Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 ώρες πριν, plasTOST είπε

Μόλις ανέβασαν τιμή και έβγαλαν το λεκτικό για εκθεσιακό :) 

Ευχαριστούμε παιδιά που μας διαβάζετε !

Φαντάσου να απαντά κιόλας:)

Δημοσ.
Στις 8/8/2022 στις 8:14 ΠΜ, ilpapacha είπε

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Είναι σημαντικό να καθαρίζεις τακτικά τα καλύμματα των καυστήρων, για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες. Όσο περισσότερο ψήνεις, τόσο καλύτερα/πιο γρήγορα θα την μάθεις. Προθερμάνεις για 5-10 λεπτά και έπειτα γυρνάς τους διακόπτες στο ελάχιστο, για να ψήσεις. Προσπάθησε να αφήνεις κενό  χώρο στην σχάρα, ώστε αν δεις ότι έχεις αρκετές αναφλέξεις, να αλλάζεις θέση στα κρέατα. Για συνταγές/συμβουλές μπορείς να βρεις και στο λινκ που έχω στην υπογραφή μου.

Έχω διαβάσει αρκετά μηνύματα στο παρόν νήμα, παρόλο που δεν έχω γράψει ποτέ.

Νιώθω όμως υποχρεωμένος να σε ευχαριστήσω γιατί η πρόταση σου σε κάποιον άλλο εδώ για τη Napoleon Travel Q με οδήγησε στον να την αγοράσω εδώ και κάτι μήνες μας και με έβγαλε ασπροπρόσωπο στο έτερον ήμισι που γκρίνιαζε για τα λεφτά που απαιτήθηκαν. Τώρα κάθε φορά μου λέει πως το βεραντάκι μας είναι η καλύτερη ταβέρνα :)

Θερμές ευχαριστίες και για τις συνταγές και τις συμβουλές στο dropbox σου. Να είσαι καλά φίλε μου !

  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, punky είπε

Έχω διαβάσει αρκετά μηνύματα στο παρόν νήμα, παρόλο που δεν έχω γράψει ποτέ.

Νιώθω όμως υποχρεωμένος να σε ευχαριστήσω γιατί η πρόταση σου σε κάποιον άλλο εδώ για τη Napoleon Travel Q με οδήγησε στον να την αγοράσω εδώ και κάτι μήνες μας και με έβγαλε ασπροπρόσωπο στο έτερον ήμισι που γκρίνιαζε για τα λεφτά που απαιτήθηκαν. Τώρα κάθε φορά μου λέει πως το βεραντάκι μας είναι η καλύτερη ταβέρνα :)

Θερμές ευχαριστίες και για τις συνταγές και τις συμβουλές στο dropbox σου. Να είσαι καλά φίλε μου !

Σ´ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το πιο σημαντικό είναι ότι είσαστε ευχαριστημένοι από την επιλογή που κάνατε, την χρησιμοποιείτε και την χαίρεστε!

Να περνάτε καλά στο βεραντάκι σας, είτε οικογενειακά είτε με την παρέα σας!

  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος μια broil king gem 10ετιας η οποία έχει ανταμείψει κάθε ευρώ της αγοράς της.

Σκέφτομαι να προβώ σε αναβάθμιση αγοράζοντας την napoleon freestyle 365sb χωρίς όμως να την έχω δει από κοντά. Αξίζει σαν μάρκα ? Που φτιάχνεται? Τα ρωτώ γιατί στο μυαλό μου είχα ως αξιόπιστες τις broil king και Weber...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Πήγα σε μια καντίνα αλλά ήταν αγενείς και δεν με εξυπηρέτησαν. Έτσι, αναγκάστηκα να βάλω ένα κότσι και τα σχετικά....

IMG-8148be5b2b00bf8b3090724bf4abb8d2-V.jpg

7142022155854.jpg

7142022155829.jpg

714202215586.jpg

7142022155750.jpg

  • Like 4
Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια! Την πάτησα, και η δεύτερη μπουκάλα άδεια, και θα χρειαστώ να ανάψω την ψησταριά....

Ξέρει κανείς κανένα βενζινάδικο ανοικτό αυτές της μέρες που να πουλάει και καλοκαιριάτικα μπουκάλες 10κιλες μπλε υγραερίου? Κατά προτίμηση Κολωνό-Σεπόλια-Μεταξουργείο-Πετρούπολη-Περιστέρι-Αιγάλεω-Χαϊδάρι, αλλά και οπουδήποτε αλλού στην Αθήνα-Πειραιά. Γιατί στα πρώτα 7 βενζινάδικα που ρώτησα ή δεν είχαν καθόλου ή είχαν τις coral prime. 

Δημοσ.

Τα περισσότερα έχουν και το καλοκαίρι μπουκάλες καθώς πολλοί τις χρησιμοποιούν ακόμη και για μαγείρεμα

Προφανώς αν μπαίνεις σε shell θα πέφτεις σε coral gas.

 Δοκίμασε aegean ή ελεύθερα πρατήρια (εκεί έχω δει με σιγουριά, χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα)

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2022 στις 11:07 ΜΜ, johnt είπε

Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος μια broil king gem 10ετιας η οποία έχει ανταμείψει κάθε ευρώ της αγοράς της.

Σκέφτομαι να προβώ σε αναβάθμιση αγοράζοντας την napoleon freestyle 365sb χωρίς όμως να την έχω δει από κοντά. Αξίζει σαν μάρκα ? Που φτιάχνεται? Τα ρωτώ γιατί στο μυαλό μου είχα ως αξιόπιστες τις broil king και Weber...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Οι σειρές Freestyle, Rogue κατασκευάζονται στην Κίνα, σε εργοστάσιο που ανήκει και λειτουργεί στη Napoleon.

B37E2AE2-DC37-449B-A5E9-33A0A5DC1CC3.jpeg.8ce583c3f08908e0ecc9c0e6a4314315.jpeg

Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Weber, εάν θυμάμαι σωστά. Η Broil King κατασκευάζει/συναρμολογεί τα μοντέλα της στον Καναδά.

Γενικά πάντως όλες οι εταιρίες προμηθεύονται υλικά/εξαρτήματα από Κίνα, όπως έχει αναφέρει και σε παλιότερο ποστ ο «γέροντας»

 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Κοκορέτσι, πανσέτες, μπιφτέκια, σουβλάκια

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία!
 

5671353D-AA8E-4108-956C-A9317E810056.jpeg

Τα εσωτερικά φωτάκια είναι πατέντα ή μαμισια της ψησταριάς?

Ρωτάω γιατί το βράδυ ψήνω με το led κεφαλής σαν τους ανθρακωρυχους lol 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Τα εσωτερικά φωτάκια είναι πατέντα ή μαμισια της ψησταριάς?

Ρωτάω γιατί το βράδυ ψήνω με το led κεφαλής σαν τους ανθρακωρυχους lol 

Τα εσωτερικά φώτα, τα έχει η ψησταριά. Μπορείς να πάρεις έναν φακό για το χερούλι της ψησταριάς, αντί να χρησιμοποιείς το led κεφαλής.

https://www.skroutz.gr/c/2227/barbeque_accessories/f/613712/fakos-psistarias.html?o=φακος+ψησταριας&order_by=pricevat&order_dir=asc

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Ρωτάω γιατί το βράδυ ψήνω με το led κεφαλής σαν τους ανθρακωρυχους lol 

Είχα πάρει ένα από το Leroy αντίστοιχο με αυτό του eshop (Το έχω αγοράσει και αυτό)

https://www.e-shop.gr/fakos-xanlite-lp1072-200lm-p-PER.590276

Βρήκα και την απόδειξη το είχε 1€ φθηνότερο τότε!

Επεξ/σία από plasTOST
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κάποιος είχε πάρει προστατευτικό σιλικόνης για τα ράφια..

Το παραδέχομαι δεν ξαναδιαβάζω όλο το τοπικ!

Της Napoleon είναι αλμυρά σε τιμή.

Κάποια βοήθεια?

Δημοσ.

Το Σαββατο παιζει να εψησα τις πιο σκληρες χοιρινες ever...βασικα τις πηρα  τελευταια στιγμη κι εγω..απο ενα κρεοπωλειο που δεν ειχα ξαναψωνισει...παϊδακια ηταν και τις εβγαλα 73-75 αλλα δεν ηταν αυτο, θεωρω πως λογω ζητησης γιατι γινοταν χαμος δεν θα ηταν σιτεμενο καθολου ή ετυχε τι να πω..

Γραφετε πολλοι πως κανουμε προθερμανση και μετα ψηνουμε στο low..μα αν ψησω ετσι ναι μεν δεν εχω αναφλεξεις αλλα βγαινουν κατι μεταξυ βρασμενου κ ψητου και δεν παιρνουν χρωμα παντου.. Οποτε παντα στο medium προς high οπου οι ελεγχομενες αναφλεξεις βοηθανε στη νοστιμια.. Για πειτε εσεις πως τις ψηνετε να ναι ροδοκοκκινες εξω αλλα ζουμερες μεσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...