια σως κ.α γενικά το κοτόπουλο ταιριάζει με πολλά μπαχαρικά Σημαντικό θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα εάν βάλεις το μείγμα κάτω από την πέτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) πόσταρα την ερώτηση τελευταία στιγμή οπότε ακολουθώντας τη φαντασία έβαλα σε ένα μπωλ ελαιόλαδο, αλάτι, μουστάρδα, πάπρικα τα ανακάτεψα καλά και το άλειψα με πινέλο. Στο ταψάκι της βάσης έβαλα λίγη μπύρα και το έψησα στους 200 βαθμούς έμμεσα για 1 ώρα και 45 λεπτά. Αποτέλεσμα από ολόκληρο το κοτόπουλο (φάγαμε εγώ, η γυναίκα μου και ο 4 ετών γιός μας) να μην μείνει ούτε κόκκαλο Για πρώτη απόπειρα πήγε πολύ καλά. 4 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Αλάτι πιπέρι σκόρδο κάρυ μια σίγουρη συνταγή ακόμη του ταιριάζει τζίντζερ κόκκινο πιπέρι μουστάρδα σόγια σως κ.α γενικά το κοτόπουλο ταιριάζει με πολλά μπαχαρικά Σημαντικό θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα εάν βάλεις το μείγμα κάτω από την πέτσα κάτω από την πέτσα με ποιο τρόπο ; επίσης σκόρδο εννοείς κανονικό ψιλοκομμένο ή σκόνη; ΥΓ: Το μόνο κακό ήταν ότι δεν χωρούσε as is, και αναγκάστηκα να βγάλω τις σχάρες και να τοποθετήσω τη βάση στο μεσαίο flavorized bar για να μπορέσει να κλεισει κανονικά το καπάκι. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από zanskou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, zanskou είπε πόσταρα την ερώτηση τελευταία στιγμή οπότε ακολουθώντας τη φαντασία έβαλα σε ένα μπωλ ελαιόλαδο, αλάτι, μουστάρδα, πάπρικα τα ανακάτεψα καλά και το άλειψα με πινέλο. Στο ταψάκι της βάσης έβαλα λίγη μπύρα και το έψησα στους 200 βαθμούς έμμεσα για 1 ώρα και 45 λεπτά. Αποτέλεσμα από ολόκληρο το κοτόπουλο (φάγαμε εγώ, η γυναίκα μου και ο 4 ετών γιός μας) να μην μείνει ούτε κόκκαλο Για πρώτη απόπειρα πήγε πολύ καλά. κάτω από την πέτσα με ποιο τρόπο ; επίσης σκόρδο εννοείς κανονικό ψιλοκομμένο ή σκόνη; ΥΓ: Το μόνο κακό ήταν ότι δεν χωρούσε as is, και αναγκάστηκα να βγάλω τις σχάρες και να τοποθετήσω τη βάση στο μεσαίο flavorized bar για να μπορέσει να κλεισει κανονικά το καπάκι. Προτιμώ σκόνη η σκελίδα είναι πολύ δίνει πολύ έντονη γεύση, αυτό βέβαια είναι εντελώς προσωπικό για να βάλεις το μείγμα μπαχαρικών κάτω από τη πέτσα θα πρέπει να τραβήξεις την πέτσα στο πίσω μέρος και το ρίχνεις μέσα, υπάρχουν πολλά βίντεο και μπορείς να δεις και άλλες τεχνικές, γενικά το κοτόπουλο ψήνεται με πολλούς τρόπους και γίνεται πολύ νόστιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 @zanskou όπως πχ το παρακάτω βιντεακι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 ρεπό σήμερα και αφού το μεσημέρι ήταν και ο υιός σπίτι λόγω ίωσης είπα να τον περιποιηθω για να ανακτήσει τις δυνάμεις του 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitse85 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ! Ερώτηση αρχαρίου. Κάτοχος Weber Spirit II 310, ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αξίζει η αγορά κουτιού καπνίσματος, για τι είδους κρέατα ενδείκνυται το κάπνισμα και τι ξύλα προτιμάτε. Ευχαριστώ !! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από nitse85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Σάββατο πέρασα από Praktiker για να πάρω ταψάκια για την weber. Μία ευγενικότατη υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχουν, αν και στο site εμφανίζει ότι έχουν διαθέσιμα, και μου πρότεινε αντί να δώσω 10€ για 10 τμχ να δώσω 3,5 € και να πάρω αυτά της Jamestown. Επειδή είχα τις αμφιβολίες αν θα έκανε μου τα έφερε (2 δεκάδες) και τα δοκιμάσαμε live στην spirit II όπου εφάρμοζαν κανονικά. Μιλάμε για το 1/3 της τιμής! Μέσα στο site δεν τα έχω βρει σε αυτή την τιμή. Θα σας βγάλω φωτό και το ταμπελάκι με το barcode ώστε όποιος θέλει να τα πάρει. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από plasTOST 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα